• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Femrat pergjigjen 2

Braktisjen ne momentet me te veshtira s’do e falja. Por kurre mos thuaj kurre, thone me te mencurit.

Ju pelqejne te Hani ne restorante dite per dite
E kam bere disa vite rresht para nja 10 vjeteve, rehati e madhe eshte, por ka te keqijat e veta. se pari kane shume sodium ushqimet ne restorante. Te digjet fyti tere naten per uje dhe e dyta keto vitet e fundit restoranti eshte shume shume i kushtueshem ketu ne US/Florida. Nuk perballohet as nje here ne jave.

Ju pelqejne te Hani ne restorante dite per dite
Ha shpesh...
Ne dreke ne pune ne darke..nga keto restot jo te shtrenjta..
Nje sallate nje kos me fruta nje kafe..nuk shkon shume 13 euro ...ulem ne nje cep.dhe shoh njerezit apo degjoj muzike..
Ske pjata per te lare..as per ta gatuar..
Edhe ne shtepi do shkonte me shtrenjte..ajo qe do haja

Ha shpesh...
Ne dreke ne pune ne darke..nga keto restot jo te shtrenjta..
Nje sallate nje kos me fruta nje kafe..nuk shkon shume 13 euro ...ulem ne nje cep.dhe shoh njerezit apo degjoj muzike..
Ske pjata per te lare..as per ta gatuar..
Edhe ne shtepi do shkonte me shtrenjte..ajo qe do haja
Ketu eshte luks te hash jashte. Nese ulesh dhe merr nje gje te lehte pa 30 eu min nuk shkon 🥴

Ketu eshte luks te hash jashte. Nese ulesh dhe merr nje gje te lehte pa 30 eu min nuk shkon 🥴
Une shkoj ne keto restot e supermarketave....jane te lira..madje ketu tere bjerezit hajne aty
Jo ne restot..gastronomie...edhe ne ato shkoj...por keto kohe me pak

🙋🏻‍♂️ 1 pietje kam unë ,

Sa i plotësuar - lumtur është ;

I dashuri , i fejuari , partneri apo burri juajë me ju ?

E keni menduar ndonjëherë .,
Po e kam menduar,
Pergjigja eshte qe si lej gje mangut dhe po eshte i kenaqur me mua por edhe une me te.

Nëse do zgjidhje një person në jetën tënde përveç prindërve të tu, dikë me të cilin mund të jesh vërtet e lumtur, kush do ishte?

Back