cool_shqype
cun per s'mari
Shejtaner qe jeni edhe ju cupat.....nga kurrizi se zogin vetem kur i ben frymemarje goje me goje e kthen perpara ne rast se i ka rene te fiket.po pse nga kurrizi?

Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Shejtaner qe jeni edhe ju cupat.....nga kurrizi se zogin vetem kur i ben frymemarje goje me goje e kthen perpara ne rast se i ka rene te fiket.po pse nga kurrizi?

Doc, jam burre me namuzt une, nuk ve dore do ku do por gjithmone me delikateseJo jo ferkoje si te vjen mbare ska rendesi lol

Unaa,nuk e dija. robi tu u rrit e meson gjonaaa. hahahahShejtaner qe jeni edhe ju cupat.....nga kurrizi se zogin vetem kur i ben frymemarje goje me goje e kthen perpara ne rast se i ka rene te fiket.![]()
Si mund ta dallosh gjinin e nje zogut cooloDoc, jam burre me namuzt une, nuk ve dore do ku do por gjithmone me delikatese![]()
Po prandaj eshte forumi. Eshte auditor dhe kolegjium ku mesojme nga sho-shoqiUnaa,nuk e dija. robi tu u rrit e meson gjonaaa. hahahah

femrat e kane bishtin ose sqepin e kuqq.Si mund ta dallosh gjinin e nje zogut coolo?
Duke e pyetur zogin te veshi !Si mund ta dallosh gjinin e nje zogut coolo?

bishtin po se sqepin e kane ngjyre tjater

eh.Po prandaj eshte forumi. Eshte auditor dhe kolegjium ku mesojme nga sho-shoqi![]()
e gulugis ne ije pak qe te vije ne vehtePo nese zogu eshte shurdh![]()

ishte nje "ehhh" ne forme pohonjese apo jo?
Pandote.ishte nje "ehhh" ne forme pohonjese apo jo?