Akrepi
Anëtar
- Anëtar
- Jan 3, 2012
- Postime
- 112,984
- Pikët
- 113
Mendohu, mendohu deri neserPo pra te Mo's ndale qe te ndale,pasi do e ket te kote pasi ska Dy si ajo![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Mendohu, mendohu deri neserPo pra te Mo's ndale qe te ndale,pasi do e ket te kote pasi ska Dy si ajo![]()
Mua pse m bën me qesh kjo thënie![]()
Ca eshte "lamogjio" ?Te jete lamogjio.
cilesia e fundit e sjelljes,karakterit,tip mashtruesi.Ca eshte "lamogjio" ?
Hera e pare qe e degjoj, interesante..cilesia e fundit e sjelljes,karakterit,tip mashtruesi.
nuk e di nga e ka rrenjen si fjale.Hera e pare qe e degjoj, interesante..
Madje zog te plagosurI ndalohet nje mashkullit te refuzoj mos te perkedhel nje zog ne rruge sic ben Zoti @Nikotina2.2
ca gjinie ka zogi?I ndalohet nje mashkullit te refuzoj mos te perkedhel nje zog ne rruge sic ben Zoti @Nikotina2.2
Ska rendesi gjiniaca gjinie ka zogi?
Pse mos ti kete,trendy eshte plus adrenaline.te kete dy te dashura
sepse duhen dhe dy portofola per kte trendin hahahaPse mos ti kete,trendy eshte plus adrenaline.
to mavizes tora krejt ahahhahasepse duhen dhe dy portofola per kte trendin hahaha
ka se po qe gjinia femberore duhet ta ferkoje nga kurrizi .....katalaveni?Ska rendesi gjinia
po pse nga kurrizi?ka se po qe gjinia femberore duhet ta ferkoje nga kurrizi .....katalaveni?
tani jan te shumta arsyet dhe ke te drejte por un u kapa te trendy dhe adrenalinato mavizes tora krejt ahahhaha
une po prisja te thoje,nuk eshte e drejte te sorollatesh shpirtin femror.![]()
Jo jo ferkoje si te vjen mbare ska rendesi lolka se po qe gjinia femberore duhet ta ferkoje nga kurrizi .....katalaveni?