Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Jo, por sdo isha keq nese restorantet do benin delivery ne shtepi te haja ne rehatllekun e shtepisJu pelqejne te Hani ne restorante dite per dite
E kam bere disa vite rresht para nja 10 vjeteve, rehati e madhe eshte, por ka te keqijat e veta. se pari kane shume sodium ushqimet ne restorante. Te digjet fyti tere naten per uje dhe e dyta keto vitet e fundit restoranti eshte shume shume i kushtueshem ketu ne US/Florida. Nuk perballohet as nje here ne jave.Ju pelqejne te Hani ne restorante dite per dite
Ska si rehati shpisJo, por sdo isha keq nese restorantet do benin delivery ne shtepi te haja ne rehatllekun e shtepis![]()
Mungesen e respektit, genjeshtrat keqdashese jo ato te bardhat pshBejm gabime, na falni. Beni gabime, ju falim. Mund te falen te gjitha?
Cfar absolutisht nuk falni, ne se nuk falni?
Ha shpesh...Ju pelqejne te Hani ne restorante dite per dite
Ketu eshte luks te hash jashte. Nese ulesh dhe merr nje gje te lehte pa 30 eu min nuk shkonHa shpesh...
Ne dreke ne pune ne darke..nga keto restot jo te shtrenjta..
Nje sallate nje kos me fruta nje kafe..nuk shkon shume 13 euro ...ulem ne nje cep.dhe shoh njerezit apo degjoj muzike..
Ske pjata per te lare..as per ta gatuar..
Edhe ne shtepi do shkonte me shtrenjte..ajo qe do haja
Une shkoj ne keto restot e supermarketave....jane te lira..madje ketu tere bjerezit hajne atyKetu eshte luks te hash jashte. Nese ulesh dhe merr nje gje te lehte pa 30 eu min nuk shkon![]()
Po e kam menduar,1 pietje kam unë ,
Sa i plotësuar - lumtur është ;
I dashuri , i fejuari , partneri apo burri juajë me ju ?
E keni menduar ndonjëherë .,
Pabesine ne te gjitha format e saj!Bejm gabime, na falni. Beni gabime, ju falim. Mund te falen te gjitha?
Cfar absolutisht nuk falni, ne se nuk falni?
Te perfundoj me njeriun e gabuarCka ju frikeson me shume: te perfundoni beqare apo te perfundoni me njeriun e gabuar?
IDem!Mungesen e respektit, genjeshtrat keqdashese jo ato te bardhat psh
Kur te fle, ngroh vaj dhe hidhja ne veshPabesine ne te gjitha format e saj!

Para dy diteshKush ishte dita e fundit që ke qënë vërtetë e lumtur?
Vec nje smund te zgjedh se jan disaNëse do zgjidhje një person në jetën tënde përveç prindërve të tu, dikë me të cilin mund të jesh vërtet e lumtur, kush do ishte?