• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Ekzekutohet bankieri Artan Santo

Përgjigje e: Ekzekutohet bankieri Artan Santo

@ Saura..

No-Comment-Thought-Provoking-Thursday-Painting-Prose-Thankful-Thursday-LifeUNMASKED1.jpg

PS: heshtja ndonjehere te nderon :D

Mire ia bene atij qeni qe e vrane..

Tashi, sa me pare duhet te kapen ata llaskucet qe e vrane..
Me duket se i kapen.
Nja dy fshatunare qe kishin motorrin njeri prej tyre ne pronesi.

Tashme ata do kalben ne burg(jo ndryshe nga ai rasti i atij fshatunarit me gomar qe vodhi arin e Krrabes).

Ps ti Gon shume zemerforte je :p

Kitty po ti cne qe e ke pare nipin e Dulles me kokain? :p

Ohohohohoho..! Behet fjale per vitet 80-te. Bashke me vellane po kthehesha ne shtepi (Korce), ne nje orar qe s'kishte autobuza dhe as trena. Gjetem nje korriere te hapur. Mund te ishim nja 30 vete, burra dhe gra. Dihet qe "Beauty" gjithmone triumfon, kshu qe une bashke me vellain dhe Spartakun (nipin e Dulles), na hipen perpara. Te tjeret hipen mbi korriere. Aty pashe dhe degjova per here side effects of cocaine. Syte i kishte si bufi naten (hugeeeeeeee pupils), scared to death dhe fliste percart. Dridhej i teri dhe mundohej te fshihej mbrapa meje (ahahahha), se kishte frike se mos e kapte policia, ose dicka e frikshme qe "ishte" aty prezent (ai e shikonte, ne te tjeret jo). Shoferi qe e njihte kush ishte (kjo eshte arsyeja qe e futi ne kabine dhe jo larte, bile as leke nuk pagoi), po mundohej t'i bente comfort. Ne 2-3 ore udhetim me pane shume syte. M'u ngjit mua keq fare, po keq fare ama. Cdo dy minuta vinte koken tek shpatullat e mia, qante pa reason, dridhej, fliste percart, etj,. Aty morra vesh nga vete goja e Spartakut, qe kishte bere kokaine. Une me vellane dhe shoferi hapem syte "Ca ishte qo Kokaina?!". :O

@Sopoti..fshatar te bejne vrasje te tilla??

@Kitty, Ca ke pershkruar jane tamam efektet e kokaines. :))

vari lesht, pislliqe albanistani, vend mizerabel.

@ Sopoti, une dhe ti, from now on do jemi enemies..se ti pelqen opera, soft music, Shtraus, Placido Domingo, ndersa une Rolling Stone, AC/DC, metal, opera, rock and roll, country. Nuk do flas me me ty, he ta dish!

Une buk e kos po ha!
C'pune po prish une?:S

Kitty

-hug-

Kete pikerisht duhet te thone te gjithe! Ti qe ha buke e kos dhe nuk i prish pune njeriu, psh, nqs te vrasin, asnje nuk do kujtohet per ty. Gjemen do t'ja besh gruas dhe atij bullafiqit tend. Le ta kesh ti prejardhjen nga ndonje Gen i Mire.

Ndersa ky qe u majm, kur te tjeret ngordhnin, ah ky po, jo vetem qe duhet te behet lajmi i dites, por mundesisht ndonje lapidar.

Ne menyre absolute, asnje ne forum nuk e njeh personalisht. As ata qe jane Pro, as ata qe jane Kontra, as ata qe kane krijuar grupin "nuk me plas".

Sopoti, me like you! -hug-

ti i pe lazaratsit dhe nuku e lajmerove Tahirin.-gezuar-

Me qe ra fjala, a nuk bie pak si ere peshku te qelbur, vrasja e menjehershme e Santos direkt pas ngjarjes se Lazaratit (dhe perfitimet e droges qe kalojne ne banke)?! Mua nuk me duket thjesht koincidence. -mendon- -mendon- -mendon-

*Megjithate ngelet thjesht nje abuzim nga ana ime. Just saying.

Me qe ra fjala, a nuk bie pak si ere peshku te qelbur, vrasja e menjehershme e Santos direkt pas ngjarjes se Lazaratit (dhe perfitimet e droges qe kalojne ne banke)?! Mua nuk me duket thjesht koincidence. -mendon- -mendon- -mendon-

*Megjithate ngelet thjesht nje abuzim nga ana ime. Just saying.

kam dy kalamaj per te rritur dhe nuku dua te shkoj per lesh:gezuar:

kam dy kalamaj per te rritur dhe nuku dua te shkoj per lesh:gezuar:

Per lesh shkon kur te kap plumbi qorr.

Kur nje plumb eshte paguar shume shtrenjte, ka kosto te larte, ka matje precize, ka qellim dhenien e nje mesazhi ne DITEN ME DIELL, kjo do te thote qe ka nje MOTIV shume te larte ne ate mes.

Po, duhej te vazhdoje keshtu: Nese je scion e nje familje me ze, nuk mund te gjykohesh dot kurre. :p

Ketu po te sjell nje shembull konkret, me dy binjake. Shikoje dhe vleresoje vete. Dy binjake, the same genes, the same data, same everything....dhe vetem nje ndryshim i vogel (pertypja e cimcakizit) sjell ndryshime ne te shprehurit e karakterit te tyre.
Po te ndryshohet te pakten nje gen, ose disa gjenerata, cfare ndryshimi do sjelle valle kjo vale?

http://www.mobiledia.com/news/199675.html

Te lutem shikoje kete video dhe pastaj gjyko!

Me fal por mbi cfar po e gjykon ti ? Krimin ? Ku e ke ? A po i lexon artikujt dhe shkrimet ? Njerez te ndryshem qe as nuk e njifnin por dhe plot qe jane ndihmuar me kredira per biznese kane shkuar ti japin lamtumiren. Vec ketu ne kete forum po shoh nje acarim te cuditshem, ka dhe nga ata qe thone "bankier qe qeni, beri lek me interes". E ti nuk shqetesohesh per kete, por te vret jashtmase perdorimi i fjales scion ? Pse, nese je e tille, dhe nuk ke leke, kjo nuk do te thote qe ti si individ je me pak me prejardhje fisnike se sa Santo. Mos me keqkupto pra se e shoh qe kjo fjale te paska ngelur gozhde por eshte realiteti. Politiqenerit, ata qe i shkofte mbas qafe do ishin prezent, sepse keshtu e do dekorumi i nje shteti te sapofutur ne Europe qe sapo vendosi tere territorin e vet nen kontroll (pervec zones afer Kryeministrise mesaduket).

Fleur tha dicka me vlere por spo e kap njeri, qe banke private SHQIPTARE.

Tan Santo eshte shprehur, sipas mediave, se
“Ka njerëz që kërkojnë të fitojnë sa më shumë parà në një kohë të shkurtër, mirëpo harrojnë se kanë fituar parà, por kanë humbur veten. Zotësia është që t’i bësh të dyja njëtrajtësisht dhe unë këtë jam munduar të realizoj në jetë”.
Ai do te ket harruar se ai i perkiste asaj shtrese te "privilegjuar" qe e kishte humbur veten qysh ne kohen e dulles, dhe jo asaj shtrese te gjere qe i lane paret ne firmat piramidale.

Nejse, ngushellime familjes!

Per nja 2000 ha toka ne Hamalle te Durresit qe i dolen prone ...
Me duket se u gjet i vrare dhe prokurori qe po merrej me ç'eshtjen ;)
Njerezit duhen te shqetesohen per krimin ...jo i mire i keq ...
ç'rendesi ka ?!!
rendesi ka sistemi qe eshte ndertuar ;)
eliminimi i kundershtarit ...

Nuk u vra per 2000 ha toke, por se refuzonte cmimin qe i kishte caktuar mafja per tja shitur.

Me fal por mbi cfar po e gjykon ti ? Krimin ? Ku e ke ? A po i lexon artikujt dhe shkrimet ? Njerez te ndryshem qe as nuk e njifnin por dhe plot qe jane ndihmuar me kredira per biznese kane shkuar ti japin lamtumiren. Vec ketu ne kete forum po shoh nje acarim te cuditshem, ka dhe nga ata qe thone "bankier qe qeni, beri lek me interes". E ti nuk shqetesohesh per kete, por te vret jashtmase perdorimi i fjales scion ? Pse, nese je e tille, dhe nuk ke leke, kjo nuk do te thote qe ti si individ je me pak me prejardhje fisnike se sa Santo. Mos me keqkupto pra se e shoh qe kjo fjale te paska ngelur gozhde por eshte realiteti. Politiqenerit, ata qe i shkofte mbas qafe do ishin prezent, sepse keshtu e do dekorumi i nje shteti te sapofutur ne Europe qe sapo vendosi tere territorin e vet nen kontroll (pervec zones afer Kryeministrise mesaduket).

Mbaj mend kur kam qene e vogel, ka vdekur nje djale i ri. Kishin vdekur edhe djem te rinj ne ate kohe, por sepse pikerisht per kete djale, vetem e vetem per kete djale, ndodhi nje mrekulli: S'ngeli njeri pa shkuar ne varrimin e tije. Me kuç e me maç, qytetar dhe fhsatar, kishin shkuar. Pse? - do thuaç tinë. S'kishte pse. Thjesht ishte shume i bukur. Ironi e fatit, eh?
Pra ky na ishte argumenti yt bindes?

Fisnikeria ty nuk te qendron ne dy binjake identike, e si mund te besh me prove ekzistencen e saj ne future? O lelelelele, c'behet ktuja mor zot!
``4``

Fleur tha dicka me vlere por spo e kap njeri, qe banke private SHQIPTARE.

Karamele Zana tha: "Gjarpri kur ngordh, vdes edhe helmi i tij" . E pse nuk ja vure veshin Zanes per kete fjale ME VLERE? :D

Po mire Kitty, mjafton te jeni ju te kenaqur me kete vdekje. U rregullua Shqiperia nga krimi. Nuk e paskemi ditur qe nga te gjithe ata ne Shqiperi, ky paska qene ai qe bllokonte cdo gje, koka e krimit Shqiptar. Madje ky njeri, qe qe ne femijeri njihej si nje trim, ky qe njihej kudo per fjalorin e tij ordiner dhe kercenimet fizike ndaj shume individeve (edhe pse nuk ekzistojne keta, por le te themi per hir te argumentit qe ekzistojne), ky qe ishte kaq trim dhe kaq i papaster sa as nevoje per badigarde nuk kishte, vdekja e tij, tamam si relacioni pjesmarrje dhe te qenurit bukurosh te femijes, perkon cuditerisht edhe me marjen e statusit.

Epo u zgjidh kjo pune. Shqiperia u pastrua perfundimisht nga krimi. Rama do na behet Piacasso i ri, e ndoshta Berisha mund te arrij me ne fund pavdekesine pas Skenderbeut dhe Ismail Qemalit qe mendon se meriton. Ikja e Santos nga skena, nje person qe kemi kaq vite qe e diskutojme neper forume e blogosfere ishte ajo qe e pengonte shoqerine Shqiptare te ecte perpara. Derisa e tha dhe Profesor Shenasiu, ashtu do jete. Nuk flet kot ai.
Urime.

Po mire Kitty, mjafton te jeni ju te kenaqur me kete vdekje. U rregullua Shqiperia nga krimi. Nuk e paskemi ditur qe nga te gjithe ata ne Shqiperi, ky paska qene ai qe bllokonte cdo gje, koka e krimit Shqiptar. Madje ky njeri, qe qe ne femijeri njihej si nje trim, ky qe njihej kudo per fjalorin e tij ordiner dhe kercenimet fizike ndaj shume individeve (edhe pse nuk ekzistojne keta, por le te themi per hir te argumentit qe ekzistojne), ky qe ishte kaq trim dhe kaq i papaster sa as nevoje per badigarde nuk kishte, vdekja e tij, tamam si relacioni pjesmarrje dhe te qenurit bukurosh te femijes, perkon cuditerisht edhe me marjen e statusit.

Epo u zgjidh kjo pune. Shqiperia u pastrua perfundimisht nga krimi. Rama do na behet Piacasso i ri, e ndoshta Berisha mund te arrij me ne fund pavdekesine pas Skenderbeut dhe Ismail Qemalit qe mendon se meriton. Ikja e Santos nga skena, nje person qe kemi kaq vite qe e diskutojme neper forume e blogosfere ishte ajo qe e pengonte shoqerine Shqiptare te ecte perpara. Derisa e tha dhe Profesor Shenasiu, ashtu do jete. Nuk flet kot ai.

For the sake of the argument, absolutisht asnje njeri nuk kenaqet nga VDEKJA, including me. For the sake of the argument, cfare dua te them dhe cfare kam dashur te them eshte kjo: Cdo Vrasje e Ka Nje Motiv.

Continuously, for the sake of the argument, NO ONE, absolutely no one asnje nuk vritet ne mes te dites, per eliminim opozite, ose konkurence, se kjo do ishte vdekje prurese per vete palen opozitare, se direkt cdo gje do PIN POINT direkt tek ata. Kjo do ishte vdekje prurese dhe shume STUPID. Pra ngelet ajo qe tha Zana: Bashke me gjarprin vdes dhe helmi" qe perkthehet fjale per fjale "Eliminim Faktesh". Thjesht nuk kane dashur qe ai te hapi gojen, per ndonje procke qe kane bere bashke. Kaq! Thjesht! Bukur!

Oh, no my son! All I want to tell you, and once for all, is this: Asnje nuk kenaqet nga vdekja, kur ka provuar vdekjen ne kurriz te vete per "Njeriun Me Te Shtrenjteeeeeee Ne Jeten e saj" -gjynaf- -gjynaf- -gjynaf- -gjynaf- -gjynaf- -gjynaf- -gjynaf- -gjynaf-

Po mire Kitty, mjafton te jeni ju te kenaqur me kete vdekje.

Urime.

Ore ti nuk je ne rregull nga syte as nga Koka ... Jo Vetem qe ofendon , Por shtremberon edhe rrjedhen e komenteve bashke me thelbin .

Ps... Shyqyr qe ta beri te qarte Kitty dhe e falenderoj per durimin dhe kohen qe te kushtoi .... Se une s'kisha me durim te merrem me Ty .

- S'kam c'ti shtoj Apo ti heq komentit te saj ... Dhe ekzaktezisht kam thene dhe mendoj te njenten gje . Kaq. S'ka Asgje per gezim Apo provokim k'tu .

Naten e mire .

Ne jeten e perditshme kjo ngjarje nuk bene diferencen.
Pamvaresisht faktit qe si naive, ndiej keqardhje per kete ekzekutim makaber.
Siper tij e nen te nuk ekzistojne fshataret, por dora e shtetit dhe e pushtetit, pasi ekonomia bene politiken dhe politika ekonomine.
Keqardhja ime shtohet nga niveli i paragjykimeve tuaja sepse deri dje askush nuk e njihte.
Natyrisht mirekuptoj dhe zgjatjen e diskutimit, por jeni akoma larg thelbit sepse fatkeqesia me e madhe nuk eshte vdekja e tij, pasi sic thashe nuk do bej dallimin, por "masat e sigurise" ne jeten sociale.
Ne Shqiperi vritesh e behesh hasem per nje llaf goje e perfundon qe njerezit vdesin, e fjalet jane te pafundme.
Injoranca eshte fatkeqesia me e madhe ne cdo shoqeri, ajo anullon cdo ndienj njerezore.
Pikerisht. Andaj them qe sdini te beni diferencen .

Para nje viti nje kushuririn tim e vrane pse kerkoi mos ta bezdisnin me fjale. Ai djale i vetem, tjetri smendoj dy here e goditi pas shpine ne sy te tjereve. Pas vdekjes se tij, vdiq dhe i ati nga marazi.
Pra mos u skandalizoni. Kjo eshte Shqiperia nuk ka me as burra.

Ju prehte shpirti ne paqe!

Back