• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Fjalë të urta - thënie të miat

Përgjigje e: Fjalë të urta - thënie të miat

Thënie e huazuar
* kjo u shkon edhe inatçinjve, smirëzinjve, janetëve... këta nuk flasin, por plasin në vete.
jRJzTx.gif

Cigo...leri llafet dhe paguaj borxhet "qesh" se kaq sa ke shkruar s'mjaftojne ``fumato``

hahahahhaha. e kam thënë edhe dikund: jemi nja 20-30 që shkruajmë përditë dhe me përpikëri e di(më) akran kush me kë është, dmth që kanë tipare të përafërta ose edhe identike!

I ke parë "liket" - shkojnë sipas "bandave" dmth ua qesin akranëve.

FJALË E URTË E MODIFIKUAR

Dikur: "Më thuaj se ç'shokë ke, të të tregoj se cili je ".

Sot: " Shih kujt ia bën "like" dhe gjeje se cili është".

Mbani raporta të mira e të shëndosha me shokët, jini të sinqertë me ta dhe tregoni plagën ku po ju dhemb, nëse doni që shoqëria juaj të jetë më jetëgjatë e me shumë harmoni...

zEv6YK.gif

Ja po te qeras me nje se e meriton...eshte per ty(Ju) i nderuar

Te jesh i thjeshte, s'eshte e thjeshte!

Është e habitshe, por e saktë dhe e vërtetë…
( nëse nuk është e saktë: thuaje )

Nëse vjen dikush dhe thotë: më duhet ta gjejë budallain e fshatit ( qytetit, shtetit ) tuaj…
Të gjithë bien copë duke u përpjekur për ta gjetur budallain dhe, interesant, asnjërit nuk i shkon mendja se budallai mund të jetë vetë!

Thënie e huazuar nga mikja Vera Kurti:

Njerëzit nuk janë aq naivë sa duken, sa "hiqen"...
Ketyre lloj njerzëve u duhet ky lloj petku; nga njera ane fshehin indentitetin e vertete te tyre e nga ana tjeter, te shperfaqin imazhe me reklamime te 'bukura'. Si nuk arrijne te kuptojne, qe cdo lloj komedie ka nje fund ...

THËNIE IMJA

Personalitetin/shpirtin e vet shumica e njerëzve e tergojnë kur janë të zemëruar. Në atë cast shumica e humbin kontrollin, kështu ia çjerrin vetes maskën dhe dalin sheshit se kush janë e çfarë shpirti kanë.

Kur jemi të qetë të gjithë dimë të bëjmë fjalë të bukura,... por kjo është fallco!

THËNIE E HUAZUAR
( nga miku im Mustafë Statovci )

Attachments

• MUSTAFË STATOVCI - JAM I ZËNË TË URREJ.jpg
    MUSTAFË STATOVCI - JAM I ZËNË TË URREJ.jpg
    25 KB · Views: 225
Dy thënie të huazuara:

Shpesh mjafton te shikosh disa persona per te qene krenar/e me veten...
marrë nga FB "Engjelli I Dashuris (Joti)"

dhe

- Personi që ka shumë më shumë armiq se miq, ta keni me dije se është njeriu shumë i vlefshëm!

- Personi që ka shumë më shumë armiq se miq, ta keni me dije se është njeriu shumë i vlefshëm!

po çfare :D korrekt eshte: Personi mire, me shume shoka dhe shoqka :D edhe 2000 friendsa duke pritur ne radhe edhe duke u rrafur per radhe para sportelit te faqebukes :D

THËNIE IMJA

Personalitetin/shpirtin e vet shumica e njerëzve e tergojnë kur janë të zemëruar. Në atë cast shumica e humbin kontrollin, kështu ia çjerrin vetes maskën dhe dalin sheshit se kush janë e çfarë shpirti kanë.

Kur jemi të qetë të gjithë dimë të bëjmë fjalë të bukura,... por kjo është fallco!

Shpirt te keq nuk ka, xha Demko
Ka personalitet te keq. ;)

*

:D i thosha une Demkes, qe nuk e ke vetem ti Çaushin, qe nuk te pershendet :D shife edhe ky TerraN as mua nuk me pershendet, ani qe prej te njejtes Drenice :D jemi ``fumato``

Shpirt te keq nuk ka, xha Demko
Ka personalitet te keq. ;)

*

Mbase ashtu është, por unë u bazova në fjalët e popullit kur thotë për dikë: shpirtzi, shpirtkazmë, i pashpirt...

dhe tani po bindem se në këtë rast i përdorkan këto shprehje si sinonime të personalitetit.

:D i thosha une Demkes, qe nuk e ke vetem ti Çaushin, qe nuk te pershendet :D shife edhe ky TerraN as mua nuk me pershendet, ani qe prej te njejtes Drenice :D jemi ``fumato``

hahahahaah. O mos u rritsh më i madh po fesatxhia që po bëhesh!

Terran, Pirati ju dëshrioj një fundjavë të mrekullueshme!

Mbase ashtu është, por unë u bazova në fjalët e popullit kur thotë për dikë: shpirtzi, shpirtkazmë, i pashpirt...

dhe tani po bindem se në këtë rast i përdorkan këto shprehje si sinonime të personalitetit.

Po, po. Ashtu eshte. Ashtu perdoret zakonisht. Por, megjithate gabimisht...

*

Back