Të merr erë goja po nuk foleKaq pa shprese?! Ti vet flet shume?![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Të merr erë goja po nuk foleKaq pa shprese?! Ti vet flet shume?![]()
Si lule jam por besoj lulja eshte anetare? Te pelqen lulja qe e kerkon tek une?Lulja je e?
Bllokt e ki!
Femrat ne karriere dhe te plotesuara si ty nuk duhet ta kene kompleks moshen.@Venom vemendje!![]()
Sa dipllomat qe jeFemrat ne karriere dhe te plotesuara si ty nuk duhet ta kene kompleks moshen.![]()
Te dhuroje ndonje temth apo pshnetke kur te jete i dahashuruar.........
Nuk nigjoj kengetare te jashtem revizionisto-kapitaliste.Ka i kong De Andre, per ket gjo,..![]()

Ka qe tallen ?Te tallen me vajzat qe postojne foto te tema e veshjeve.
Ka.Ka qe tallen ?
Se paskam vene re.
Po sa e vrisni mendjen edhe ju vajzat aman.Te tallen me vajzat qe postojne foto te tema e veshjeve.
Hidhe nje foto pa grusht dhe shife si do maresh vetem komplimentaTe tallen me vajzat qe postojne foto te tema e veshjeve.