Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Loz golf me disa shoke millionera 4 dite ne jave por une jam broke, beyond broke, kshtuqe nuk eshte e vertete krejt kjo thenia,lol- kalxom me ka rri t’kalxoj se kush je!
me humor po e them: Kam ndenjur qe 20 vite me kuaj, por kurrë kali s'u bëra!Loz golf me disa shoke millionera 4 dite ne jave por une jam broke, beyond broke, kshtuqe nuk eshte e vertete krejt kjo thenia,lol
Gjeze e gjeza ka qene keshtu dhe ato vlejne per te gjithe ne pergjithesi, mvaresisht kush, kur dhe ku i perdore. Komplotistat ? nuk sosen kurre. Edhe Llukashenkos ne Bellarus ata komplotistat e vete duan ti bejne komplotin... davaj kompljotist e njet harashohë. ndonëse e kam harruar, po rja që plaga dhimbka edhe nëse e ke harruar.
Qenë bërë shpifje të poshtra aso kohe!
E pacin për nder ( nëse kenë nder )
O Gi... mo u merr me me kurvaTHËNIE IMJA - e stisur pak nga ajo që thotë populli...
Dy gjera që nuk i shkojnë natyrës së njeriut sipas gjinive: ( po e them në dialekt )
* Me kanë femna k*rvë e ka ni derë; valla me kanë mashkulli k*rvë kurrfarë dere nuk ka!
* Me kanë mashkulli idiot, e ka ni derë; me qillu femna idiote ni derë s'e ka!
se do te thomi miremengjes dhe do na zere SIDA Of course qe nick name eshte pjese e karakterit, se e zgjodhe per ate qe do doje te ishe.
Une psh, zgjodha Kitty, se e ndjej veten si Kitten.
mua m'i mbajne mend te gjithaE HUAZUAR:
Njerëzit harrojnë çka keni thënë, harrojnë edhe atë që keni bërë, por kurrë nuk harrojnë se si janë ndjerë për shkakun tënd!
... Në qoftë se nuk të pëlqen produkti im nuk ke përse më damkos, sepse ti je i pa zoti ta kuptosh vlerën e punës sime.
E bukur si shprehje , lum kush ia di kuptimin dhe e ve ne zbatim ✌SAPO E MORA DIKUND...
Kurrë mos merr hak!
Ulu, jep kohë dhe prit!
Personat që të lenduan, si zakonisht do të "shkatërrohen " vetë.
Bota është e rrumbullakët.
![]()
E bukur si shprehje , lum kush ia di kuptimin dhe e ve ne zbatim ✌
Kush me nguci ne se gjet![]()