Trendafili
V.I.P
- Anëtar
- May 29, 2023
- Postime
- 17,260
- Pikët
- 113
Kush është kujtimi më i bukur që të ka ngelur në jetë që asnjë tjetër nuk e di?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Kur isha e re, tani skam ven reA bon vaki me ju ngacmu meshkujt rrugve?
Kujtimet e bukura i ndaj kollajKush është kujtimi më i bukur që të ka ngelur në jetë që asnjë tjetër nuk e di?
Pa hë thuaje njonin se na bone kurjoz nashti !Kujtimet e bukura i ndaj kollaj![]()

Kur mora letren e aprovimit te programit te masterPa hë thuaje njonin se na bone kurjoz nashti !![]()
çunatNëse do zgjidhje një person në jetën tënde përveç prindërve të tu, dikë me të cilin mund të jesh vërtet e lumtur, kush do ishte?
Jo nuk ben vaki, se i shof egër.A bon vaki me ju ngacmu meshkujt rrugve?
Jo nuk na pelqen te ushqehemi me gatime me vaj te perdorurJu pelqejne te Hani ne restorante dite per dite
Mungesen e respektit, kur tjetri don t'me bej per budalla duke mashtruar, gënjyer.Bejm gabime, na falni. Beni gabime, ju falim. Mund te falen te gjitha?
Cfar absolutisht nuk falni, ne se nuk falni?
A ke dashuruar ndonjehere? Nese po. Si je ndi?Jo nuk ben vaki, se i shof egër.
Si me marrje mendsh.A ke dashuruar ndonjehere? Nese po. Si je ndi?
Si femije. .e llastuar..mire qe sme mori lumiA ke dashuruar ndonjehere? Nese po. Si je ndi?
Perjetimet ekstreme, per mire apo keq.Çfar lloj gjërash të bëjnë të ndihesh vërtet e gjallë?
Nuk kam me moshe per tilla gjera une Agoll!A bon vaki me ju ngacmu meshkujt rrugve?
PoJu pelqejne te Hani ne restorante dite per dite
Sbesoj nlumturi po cdo dite jam mire, e qeshur pothuajseKush ishte dita e fundit që ke qënë vërtetë e lumtur?
MotraNëse do zgjidhje një person në jetën tënde përveç prindërve të tu, dikë me të cilin mund të jesh vërtet e lumtur, kush do ishte?
Me kujtove nje rast kur mendova se po mundohej te me fliste dhe po e injoroja duke shikuar drejt, deri sa bertiti "zonje e ke canten (e shkolles) te hapur!" ndalova te shikoja, e kisha te hapur me vertetNuk kam me moshe per tilla gjera une Agoll!
Leje njehere qe jam si kal karroce , shoh vetem drejte!
Javen e kaluar te henen, me duhej te shkoja ne pune diku nga ora 11.30Me kujtove nje rast kur mendova se po mundohej te me fliste dhe po e injoroja duke shikuar drejt, deri sa bertiti "zonje e ke canten (e shkolles) te hapur!" ndalova te shikoja, e kisha te hapur me vertet![]()