• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Dr Ibrahim Rugova 1944-2006

Përgjigje e: Dr Ibrahim Rugova 1944-2006

I nderuar Fegi e di që e ke për zemër dhe mbaje të kuptoj plotësishtë,por nga unë mos kërkëko që të heqi dorë nga ajo që thashë më lartë.....Jam rritur dhe jam edokuar në familje për të mirën e Shqipërisë dhe asnjë ferë kundër saj.Pastaj kam pas nderin të frymëzohem me politikën e të Madhit Ukshin Hoti (e kam kusheri të parë nga nëna Fegi) dhe nuk mund të jem përkrahas të asnjë politike nënshtrues si të "profetit" Rugova dhe as të këtij "Kryeçlirimtari" Thaqi..,besoj së më kuptoni tash më shumë...

Lidhja e Prizrenit, Qyteti ‘feston’ me flamur turk
Habitemi e fërkojmë sytë kur krahas flamurit ‘europian’ të Kosovës e flamurit kombëtar kuqezi, sytë na zënë edhe flamurin turk! E pamundur! Si mundet të ndodhë kjo?! Çfarë simbolike ka? E në fakt, ç’do flamuri turk, në ditën kur shqiptarët përkujtojnë bashkimin e para më shumë se një shekulli, pikërisht kundër atij flamuri? Hej bela me ne!
Pak histori…
http://www.google.se/url?sa=t&rct=j...noCQAQ&usg=AFQjCNFMyGaIAamrl3bdILjFkqyciq_8NA

Fegi prapë po më ngaxmo nejse Lidhja e Prizrenit e dini shumë mirë se në fillim është forumuar me urdhërin (fermanin) e Sulltan Hazredlerit dhe kryesuesi i parë i saj ka qenë Ilijaz Pashë Dibra......Unë i njoh shumë mirë qytetarët e Prizrenit Fegi, kur në Kosovë askund nuk kishte shtab të UÇK-ës (të gjithë ishin në Tiranë dhe në territorin e çliruar të shtetit Shqiptarë) në këtë qytet që thuaj se po feston turqishtë ka qenë shtabi i saj me të gjithë anëtarët e saj (flas të brigadës 125).....Edhe diçka po të themë sikur ti kisha pasur të gjithë shqiptarët sikur se janë "turqit" e Prizrenit që moti Shqipëria kishte me qenë Shqipëri në plotë kuptimin e fjalës...

ymer..

e ke njohur komandant Drinin?

i njeh vrasesit e tij?

mos je mik i tyre?

ymer..

e ke njohur komandant Drinin?

i njeh vrasesit e tij?

mos je mik i tyre?

Po Brari e kam njohur e kam pas komandant zone.... Sa për vrasësit e tij me pakse pyetur gabim këtë pyetje themë ndoshta është më kompetenët Naredniku Zastava 101.Pra,atij duhet të ja drejtoshë pyetje dhe jo mua...

Po në qoftës dëshiron po ti themë edhe nja dy fjalë që ti kesh në mendje dhe mos ti harrosh kurrë sa të jetë Brari.
Ky ka qenë një oficer kariere e Titos,dhe dihet fortë mirë se nga cila familje janë regrutuar personeli ushtarak që do ti shërbente Yugosllavisë.... mos të harroj ta themë se edhe gjuhën shqipe e ka përmirësuar duke shërbyer në ushtrin çlirimtare të kosovës....pra mos u mundoheni ti çmoni aq shumë këta që janë rritur me qumështë beligradi apo keni urdhër nga burri i Sllobodakës ti mbroni elementin pro sllavë në krahinë veriore të Shqipërisë...

nikoliq_555222.jpg

Nikoliqit i kujtohet Ibrahim Rugova!

Serbia ka kohë që nuk ka fituar në Kosovë por edhe humbjeve duhet tu jepet fund – ka deklaruar Presidenti i Serbisë, Tomisllav Nikoliq.

Nikoliq përmes deklaratave të tij ka lënë të kuptohet se politika që ai përdor ka dallim me politikën e paraardhësve të tij dhe se nuk duhet funskionuar sipas parimit “të punojmë çfarë pritet nga ne, por t’ia fusim gishtin në sy BE-së, por edhe qytetarët mos të kuptojnë që jam tërhequr nga diçka që shkruan në Kushtetutë dhe të shkojmë drejt pavarësisë së Kosovës”.

Nikoliq është shprehur për Tanjug se “Duam t’i rregullojmë raportet me shqiptarët, duam ta respektojmë Kushtetutën dhe Rezolutën 1244, kurse të dy dokumentet flasin për autonomi të gjerë për Kosovë”, që sipas tij, është projekt i ngjashëm të cilin ai si anëtar i delegacionit qeveritar për bisedime me Ibrahim Rugovën në vitin 1998 e kishte sjellë në Prishtinë”.

ymer..
e paske pasur komandant..komandant drinin..
keshtu ke shkrue..

edhe nji her me binde se je nga ata te "opelit te kuq" qe i zun prit dhe e vran heroin Ekrem Rexha..

urrejtja ndaj rugoves vazhdon..

cfar skan ba envero-qosisto-demaqistet kunder rugoves e rugovizmes..

dhe ftesen sllobes per qat pun ja ban.. eja cfaroje qat popull o sllob se vec qashtu vritet rugovizma e bim rehat na lepeke-izma..

e sajun deri uck-en per qat pun..

se nuk e sajun me qliru dicka..
vec me ju duk sllobos e bollshme si preteks me hi me ushtri.. e ai hini..
e kta u knaqen..
hajt se i ban mir pak stervitje.. fmive e grave kur ti therri arkani.. tha demaqa..
vec.. nuk duhet me ja mohue meriten.. se kur e ftuan slloben u kujdesen qe me e largue pi qatu krye anti-rugovistin.. akadem.ut qosen.. duke e dergue shnosh si molla ne vill 31 te tiranes..
a patet problem me ja rrue mjekrren qoses o llap?
se ju erdh urdhni me e kalue te veshun si grue der ne han elez..
mos me pa poplli mjer qe po genocidohej se po iken qaj m.uti qos..

me cfar brisku e kini rrue akadem.utin?
me zhilet besoj marka fundit ardh pi zheneve ku ma par qosja i kish cu kopilat e vet ne siguri..

..

lexo cka tregojn grat e kosoves se cka perjetuan te ngratat..

ka me ju zan haku tyne..

..

te jet motivi i ekzistences se

Përgjigje e: Re: Përgjigje e: Dr Ibrahim Rugova 1944-2006

po qysh nuk urrehet tradhtari lum ti brari
sa do te jet toka me njerz tradhtari do te urrehet

Sipas teje gjera pozitive Rugova nuk paska pasur, vetem negative a po?

Ne baz ckafit e quan ti Rugoven tradhetar ?????!

Nese tu kujtohet nje analist i shteteve te bashkuar te Amerikes, ka pase thene me nje intervist qe Rugova ishte shkaktar i madhe qe Amerika e njohu Kosoven se ku ishte ne hart ......

Mbaje urrejtjen per vete , kurse mos etiketo njerz ne emrin tende personal si tradhetar, se gabohesh, jo te gjithe mendojn si ti, mos ju impono mendime tuat, mendime si tuat ne Kosov munde te numerohen me gishta, politikan me te mire dhe me te mencur se Rugova nuk ka pas der me tani.

Gjitha te mirat.

Përgjigje e: Re: Përgjigje e: Dr Ibrahim Rugova 1944-2006

po qysh nuk urrehet tradhtari lum ti brari
sa do te jet toka me njerz tradhtari do te urrehet

Ti je zagar i Hashim ponles.
Ti dokesh qe je me shkolle t`madhe,a din me na e spjegue ni gja :
Masi Hashim Thaqi qenka clirimtar e Rugova tradhetar,
pse Hashim Thaqi dmth ponla po shkon te vorri i Rugoves e po i perkulet te k.oqet??

Re: Përgjigje e: Re: Përgjigje e: Dr Ibrahim Rugova 1944-2006

Ti je zagar i Hashim ponles.
Ti dokesh qe je me shkolle t`madhe,a din me na e spjegue ni gja :
Masi Hashim Thaqi qenka clirimtar e Rugova tradhetar,
pse Hashim Thaqi dmth ponla po shkon te vorri i Rugoves e po i perkulet te k.oqet??

ai shkon per qdo vit te vorri i kryeplehut te kosoves dhe i viziton lulet dhe i shef se sa po rriten per nji vit
kur ai e din mier se qfar plehu kan ato lule hahahaha
per qata edhe rriten shum

Përgjigje e: Re: Përgjigje e: Re: Përgjigje e: Dr Ibrahim Rugova 1944-2006

ai shkon per qdo vit te vorri i kryeplehut te kosoves dhe i viziton lulet dhe i shef se sa po rriten per nji vit
kur ai e din mier se qfar plehu kan ato lule hahahaha
per qata edhe rriten shum
Nuk te ve faj ty,aq din ti.E ke ndoshta edhe per buke,se te duhet ta mbash familjen.Qenke percaktue per perhapjen e p.ordhve te Hashim ponles.

Per viziten qe ai i ben vorrit te Rugoves...ai e ben kete se eshte
k.urrve njeri.S`ka spjegimtjeter.
Sa ka qene Rugova gjalle,Hashim krimineli s`ka lane gja pa fole kunder Rugoves.Tash shkon e i perkulet te k.oqet.

ma mirë me ndru fejen se me shit vatanin .

p.s. ndoshta edhe nuk asht ndrim , mundet te quhet edhe kthim ...

Back