Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Femrat pergjigjen 2

Kush është kujtimi më i bukur që të ka ngelur në jetë që asnjë tjetër nuk e di?

Nuk kam me moshe per tilla gjera une Agoll!
Leje njehere qe jam si kal karroce , shoh vetem drejte!
Me kujtove nje rast kur mendova se po mundohej te me fliste dhe po e injoroja duke shikuar drejt, deri sa bertiti "zonje e ke canten (e shkolles) te hapur!" ndalova te shikoja, e kisha te hapur me vertet 🤣

Me kujtove nje rast kur mendova se po mundohej te me fliste dhe po e injoroja duke shikuar drejt, deri sa bertiti "zonje e ke canten (e shkolles) te hapur!" ndalova te shikoja, e kisha te hapur me vertet 🤣
Javen e kaluar te henen, me duhej te shkoja ne pune diku nga ora 11.30
Femijet dhe 2 koleget kishin dalur shetitje ne zonen afer , une kisha vene kufjet ne vesh e u kisha kaluar para kembeve. Femijet duke me thirrur , une reagim zero! Me kishte thirrur dhe kolegia edhe nja 2 here , prape hic une! Sesi degjoj nje ze nga fundi , kur kthej koken gjithe duke me pritur mua🫣🤦‍♀️ me erdhi turp se u kalova tek kembet e si nuk i pashe! I kerkova ndjese dhe koleges 🤦‍♀️

Back