Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Floket

Fizioterapist
Me vjen keq...
Po jo tek ai qe duhet ke vajtur..
Se sa te presesh efektet e shampove..be nje analize gjaku dhe te pakten e heq nje merak...se rezultatin e ke brenda dites..shiko tiroiden ,anemine se mos ke mungese hekuri..mungese vitaminesh...grupet e vitaminave b

Dhe ja e heq dilemin e disa nga shkaqet..pastaj e mira eshte te shikosh nje dermatolog...te shohe ne mos dermatose seborheique..apo tjeter anomalie ...pelade ...mikoze..etc...
Mos e humb kohen me sharlatenet qe te rekomandojne qepe

Last edited:
Parukierja ime personale me sygjeroi vaj rosmarine.
Pa bere nje analize gjaku mos provo Asgje … por thjeshte rrallo Larjen dhe nderro shampon dhe kondicionerin .

Vaji i rosmarise ka raste qe te irriton lekuren e kokes , dhe te bllokon rrenjen e flokut .. kshuqe duhet kualitet shume I larte .

Ne rastin tend duhet qe te drejtohesh sipas analizes se gjakut.

Kaq shume prb e ke qe te besh nje analize gjaku ?

Cfare perdorin anetaret per daljen e flokeve te reja?
Sugjeroni produkte dhe receta qe kane funksionuar 👌🏻
Une kam provuar disa lloje produktesh, nga me te mirat.
Dhe kam arritur ne perfundimin se asnje nuk funksionon.
Mua me kane ridale floket vetem pas shock-ut hormonal, sic kane qene lindjet.
I duhet dhene kohe trupit te vetekurohet.

po mandej , po me ate vaj skuqim dhe specat po thua ti oh moter nga Bregu Fildisht se nga bregu lumit jam vet.🦊
Mesa kam lexuar, vaji ricinit eshte per kur je kaps 🤣o shoku bregut lumor (gjithmone me thenien e doktorrit) Ndryshe nuk komsumohet per ngrenie.
Ate qe thashe me siper eshte kure per floket.

Mesa kam lexuar, vaji ricinit eshte per kur je kaps 🤣o shoku bregut lumor (gjithmone me thenien e doktorrit) Ndryshe nuk komsumohet per ngrenie.
Ate qe thashe me siper eshte kure per floket.
habitem si nuk e kuptoni qe bej shaka , o moter patriote. 🤣

Back