Hello Kitty
❤☆҉‿★ Ŧђαήк ¥☺ů ★☆҉‿❤
E paske thënë saktë @ciarli . Po, sipas përvojës sime, kam hetuar se këta njerëz kanë moral përtokë ( nëtë gjitha aspektet, jo vetëm atë seksual ).
Taktika e veprimit të tyre është: fillimisht tregohen si njerëz shumë të mirë, me dukatë, të dashur, të moralshëm, atdhetarë, besnikë, vetëmohues ... por faktiksiht këto virtyte i kanë më së paku, dmth u mungojnë këto virtyte, që i bie se janë shumë hipokritë.
Pasi t'ua ketë marrë zemrat, pasi t'ua ketë shpëlarë trurin klientëve që i mashtroi, fillon aktiviteti i tij/saj skuthaist ( tinëzar dhe i lig ) duke angazhuar njerëzit e vet( këta njerëz të mashtruar) kundër të tjerëve, gjithmonë për interesa të vetat. Ka prirje për intriga, spiunim, b*thëlëpirje e shpifje. Nuk e ka gajle nese tjetrit i shkon fytyra ( se të veten e ka pacavure- shollë fare ) ...
Cili do, nga rrethi i krijuar - me njerëz të mashtruar, i iken, se i ka hetuar ligësitë e tij/saj, ai/ajo për këtë tergohet tepër i ashpër dhe tash angazhon këtë mbetjen e njerëzve kundër tij, duke treguar tamam egërsinë e tij pa kursyer mjete më të poshtra për ta "mposhtur" kundërshtarin, madje edhe duke shpifur për kundërshtarin.
Porosia e postimit: kini kujdes ndaj atyre që shtiren fort të mirë, me moral, besnikë, atdhetarë, ... sepse pikërisht këto virtyte u mungojnë. Mos u vini në shërbim të tyre, sepse ju do të humbasni dicka me shumë vlerë, ndërkaq ai/ajo s'ka ku shkon më poshtë - se fytyra i mungon!
* Do të ishte i dëshirueshëm mendimi i @Kasëmi , @Pablo , @Viking , @L0v3rm4n , @Performer , @Leaf , @Hello Kitty @Rexhina , @YOKO , @e panjohura , @Pirati , @Zana, @kreksi e kush të dojë!
Bota eshte mbushur me njerez të tille. Jetojne midis nesh, kshu qe eshte shume e veshtire t’i vecosh nga turma. E keqja eshte e kupton se kush jane në të vertete, only after the damage is done. It is too late after that, unfortunately.
By the time you’re trying to react, the situation it is too far gone.
It happens to the best of us