• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Gati Lufta e Tretë Botërore?

@Esther @DUA @Xha Tani
A mendoni juve se mund te ndaloni Luften e Tret me voten tuaj? A mendoni se ne se ne bojkotuesit ju bashkohemi juve dhe votojm, do te mund ta ndalojm Luften e Trete Boterore?
A mundej Lufta e Pare dhe e Dyte Boterore te ndalej me vot, dhe ne se po perse nuk u ndal?
@Niki Ka hap teme dhe pretendon se shqiptaret jan zhulsa.
A mendoni se kur te piqen te gjalle nga BERTHAMORJA morrat qe kan do kercasin si kokoshka, popocorn?
Une jam ARNAUT. Une i dua shqiptaret. Kete e deklarova edhe sot tek tema qe kish hap @Marla
@_Fierakja_ ka kaluar ne surviving mood 💪

View attachment 339975

Jam duke e shijuar jetën këto kohët e fundit dhe aspak nuk jam në humor votimi e as që kam qenë ndonjëherë.

Ne dokumentet e Epstein eshte gjetur nje E-mail ku flet per daten 8 Shkurt 2026 si fillimi i luftes 3B 🙄, qe i bie e Dielë, nderkohe te premten jane parashikuar negociata midis pales Iraniane dhe Amerikane ne Oman per t'gjet nje marrëveshje.

Ne dokumentet e Epstein eshte gjetur nje E-mail ku flet per daten 8 Shkurt 2026 si fillimi i luftes 3B 🙄, qe i bie e Dielë, nderkohe te premten jane parashikuar negociata midis pales Iraniane dhe Amerikane ne Oman per t'gjet nje marrëveshje.
Dashka me bo pushim kto 3 dite, si do qe te shkoje mos te vdesim pa pushu lol

Futi edhe

Dashka me bo pushim kto 3 dite, si do qe te shkoje mos te vdesim pa pushu lolnji dopio Sex mos vdesësh me pishmonlliqe 😂

Futi edhe

Dashka me bo pushim kto 3 dite, si do qe te shkoje mos te vdesim pa pushu lolnji dopio Sex mos vdesësh me pishmonlliqe 😂
Vëllai se ke keq ..duhet shijuar çdo ditë si e fundit, sikur nuk do shohfim më me sy

Une se besoj te ndodhe gje, edhe pse kto elitat pedofile me pushtet jane ekspozu me shume se kurre dhe u duhet nje lufte per te shperqendru vemendjen.
Besimi tek ato është në nivele alarmante të ulëta
Kësisoj e vetmja mënyrë për të kthyer besimin është të shfarosin mosbesuesit

Nga të paktët meshkuj me reputacion që shpreh atë që dëshiron
Janë strukur skutave për të mos u ndjerë Thua se lufta që po nxitet anekënd nuk do arrij deri tek ata!!!!?
Ose janë përfitues prej instancave të tjera.
Ti biesh "kopilit" n'kokë kërkon kurajo dhe guxim, e këtë pak njerëz e kanë.

Po nuk do ishte keq.. t'a spastronte ca se e qelbi çifua në ç'do cep

Vëllai se ke keq ..duhet shijuar çdo ditë si e fundit, sikur nuk do shohfim më me sy

Filloj gjo ajo e treta?

Boshti i ri Anglezo-Talan,...

:p

@SystemA

Agjente ruse, qo?..lol

Filloj gjo ajo e treta?

Boshti i ri Anglezo-Talan,...

:p

@SystemA

Agjente ruse, qo?..lol
Anglezët me të futme ua kanë patur përherë pepinove

Back