par
進捗
Ledio është ballist e nuk puthtohet aq lehtë!ay tha une e kam cliruar dragon se e kishin pudhtuar xhind'eshat..![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ledio është ballist e nuk puthtohet aq lehtë!ay tha une e kam cliruar dragon se e kishin pudhtuar xhind'eshat..![]()
mire o mire , po ahere i kishin bo magji ca gra te ushqimorja lagjes...Ledio është ballist e nuk puthtohet aq lehtë!
N'fakt mund të jetë e kundërta, i'a po presim të na e konfirmoj kunati i shokut Xhemal!mire o mire , po ahere i kishin bo magji ca gra te ushqimorja lagjes...
@Petrit Kola ja hoqi xhindin e mach.
e mori vet mbi supe i shkreti..
dhe tani nuk dallohet me...![]()
@Esther @DUA @Xha Tani
A mendoni juve se mund te ndaloni Luften e Tret me voten tuaj? A mendoni se ne se ne bojkotuesit ju bashkohemi juve dhe votojm, do te mund ta ndalojm Luften e Trete Boterore?
A mundej Lufta e Pare dhe e Dyte Boterore te ndalej me vot, dhe ne se po perse nuk u ndal?
@Niki Ka hap teme dhe pretendon se shqiptaret jan zhulsa.
A mendoni se kur te piqen te gjalle nga BERTHAMORJA morrat qe kan do kercasin si kokoshka, popocorn?
Une jam ARNAUT. Une i dua shqiptaret. Kete e deklarova edhe sot tek tema qe kish hap @Marla
@_Fierakja_ ka kaluar ne surviving mood
View attachment 339975
MashALLAH!Jam duke e shijuar jetën këto kohët e fundit dhe aspak nuk jam në humor votimi e as që kam qenë ndonjëherë.
Dashka me bo pushim kto 3 dite, si do qe te shkoje mos te vdesim pa pushu lolNe dokumentet e Epstein eshte gjetur nje E-mail ku flet per daten 8 Shkurt 2026 si fillimi i luftes 3B, qe i bie e Dielë, nderkohe te premten jane parashikuar negociata midis pales Iraniane dhe Amerikane ne Oman per t'gjet nje marrëveshje.
Se tkam si baben tem, mos ma qa hallinFuti edhe
Dashka me bo pushim kto 3 dite, si do qe te shkoje mos te vdesim pa pushu lolnji dopio Sex mos vdesësh me pishmonlliqe![]()
Vëllai se ke keq ..duhet shijuar çdo ditë si e fundit, sikur nuk do shohfim më me syFuti edhe
Dashka me bo pushim kto 3 dite, si do qe te shkoje mos te vdesim pa pushu lolnji dopio Sex mos vdesësh me pishmonlliqe![]()
Dashka me bo pushim kto 3 dite, si do qe te shkoje mos te vdesim pa pushu lol
Besimi tek ato është në nivele alarmante të ulëtaUne se besoj te ndodhe gje, edhe pse kto elitat pedofile me pushtet jane ekspozu me shume se kurre dhe u duhet nje lufte per te shperqendru vemendjen.
Vëllai se ke keq ..duhet shijuar çdo ditë si e fundit, sikur nuk do shohfim më me sy
Anglezët me të futme ua kanë patur përherë pepinoveFilloj gjo ajo e treta?
![]()
FOTO - Ish-Ceo i Google në qendër të vëmendjes, bën bujë në Gjermani për lidhjen me 27-vjeçaren bukuroshe
Diskutimet në Gjermani për marrëdhënien e miliarderit 70-vjeçar dhe ish-drejtorit ekzekutiv të Google, Eric Schmidt, me modelen 27-vjeçare dhe vajzën e kryeministrit të Bavarisë, Gloria-Sophie...www.syri.net
Boshti i ri Anglezo-Talan,...
@SystemA
Agjente ruse, qo?..lol
Anglezët me të futme ua kanë patur përherë pepinove
Tash qe Iran-Izrail, USA nisi, a mundet qe kudo ne Bote te jesh, te zgjohesh per shkak sulmeve me raketave?Anglezt per at pune ja kane fut gjith botes,
Kot sthote ai NocRrokKolla, cityoflondon.