Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Gati Lufta e Tretë Botërore?

Përhapin panik kot. Duan të trembin popujt dhe të jenë në alert për një luftë që nuk ekziston.
e kam thone dhe me perpara, Rusia nuk ka interes te hyje ne lufte me Europen, mirpo tani ka dale ne plan parate e saja, te cilat Brukseli me udhezimin e Uashingtonit, do ti perdorin per rimekembjen e Ukraines, dhe ne momentin qe parate e Rusise do preken, Rusia mund te hidhet ne sulm, ariu mund te terbohet, se jane 240 miliard euro, nga te cilat 170 te shtetit rus dhe 70 miliard euro te privateve, te cilat plani eshte te mos preken, por te kalojne ne ngrirje,

Dokumentari shfaq atë që kemi cilësuar disa prej anëtarëve këtu.
Luftën vëllavrasëse mes njëri tjetrit.
E njëri nga ushtarët e lindur në perëndim të Ukrainës që është në krahun rus, e pohon të njëjtën gjë.
Popullata ruse dhe ukrainase vuajtën dhe po vuajnë një luftë të planifikuar prej anglo-saksonëve.

Ekzatësisht jam shprehur në tematikën e luftës ruso - ukrainase
Komshiu nuk ka të drejtë të strehoj hasmin tim për të më sulmuar mua.
Kësisoj më lind e drejta ta sulmoj, kur komshiu më vë në dilemë ekzistencën.
Thjeshtë për info
Krahina ime kur një armik sulmonte një familje (shtëpi me familjarët brenda) komshinjtë dilnin dhe kundërsulmonin sulmuesit e komshisë.
"Nuk ka se si shtëpia të ketë tre faqe të bardha, e një të zezë"

Ekzatësisht jam shprehur në tematikën e luftës ruso - ukrainase
Komshiu nuk ka të drejtë të strehoj hasmin tim për të më sulmuar mua.
Kësisoj më lind e drejta ta sulmoj, kur komshiu më vë në dilemë ekzistencën.
Thjeshtë për info
Krahina ime kur një armik sulmonte një familje (shtëpi me familjarët brenda) komshinjtë dilnin dhe kundërsulmonin sulmuesit e komshisë.
"Nuk ka se si shtëpia të ketë tre faqe të bardha, e një të zezë"

Me kte teori po i jep te drejte Izraelit t'i sulmojë të gjithë komshinjt?

Ps..Rusise nuk i eshte rrezikuar asnjehere ekzistenca, mos degjo retorikat e tyre se per retorika ata jane mjeshtra ne politiken e jashtme, as amerikanet nuk i arrijne dot me propaganden e tyre.

Rusia sulmoi dhe Gjeorgjine ne 2008, kush ja rrezikoi ekzistencen atehere?

Me kte teori po i jep te drejte Izraelit t'i sulmojë të gjithë komshinjt?

Ps..Rusise nuk i eshte rrezikuar asnjehere ekzistenca, mos degjo retorikat e tyre se per retorika ata jane mjeshtra ne politiken e jashtme, as amerikanet nuk i arrijne dot me propaganden e tyre.

Rusia sulmoi dhe Gjeorgjine ne 2008, kush ja rrezikoi ekzistencen atehere?
Izraeli është krijuar vonë, për të mbajtur nën kontroll pasuritë e vendeve arabe për anglo saksonët.
Gjeorgjia po ka të njëjtën arsyetim me Ukrainën
Vende sllave që propoganda neo fashiste i futi mes njëri tjetrit në luftë.

Izraeli është krijuar vonë, për të mbajtur nën kontroll pasuritë e vendeve arabe për anglo saksonët.
Gjeorgjia po ka të njëjtën arsyetim me Ukrainën
Vende sllave që propoganda neo fashiste i futi mes njëri tjetrit në luftë.

Par, fiset sllavet e kane luftuar njeri tjetrin shume më perpara se te futej propaganda neo-fashiste. Lufta per pushtet është ne ADN e tyre.

Hë ça thotë,plasi?
Videoja hedh dyshime për vënien e armës bërthamore në përdorim nga Rusia.
Duke iu referuar heshtjes së Rusisë përgjatë 48/72 orëve të fundit dhe një transmetimi radiofonik të pagjurmueshëm që supozohet se vjen nga ushtria e Rusisë, videoja hedh hipotezën e përdorimit të armës nukleare.
Asnjë shërbim inteligjent perëndimorë nuk ka arritur ta deshifrojë frekuencën radiofonike të shpërndarë.

Duke iu referuar heshtjes së Rusisë përgjatë 48/72 orëve të fundit dhe një transmetimi radiofonik të pagjurmueshëm që supozohet se vjen nga ushtria e Rusisë, videoja hedh hipotezën e përdorimit të armës nukleare.
Asnjë shërbim inteligjent perëndimorë nuk ka arritur ta deshifrojë frekuencën radiofonike të shpërndarë.
Do na marin më qafë.

Nuk kanë për t'u përdorur armët bërthamore nga Rusia asnjëherë. Rusia i ka kërcënime ato, po të përdori armë bërthamore do izolohet komplet nga shtetet e tjera, do humbasi marrdhëniet diplomatike me të gjitha shtetet. Nato do e sulmoj fuqishëm. E di katastrofën që do i ndodhi nëse i përdorë dhe e shmang përdorimin.

Vallaj luft botrore behet perdit por nuk shihet se sa e sa jet rrenohen perdit
Nga vendimet e njerzve me pushtet...

Nuk kanë për t'u përdorur armët bërthamore nga Rusia asnjëherë. Rusia i ka kërcënime ato, po të përdori armë bërthamore do izolohet komplet nga shtetet e tjera, do humbasi marrdhëniet diplomatike me të gjitha shtetet. Nato do e sulmoj fuqishëm. E di katastrofën që do i ndodhi nëse i përdorë dhe e shmang përdorimin.
Edhe unë jam ndakord me shpjegimin tuaj.
Por këto tërmetet gjeopolitike po lëvizin shpejt, e askush nuk po e parashikon të nesërmen
Rreziku nuk largohet duke sulmuar vendet e ndryshme të botës, por rritet mundësia e përplasjeve masive
Nejse, shpresojmë të ketë sa do pak mendje ndritur në këtë epokë të çmendurish

e kam thone dhe me perpara, Rusia nuk ka interes te hyje ne lufte me Europen, mirpo tani ka dale ne plan parate e saja, te cilat Brukseli me udhezimin e Uashingtonit, do ti perdorin per rimekembjen e Ukraines, dhe ne momentin qe parate e Rusise do preken, Rusia mund te hidhet ne sulm, ariu mund te terbohet, se jane 240 miliard euro, nga te cilat 170 te shtetit rus dhe 70 miliard euro te privateve, te cilat plani eshte te mos preken, por te kalojne ne ngrirje,
ah e kam provuar edhe une ne ngrirje , se me thane qe te 5 fishohen po te fusesh 50 euro ne frigorifer , tek ngrirja...

i futa dhe une ashtu sic me thane , i lash 72 ore , dhe jo qe nuk mu 5 fishuan , por mu gris pergjysem dhe mezi e rregullova duke ma ngjit ai te marketi qe mos kuptohej kur ta thyja..

jo jo , une nuk i ngrij me parate...jo jo , kam fryk..🦊😇

Lajmi mësipër nuk citon cilat vende strategjike në Ukrainë janë goditur me këto armë, por në një video që është shpërndarë në fb citohet se janë goditur vend - interesat amerikane brenda Ukrainës për shkak të cisternës së naftës së sekuestruar nga amerikanët afër Skocisë
P.s
Çdo ditë e më tepër situata e sigurisë botërore po percepton

Last edited:
Back