eriaSh
Anëtar
- Anëtar
- Nov 8, 2025
- Postime
- 41
- Pikët
- 8
FizioterapistCfare diagnoze te vuri doktori...c'lloj doktorri ishte??
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !FizioterapistCfare diagnoze te vuri doktori...c'lloj doktorri ishte??
Skam ku e gjejsapun 15 leksh![]()
Me vjen keq...Fizioterapist
Pa bere nje analize gjaku mos provo Asgje … por thjeshte rrallo Larjen dhe nderro shampon dhe kondicionerin .Parukierja ime personale me sygjeroi vaj rosmarine.
Une kam provuar disa lloje produktesh, nga me te mirat.Cfare perdorin anetaret per daljen e flokeve te reja?
Sugjeroni produkte dhe receta qe kane funksionuar![]()
Jasht shqiperije sdi gjeSkam ku e gjej
Un e thash ne forme battute, dhe seshte me len nam fare e premja flokeve.Te lem nam po thua ti?
Si e semur me kimio?
Ka paruke edhe sikur.Te lem nam po thua ti?
Si e semur me kimio?
Une psh pergatis nje kavanoz 100 mlMe cmasa ti bej? Kete vajin e ricinit ku e gjej?
po mandej , po me ate vaj skuqim dhe specat po thua ti oh moter nga Bregu Fildisht se nga bregu lumit jam vet.Une psh pergatis nje kavanoz 100 ml
50 ml vaj ricini dhe 50 vaj ullini.
Vajin e ricinit e gjen kudo...edhe ne supermarket.
Mesa kam lexuar, vaji ricinit eshte per kur je kapspo mandej , po me ate vaj skuqim dhe specat po thua ti oh moter nga Bregu Fildisht se nga bregu lumit jam vet.![]()
habitem si nuk e kuptoni qe bej shaka , o moter patriote.Mesa kam lexuar, vaji ricinit eshte per kur je kapso shoku bregut lumor (gjithmone me thenien e doktorrit) Ndryshe nuk komsumohet per ngrenie.
Ate qe thashe me siper eshte kure per floket.
E mora si pyetje more...dhe pse shakajehabitem si nuk e kuptoni qe bej shaka , o moter patriote.![]()
foto mimo foto, ta shohim, kur te shkosh ne supermarket merre telefonin me vehte,Une psh pergatis nje kavanoz 100 ml
50 ml vaj ricini dhe 50 vaj ullini.
Vajin e ricinit e gjen kudo...edhe ne supermarket.