Mitrush Kuteli nuk esht mare me politike, por nga politika diktatoriale e ka pesuar.
Me qe ra llafi, une do te doja qe Mitrush Kuteli te propozohej per Nobel-in.
ja e propozove. mbaroi. nuk ishte as i cmimeve mitrushi.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Mitrush Kuteli nuk esht mare me politike, por nga politika diktatoriale e ka pesuar.
Me qe ra llafi, une do te doja qe Mitrush Kuteli te propozohej per Nobel-in.
Njef njonin që i ka bo ca muhabete.Po nuk ta ka fajin @lonely_lion që ti nuk lexon dot më shumë se dy rreshta.
E bukura është se ti që nuk do të lexosh më shumë se dy rreshta do ti bësh gjyqin Kadaresë pa e lexuar fare. ?
Zëre se ka ardhur të më thot mua kuqalash tani. ?Njef njonin që i ka bo ca muhabete.
Hë mo Fshatari di ndonjë gjë për pyetjen që të bëra?"ed ramazoni" eshte vellimi II (dyte) ! lol
Po pres Llanon po më duket se nuk do vijë.Zëre se ka ardhur të më thot mua kuqalash tani. ?
Sa per faktin qe dikush me ka thene ne teme te ngjashme se ai Renato djali qe u ngaterrua me Gresen eshte nje bir nene , dua t'ju them se dhe Gresa eshte nje bije nene. Perpara se te jepni opinione per djalin vijeni veten ne rolin e prindit si te ishit prind i Renatos po ashtu i Greses. Dua t'ju kujtoj se cfare i ndodhi Mehmet Shehut kur djali i tij u fejua me SIlva Turdiun. E mendoni sikur vajza e Kadarese te fejohej me Renaton ? C'mund te ndodhte ?
Me vajzen e madhe jo me Gresen. Nuk po me kujtohet emri i saj.Gresa ishte bije nene dhe babai por nuk shkonte me zor me ate djalin, por me deshire..........por ata perkedhelnin te bijen dhe donin ta varrosnin ate birin e asaj tjetres.
Do te doja te te pyesja nese do te kishit po te njejtin mendim nese do ti ndodhte djalit tuaj ajo qe i beri Smajli dhe e shoqia e tij bashke me sigurimin, atij djalit ???
Me vajzen e madhe jo me Gresen. Nuk po me kujtohet emri i saj.
Po me duket ke te drejte. Ka kaluar shume kohe e nuk isha fort i sigurte kush ishte e madhja dhe e vogla.ne mos gaboj por jam i sigurte qe quhej Gresa.....Besiana quhet tjetra.
Urime fitueses se cmimit Nobel Louise Gluck. Kadare eshte fitues moral per vete faktin qe eshte gjithmone nder kandidatet kryesore dhe ka fituar praktikisht cdo cmim prestigjoz qe jepet per letersi,nga Anglia,Franca,Italia,Greqia,Japonia,Spanja,Amerika e kudo ne bote. Vitin tjeter me kismet.
Urime fitueses se cmimit Nobel Louise Gluck. Kadare eshte fitues moral per vete faktin qe eshte gjithmone nder kandidatet kryesore dhe ka fituar praktikisht cdo cmim prestigjoz qe jepet per letersi,nga Anglia,Franca,Italia,Greqia,Japonia,Spanja,Amerika e kudo ne bote. Vitin tjeter me kismet.
Ate carcafin Mund ta permbledhi ne dy rreshta RopiPo nuk ta ka fajin @lonely_lion që ti nuk lexon dot më shumë se dy rreshta.
E bukura është se ti që nuk do të lexosh më shumë se dy rreshta do ti bësh gjyqin Kadaresë pa e lexuar fare. ?
Gjithmone per. Letersi po flas. Nuk jam mare kurre me gjyqe e fleterrufe. Gjithkush ka nje mdergjegje te veten te cilen nuk e mashtron dot. Nese ka mekate me ndergjegje ne shpirt ai vete eshte puna e tij jo e imja. Une i qendroj asaj qe kam thene se Shqiperia fiton nese fiton Kadare apo cdo shqiptar tjeter. Nuk ka popull ne bote qe te dergoje letra kundra nje bashkatdhetari. Semundje e vjeter kjo e leteave anonime e jo anonime,letra ku denigrohej personi,familja fisi. Nuk po arrijme dot ti ndajme temat.Murik te lutem vetem fjalen Moral mos e perdor me nje fjali me Kadarene, se tingellon si thonjte ne drasen e zeze ?
Ja dhe Mister Murik me 12 vjec ka njoft Renaton dhe mamin sigurmse shitse bukePo me duket ke te drejte. Ka kaluar shume kohe e nuk isha fort i sigurte kush ishte e madhja dhe e vogla.
Murik, une te lexoj me kersheri e endje. Megjithate, jam i mendimit qe po ti jepet Nobel-i Kadarese, nuk ka perse te mos i jepet edhe shokut enver cmimi Nobel per paqen.Gjithmone per. Letersi po flas. Nuk jam mare kurre me gjyqe e fleterrufe. Gjithkush ka nje mdergjegje te veten te cilen nuk e mashtron dot. Nese ka mekate me ndergjegje ne shpirt ai vete eshte puna e tij jo e imja. Une i qendroj asaj qe kam thene se Shqiperia fiton nese fiton Kadare apo cdo shqiptar tjeter. Nuk ka popull ne bote qe te dergoje letra kundra nje bashkatdhetari. Semundje e vjeter kjo e leteave anonime e jo anonime,letra ku denigrohej personi,familja fisi. Nuk po arrijme dot ti ndajme temat.
O professor kam lindur ne 1971,beje llogarine sa vjec kam qene ne 1990. E dyta sipas.logjikes tende njeriu mund te shprehet vetem per ngjarje qe i ka perjetuar ne nje moshe te caktuar? Spiuna siguriminishin jo vetem ajo ppr shumica e tyre dhe shteti i Ramiz Alise i shperbleu duke ja dhene ne pronesi dyqanin per nje shifer shume te ulet. Nuk e kupton perse ja dha kaq kollaj leto dyqane? Per ti kenaqur e qe te mbyllin gojen. Po ata e moren pushtetin me servilet e tyre. I persekutuari e i vuajturi mori Rrok Nocin. Mos u mundo kot te devijosh biseden. Ketu nderhyra per korrektese,por po flasim per letersi gje qe nuk besoj se te intereson se nuk dukesh nga ata qe lexojne ?Ja dhe Mister Murik me 12 vjec ka njoft Renaton dhe mamin sigurmse shitse buke
Pse.jo,edhe Arafati e ka fitu dhe shume shpejt edhe qeveria e Serbise mund ta fitoje. Pse ne na behet keqpo fitoje Kadare?Murik, une te lexoj me kersheri e endje. Megjithate, jam i mendimit qe po ti jepet Nobel-i Kadarese, nuk ka perse te mos i jepet edhe shokut enver cmimi Nobel per paqen.