Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Me duket se i kapen.Mire ia bene atij qeni qe e vrane..
Tashi, sa me pare duhet te kapen ata llaskucet qe e vrane..
Kitty po ti cne qe e ke pare nipin e Dulles me kokain?![]()
Une buk e kos po ha!
C'pune po prish une?:S
Kitty
![]()

Une buk e kos po ha!
C'pune po prish une?:S
Kitty
![]()

ti i pe lazaratsit dhe nuku e lajmerove Tahirin.![]()

Me qe ra fjala, a nuk bie pak si ere peshku te qelbur, vrasja e menjehershme e Santos direkt pas ngjarjes se Lazaratit (dhe perfitimet e droges qe kalojne ne banke)?! Mua nuk me duket thjesht koincidence.![]()
![]()
*Megjithate ngelet thjesht nje abuzim nga ana ime. Just saying.
kam dy kalamaj per te rritur dhe nuku dua te shkoj per lesh:gezuar:
Po, duhej te vazhdoje keshtu: Nese je scion e nje familje me ze, nuk mund te gjykohesh dot kurre.
Ketu po te sjell nje shembull konkret, me dy binjake. Shikoje dhe vleresoje vete. Dy binjake, the same genes, the same data, same everything....dhe vetem nje ndryshim i vogel (pertypja e cimcakizit) sjell ndryshime ne te shprehurit e karakterit te tyre.
Po te ndryshohet te pakten nje gen, ose disa gjenerata, cfare ndryshimi do sjelle valle kjo vale?
http://www.mobiledia.com/news/199675.html
Te lutem shikoje kete video dhe pastaj gjyko!
Ai do te ket harruar se ai i perkiste asaj shtrese te "privilegjuar" qe e kishte humbur veten qysh ne kohen e dulles, dhe jo asaj shtrese te gjere qe i lane paret ne firmat piramidale.“Ka njerëz që kërkojnë të fitojnë sa më shumë parà në një kohë të shkurtër, mirëpo harrojnë se kanë fituar parà, por kanë humbur veten. Zotësia është që t’i bësh të dyja njëtrajtësisht dhe unë këtë jam munduar të realizoj në jetë”.
Per nja 2000 ha toka ne Hamalle te Durresit qe i dolen prone ...
Me duket se u gjet i vrare dhe prokurori qe po merrej me ç'eshtjen
Njerezit duhen te shqetesohen per krimin ...jo i mire i keq ...
ç'rendesi ka ?!!
rendesi ka sistemi qe eshte ndertuar![]()
eliminimi i kundershtarit ...
Me fal por mbi cfar po e gjykon ti ? Krimin ? Ku e ke ? A po i lexon artikujt dhe shkrimet ? Njerez te ndryshem qe as nuk e njifnin por dhe plot qe jane ndihmuar me kredira per biznese kane shkuar ti japin lamtumiren. Vec ketu ne kete forum po shoh nje acarim te cuditshem, ka dhe nga ata qe thone "bankier qe qeni, beri lek me interes". E ti nuk shqetesohesh per kete, por te vret jashtmase perdorimi i fjales scion ? Pse, nese je e tille, dhe nuk ke leke, kjo nuk do te thote qe ti si individ je me pak me prejardhje fisnike se sa Santo. Mos me keqkupto pra se e shoh qe kjo fjale te paska ngelur gozhde por eshte realiteti. Politiqenerit, ata qe i shkofte mbas qafe do ishin prezent, sepse keshtu e do dekorumi i nje shteti te sapofutur ne Europe qe sapo vendosi tere territorin e vet nen kontroll (pervec zones afer Kryeministrise mesaduket).
Fleur tha dicka me vlere por spo e kap njeri, qe banke private SHQIPTARE.
Po mire Kitty, mjafton te jeni ju te kenaqur me kete vdekje. U rregullua Shqiperia nga krimi. Nuk e paskemi ditur qe nga te gjithe ata ne Shqiperi, ky paska qene ai qe bllokonte cdo gje, koka e krimit Shqiptar. Madje ky njeri, qe qe ne femijeri njihej si nje trim, ky qe njihej kudo per fjalorin e tij ordiner dhe kercenimet fizike ndaj shume individeve (edhe pse nuk ekzistojne keta, por le te themi per hir te argumentit qe ekzistojne), ky qe ishte kaq trim dhe kaq i papaster sa as nevoje per badigarde nuk kishte, vdekja e tij, tamam si relacioni pjesmarrje dhe te qenurit bukurosh te femijes, perkon cuditerisht edhe me marjen e statusit.
Epo u zgjidh kjo pune. Shqiperia u pastrua perfundimisht nga krimi. Rama do na behet Piacasso i ri, e ndoshta Berisha mund te arrij me ne fund pavdekesine pas Skenderbeut dhe Ismail Qemalit qe mendon se meriton. Ikja e Santos nga skena, nje person qe kemi kaq vite qe e diskutojme neper forume e blogosfere ishte ajo qe e pengonte shoqerine Shqiptare te ecte perpara. Derisa e tha dhe Profesor Shenasiu, ashtu do jete. Nuk flet kot ai.
Urime.

Po mire Kitty, mjafton te jeni ju te kenaqur me kete vdekje.
Urime.