Zana
🇦🇱 Georgius Castriota 🇦🇱
- Anëtar
- Oct 21, 2013
- Postime
- 81,933
- Pikët
- 113
Kush jua ndalon aman o Petro ? lolDitet e sotme, i ndalohet te jet mashkull i vertet.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Kush jua ndalon aman o Petro ? lolDitet e sotme, i ndalohet te jet mashkull i vertet.
Shoqeria, mentaliteti, sistemi satanik i ndalon meshkujt te jen meshkuj dhe femrat te jen femra.Kush jua ndalon aman o Petro ? lol
How ? Se mashkull apo femer te lind vete natyra dhe nuk behesh ne rruge dhe lart jo .Shoqeria, mentaliteti, sistemi satanik i ndalon meshkujt te jen meshkuj dhe femrat te jen femra.
Te beje detyrat e shtepiseJalla. Po ca me bo tani ne![]()

E kush jan detyrat e shpisTe beje detyrat e shtepise![]()
Personalisht nuk po humb gje. Ti flet per GAY te forumit te cilet jan super shumic.How ? Se mashkull apo femer te lind vete natyra dhe nuk behesh ne rruge dhe lart jo .
Ju tashme po humbisni edhe pamjen si meshkuj … e jo me sjelljen dhe xhentilesen qe nuk ka sistem qe ta ndalon… dicka natyrale dmth .

Personalisht nuk po humb gje. Ti flet per GAY te forumit te cilet jan super shumic.
View attachment 350696
Personalisht
Jam. Deri tani nuk ka komentuar tek tema e thonjeve.Une po flisja mbare ne pergjithesi… Dhe ti vete nuk eshte se ke treguar dicka ndryshe nga te tjeret , Petro … nje brume je edhe ti .![]()
Tek sfungjeri i enëve i'u rri mendja gjithmonëTe beje detyrat e shtepise![]()
Po po .me tel me mireTek sfungjeri i enëve i'u rri mendja gjithmonë![]()
Edhe me la veninTek sfungjeri i enëve i'u rri mendja gjithmonë![]()
Me shtupë n'dorë, duke gjurmuar minjtë nëpër oborr!Edhe me la venin![]()
Mir se i bo, po as nuk ta dine per nder kur i ben. Hall dhe kjo puneMe shtupë n'dorë, duke gjurmuar minjtë nëpër oborr!
Kaq pa shprese?! Ti vet flet shume?Aqua in boka.![]()