Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Ditar...

ƧɘɿɒɈnA

ƧɘɿɒɈnA
Anëtar
Apr 3, 2020
Postime
54,505
Pikët
113
1 September Monday

I'm sorry, I'm uncomfortable with emotions...

• Hugs
Reactions: Eba
1 shtator 2025, e hënë.

Shtatori më përqafoi me një butësi të veçantë, si një fillim i ëmbël pas një vere të gjatë. Ajri më duket më i lehtë, më i pastër, sikur më fton të marr frymë ndryshe. Ka një mall të vogël për ditët që ikën, por edhe një gëzim të qetë për ato që vijnë. Sot dua vetëm ta ndiej këtë ëmbëlsi fillimi dhe t’ia lë zemrës të qeshë lehtë.😊

1 shtator e hene

Per cudin time mengjesi nuk qe aq i tmerrshem sa e mendova kur mbreme mbeshteta koken mbi jastek.
Edhe pertacine e zakonshme e te henave ndjesite e tjera sikur e kishin burgosur diku ku skish aspak ze. Njerzit ngjanin energjik a thua qe ende fundjave, edhe dielli pat harruar tu zhvishej nga fytyrat
Mbase eshte edhe pak magjia henes (planetit kte radhe) qe ashtu gjysem e zbuluar ngjan si nje vajze qe fsheh gjysmen e fytyres neper floke e te hedh nje veshtrim te bute.
Mbase hena shperndau pak nga pluhuri i saj magjik edhe e beri te bukur kete dite

Note :

Nuk jam i sigurte nqs jane avujt e embel te moskatit qe po shijoj momentaliht e bejne kte t hene kaq poetike, ama me siguri qe nje dite e bukur

"Diario del Capitano, Data Stellare 43463.7. Stiamo mantenendo la posizione sul confine della Zona Neutrale in prossimità di Nelvana III. Se il nostro ospite sta dicendo la verità, ci rimangono 21 ore prima che la base Romulana diventi operativa."

31 janar 2025 mbaroji dhe muaji i pare i vitit te ri… ma bani hallall por jam me internet explorer :p

Back