Edhe une vuj nga ushqimi pisllikUn svuaj nga pesha e tepërt por nga ushqimi pisllik.
Spaske gusto![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Edhe une vuj nga ushqimi pisllikUn svuaj nga pesha e tepërt por nga ushqimi pisllik.
Spaske gusto![]()
Hahahahaahaa not bad ideaFute ne dush para se ta hash![]()
Hiç po HabiliUn svuaj nga pesha e tepërt por nga ushqimi pisllik.
Spaske gusto![]()
I always have good ideasHahahahaahaa not bad idea
Jepi synim vetes ta përmirësosh situatën ylloEdhe une vuj nga ushqimi pisllik
JaJepi synim vetes ta përmirësosh situatën yllo
Te befte mire qe vec mire nuk te benView attachment 280298
E degjenerova n sheqer trupin sot.
Si mos mjaftonte, na u desh dhe @Obu prezente sot tna rrisin nivelin e amelsines![]()
1dit përjashtim. Nga nesër 30dit tjera sfidë me vetenTe befte mire qe vec mire nuk te ben![]()
Une nese nuk hup kile deri per dtl aha.1dit përjashtim. Nga nesër 30dit tjera sfidë me veten![]()
Bej 15000Une nese nuk hup kile deri per dtl aha.
I miss redbull mbase e pi nje kete jave
Ka gjithmone me mireBej 15000
hapa në ditë minimalisht dhe je ok deri per dtl.,dhe pse ok dukeshe.,
![]()
Se dhe 6 kg ke…mos u dorëzo tani në fundPër një trup që ka ngrënë gjithë jetën sheqer, është e vështirë ta lërë menjëherë. Sheqer nuk është vetëm glukoza, por edhe fruktoza që gjendet tek frutat, buka, makaronat, patatet, orizi, alkooli, vera etj. Të lësh sheqerin, do të thotë të mos i hash as këto të fundit, por ta mbushësh barkun vetëm me mish, peshk, disa lloj perimesh, e disa lloj farash të thata. Ky ushqim i zgjedhur kushton edhe më shumë
Unë kam ca kohë që e kam lënë sheqerin, sepse doja të ulja nja 10 kg në peshë, por edhe për të parë se çfarë ndodh me trupin. Për momentin kam humbur 4 kg, por nga ndryshimi i ushqimit ka raste që ndihem pa fuqi, ose i rënë psikologjikisht. Sigurisht që ushqimi ndikon edhe tek psikologjia, por mbase kjo zgjat sa të mësohesh me këtë regjim.