Chanel
°.•°•.★DIVA★.•°•.°
Përgjigje e: Jepni mendimet tuaja për problemet që vëreni në Forum!
Zakonisht nuk më pëlqejnë replikat, aq më tepër në një temë të tillë që ka terësisht një tjetër subjekt. POR në këtë rast e shoh tepër të nevojshme të ndërhyj sepse po paraqitet ose përpiqet të nënkuptohet diçka krejtësisht tjetër, me dashje apo padashje.
Unë nuk i mbeta idesë që në fillim. Unë MORA MENDIM!!! Nuk doja të ndërhyja në temë, pa të pyetur në fillim, sepse do ishte mungesë respekti ndaj mundit tënd dhe kohës së harxhuar për t'i sjellë ato tema.
Ky është shkrimi im i parë:
Më duket kam qënë, e sjellshme, miqësore, aspak arrogante dhe as shqetësuese, as as duke i mëshuar ideve absurde.
Për transparencë, po publikoj edhe përgjigjen tënde:
dhe çfarë të shkruaj si vijim?
Më thoni ju lutem, shihni mëshime iderash absurde dhe shqetësime të shkatuara prej meje?!
E çfarë bën ajo ''shtriga dhe arrogantja'' Chanel? Shkruan te forumi i mod dhe kërkon mendim:
Nuk lejoj aspak të përbaltet figura ime!!! Në asnjë mënyrë!!! Me asnjë mjet!!!
Nqs nuk keni lexuar shumë tema prej meje, është për faktin se vetë ajo që bëj në jetën reale nuk ma lejon. Kam një ditë të ngjeshur dhe kur vi më duhet t'i përkushtohem asaj që bëj. Si shumica prej jush mendoj.
Mungesa e kohës më ka kushtëzuar të mos jem 100% prezente me shkrimet e mia në forum. Mua nuk më pëlqen të sjellë gjëra copy -paste. E kam si parim që gjërat që ofroj duhet të jenë të miat, jo të marra qosheve të www-së. E mungesa e kohës më ka kushtëzuar shumë në këtë drejtim. Ama është mashtrim të thuash që nuk kam hapur asnjë temë vetë. Kam hapur një temë mbi globalizimin, që është punimi im, shkrimet e mia ke ateizmi janë shkrimet e mia e kështu me rradhë. Nuk dua të zgjatem, nuk ishte ky qëllimi.
Ju kërkoj ndjesë, e gjithë kjo ishte e panevojshme, por doja të vija pikat mbi i. Nqs duhet të thuhen gjëra, le të thuhen si duhet! Shtrëmbërimet janë të shëmtuara e gjeste të ulta.
Përshëndetje!
Kam nje problem nga Channel e cila do qe te bashkoje te gjitha temat qe kam hapur se fundmi me rrefime historish dashurie ne nje teme te vetme .
Nese shihet e udhes te hapet nje nenforum rrefime dashurie ne te cilin te mblidhen keto tema dakort , nese jo Supermoderatorja Channel nuk po zbaton asnje rregull duke dashur te me prishe temat duke i bashkuar fare pa kuptim me njera tjetren . Jane problematika te ndryshme dhe meritojne te diskutohen me vete , per mua jane interesante dhe ka shume per te diskutuar .
Dy adminet kane qene ne linje kur i kam hapur dhe s'kam sinjalizim per probleme qe kane nxjerre ato tema .
Kerkoj zgjidhje nga ky shqetesim qe po me sjell Channel .
Ai ka qene rekomandimi im se Channel qe nga fillimi i mbeti idese absurde per t'i bashkuar ne nje teme te vetme pa mundesi diskutimi , gjithsesi flm per pergjigjen .
Zakonisht nuk më pëlqejnë replikat, aq më tepër në një temë të tillë që ka terësisht një tjetër subjekt. POR në këtë rast e shoh tepër të nevojshme të ndërhyj sepse po paraqitet ose përpiqet të nënkuptohet diçka krejtësisht tjetër, me dashje apo padashje.
Unë nuk i mbeta idesë që në fillim. Unë MORA MENDIM!!! Nuk doja të ndërhyja në temë, pa të pyetur në fillim, sepse do ishte mungesë respekti ndaj mundit tënd dhe kohës së harxhuar për t'i sjellë ato tema.
Ky është shkrimi im i parë:
Përshëndetje daniel00
Doja të të pyesja, nqs je i mendimit që të gjitha historitë që ke postuar te nënforumi i romancës t'i bashkangjiteshin një teme të vetme: ''Histori dhe probleme të zemrës''. Kjo sepse nuk më duket shumë e arsyeshme që për çdo histori të hapet një temë më vete, është e tepërt dhe e ngarkon më kot nënforumin.
Me lejen tënde sigurisht![]()
Më duket kam qënë, e sjellshme, miqësore, aspak arrogante dhe as shqetësuese, as as duke i mëshuar ideve absurde.
Për transparencë, po publikoj edhe përgjigjen tënde:
daniel00 said:Po te behej ashtu Chanel do te behej nje mish mash temash dhe asnjeres nuk do mundej askush t'i pergjigjej , ketu po hapen tema fetare me dhjetera nga ca fetare hipokrite e te ulet e nuk po thuhet asgje .
Pertemat qe kam hapur une do isha i mendimit qe te hapej nje nenforum me vete , rrefime dashurie , e te viheshin temat qe kam hapur aty , secila si teme me vete pasi secila ka nje problematike therese shqiptare , e nuk mund te behen stiv temat pasi do e humbnin vleren , une gjithesesi i kam sjelle per t'u diskutuar dhe do shkruaj edhe vete mendimin tim .
dhe çfarë të shkruaj si vijim?
Po ke të drejtë, edhe mua më shkoi në mendje ideja e një nënforumi më vete. Nuk e di ç'mendon Mandi apo Esther. Do pyes. Kështu si është aktualisht nuk më duket ok, pasi nuk dëshiroj që nënforumi i romancës të kthehet në gazetën Paloma. Aq më tepër nqs temat kanë 0 përgjigje apo vetëm 1.
Të njoftoj gjithsesi.
Gjithë të mirat!
Më thoni ju lutem, shihni mëshime iderash absurde dhe shqetësime të shkatuara prej meje?!
E çfarë bën ajo ''shtriga dhe arrogantja'' Chanel? Shkruan te forumi i mod dhe kërkon mendim:
anëtari daniel00 ka hapur shumë shumë tema në trajtën e rrëfimeve te nënforumi i romancës. Mua nuk më duket shumë në rregull të qëndrojnë të gjitha ashtu më vete, sepse nuk dua të kthehet nënforumi në gazetën ''Paloma'', aq më tepër kur përgjigjet janë 0 ose kur ka vetëm një përgjigje.
Ka dy opsione:
1. të hapet një temë më vete; psh: 'Rrëfime dashurie/Probleme të zemrës' e të transferohen të gjitha temat e hapura aty. Problemi i vetëm këtu qëndron te fakti se, kush ka dëshirë të diskutojë ndonjë prej tyre do të jetë e vështirë, sepse do jenë tema të ndryshme e diskutime bashkë që mbivendosin njëra-tjetrën.
2. të hapet një nënforum më vete te nënforumi i romancës me titullin më lartë psh dhe të çohen këto tema atje.
Ç'a mendohet?
Tung!
Nuk lejoj aspak të përbaltet figura ime!!! Në asnjë mënyrë!!! Me asnjë mjet!!!
Tani Channel qe nuk hap asnje teme vete , perkundrazi vjen e do te prishe temat qe po hap une .
Nqs nuk keni lexuar shumë tema prej meje, është për faktin se vetë ajo që bëj në jetën reale nuk ma lejon. Kam një ditë të ngjeshur dhe kur vi më duhet t'i përkushtohem asaj që bëj. Si shumica prej jush mendoj.
Mungesa e kohës më ka kushtëzuar të mos jem 100% prezente me shkrimet e mia në forum. Mua nuk më pëlqen të sjellë gjëra copy -paste. E kam si parim që gjërat që ofroj duhet të jenë të miat, jo të marra qosheve të www-së. E mungesa e kohës më ka kushtëzuar shumë në këtë drejtim. Ama është mashtrim të thuash që nuk kam hapur asnjë temë vetë. Kam hapur një temë mbi globalizimin, që është punimi im, shkrimet e mia ke ateizmi janë shkrimet e mia e kështu me rradhë. Nuk dua të zgjatem, nuk ishte ky qëllimi.
Ju kërkoj ndjesë, e gjithë kjo ishte e panevojshme, por doja të vija pikat mbi i. Nqs duhet të thuhen gjëra, le të thuhen si duhet! Shtrëmbërimet janë të shëmtuara e gjeste të ulta.
Përshëndetje!