Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ke floke?une shampo perdor , sa per @shoku_tanku , nuk e di ??..![]()
kam , por me vjen keq , ngjyren sta tregoj..Ke floke?
Me cshampo i lan?kam , por me vjen keq , ngjyren sta tregoj..![]()
po , me eden show..Me cshampo i lan?
Pyet në ndonjë farmaci. Kanë shampo dhe ushqyes për flokët.Cfare perdorin anetaret per daljen e flokeve te reja?
Sugjeroni produkte dhe receta qe kane funksionuar![]()
Ti je bjonde apo brune?Ke floke?
Ne farmaci kam bler te shtrenjt sa frengu pulen por nuk me doli e mirPyet në ndonjë farmaci. Kanë shampo dhe ushqyes për flokët.
Unë kam përdorur përpara 30 viteve dhe kam akoma flokun që nuk shkulet e po t'a tërheq.
E kam përdorur për pak kohë e më pas vetem me Pantene. Nuk kujtoj emrin por ishte me bazë bimore
Bjonde me flok te sziTi je bjonde apo brune?
Nuk po delEshte nje teme per k’te … shko gjeje dhe lexo aty .
Urdhero .. ke plot qe te lexosh .Nuk po del
Cin ola ke perdor se ato jan shumUnë përdora olaplex .. Më pas përdora K18 .
Për disa muaj .
Duke pas një super flok të dëmtuar nga dekoloranti.
Pastaj shampo normale , me maskë dhe balsam.
Dhe tani mund të themi është në rrugë të mbarë . Flokë të rinj e të fortë!![]()
Me thene te drejten s’kam perdorur asnjehere shampo per kete qellim. Mire do kisha bere se nuk eshte se i kam patur flokun shume te dendur.
Me ke pshtuUrdhero .. ke plot qe te lexosh .
C’fare prb ke me floket ?
Me bienUrdhero .. ke plot qe te lexosh .
C’fare prb ke me floket ?
A i perdor k’to mjetet e nxehta , drejtuesen ?Me bien
Me jan rezuar ne tok