Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Jepni mendimet tuaja për problemet që vëreni në Forum!

Status
Temë e mbyllur.
Përgjigje e: Re: Jepni mendimet tuaja për problemet që vëreni në Forum!

MANDI I NDERUAR,

Falemnderit për përgjigje korrekte dhe ju dëshiroj suksese edhe më të mëdha në të ardhme.Përshëndetje.
Edhe juve beni gabime ortografike.
Prsh

SYSTEMA;

Secili duhet të kontribuojë në drejtshkrim aq sa mundet.Askush nuk është i pagabueshëm.Por,bile të kemi konsideratë për fjalët që çdo ditë i shkruajmë.p.sh.thot,shum,beni,etj.Vëmendja pak më e madhe na bën të kënaqemi të gjithë në gjuhën tonë të bukur.Tung.

Re: Forum-Al ne Facebook dhe Twitter

A ka mundësi që të marri adresat e revistave për fëmijë tani që botohen dhe adresat e gazetave që botojnë shtojcën për fëmijë,vetëm e vetëm për shkak të bashkëpunimit dhe dëshirës sime të kontribuojë në ngritjen e cilësisë së tyre e në të mirë të të gjithë fëmijëve.Ju jam mirënjohës përpara,kush do që do ta bëj atë.Përshëndetje.

Përgjigje e: Jepni mendimet tuaja për problemet që vëreni në Forum!

Forumi ka nje problem shume POSITIV:
I VETMI forum qe nuk ka cuar me pushime Femra Shqiptare,duke marre per baze forume te tjera,p.sh-ull ai i albo DHI-ASIT.
Respekt stafi dhe femrat qe bejne pjese ne te
10/10``16``

Përgjigje e: Re: Forum-Al ne Facebook dhe Twitter

A ka mundësi që të marri adresat e revistave për fëmijë tani që botohen dhe adresat e gazetave që botojnë shtojcën për fëmijë,vetëm e vetëm për shkak të bashkëpunimit dhe dëshirës sime të kontribuojë në ngritjen e cilësisë së tyre e në të mirë të të gjithë fëmijëve.Ju jam mirënjohës përpara,kush do që do ta bëj atë.Përshëndetje.

Mundet ti marësh Irfan CANA, dhe një vërejte për ty...evito postimet me bold dhe me color sepse bije ndesh me Rregulloren e forumit.

9. Jo caps lock, linke reklamash:
Fjali te plota me Caps Lock nuk lejohet te postohen ne forum , Konsiderohet si e "bertitur" dhe "vulgare" (perjashtohen Adminet/Moderatoret kur perdoret per verejtje ndaj anetareve). Po keshtu dhe shkrime te tekseve te zgjatura nga fillimi deri ne fund me ngjyra apo bold veshtirsojne leximin nga ana e antareve te tjere dhe keshillohet evitimi i praktikimit te tyre ne kte lloj menyre.
Se dyti nuk lejohet qe me ane te PM te behen reklama te siteve personale (Gjithashtu tema si psh "Kerkohet Staff" , "shikoni Adresen time" , linke me referencat tuaja emer/id etj etj ). Kjo konsiderohet SPAM , Reklame , postim i kote. Administratori rezervon te drejtat te vendose cfare do vendoset dhe te hiqet ne cdo moment !

Shpresoj të më kesh kuptuar drejtë.

Mandi nuk e di nese mundesh te besh dicka se cdo fjale qe filloj me k .. e nxier me ***

Cilat fjale pershembull ?

Nuk i mbaj mend te gjitha fjalet e fundit ishte kar.iere ,kar.akter...

Provoje serishte...besoj se eshte ne rregull.

Se pari dua te falenderoj Mandin per ftesen dhe anetarizimin ne kete forum. Gjithashtu komplimetet e mija per te gjithe stafin me ne krye Mandin per mirembajtjen, kujdesin dhe objektivitetin qe ushtroni ne kete forum.

Suksese te metejshme, dhe kam besimin se Forumi sa do te shkoj e do shtohet me anetare cilesor.

P.S Mandi...Une jame me se i kenaqur me satusin e Anetarit te Thjesht;)) Edhe nje here faleminderit per ftesen dhe Besoj se je ne duar te Sigurta:)

Pershendetje Mando

Ketej ne forum po te shoh , siç mund ta shohesh nje teme qe kam hapur ne lidhje me dogmat e fese eshte çuar per trill nga toleranca fetare tek komuniteti katolik me te cilin nuk ka te beje fare .

Tema titullohet

Ai person qe braktis fene Islame ose nderron fe , duhet te vritet

dhe vete ky titull eshte mesim fetar e s'e kam shpikur une

http://www.forum-al.com/showthread.php?t=18208

A ka mundesi te kthehet te toleranca , sepse une e kam hapur ate teme ne menyre qe te diskutohet dhe te llogjikohet mbi fene nga ai qe ka deshire , se pse mundet t'i merret jeta nje njeriu per arsye te besimit te tij .

Tema eshte hapur me material fetar dhe jo me fjale te mia keshtu qe supermoderatori Morrison per inate personale e ka levizur duke akuzuar sikur mbjell urrejtje une kur ato jane mesime feje 100 % .

Daniel gabohesh, nuk kam asnje inat personal me ty. Per mua je njesoj si gjith antaret e tjeret. Forumet fetare nuk kane te gjitha moderatorin perkates keshtu lind nevoja te nderhyj une (as qe ma ndjen fare te merrem gomarlliqet e fese, por nga halli), por edhe te kishin nuk do i lejoja te silleshin ne menyren se si sillesh ti. Ti je nje antar i deklaruar katolik, kshu qe gjith urrejtjen tende per bashkombasit e tu myslyman apo ortodoks je i lire ta shprehesh tek nenforumi katolik. Tema te tilla sensacionale "Ai person qe braktis fene Islame ose nderron fe , duhet te vritet" faktikisht jane per ne kosh te plehrave, por nejse... po tregohem me shume se liberal ne kte rast. Tema as nuk eshte hapur fare ne aspektin filozofik, por ne ate te urrejtjes... Ngaqe e di shume mire qe po te kishim dhe nja ca myslymane ktu do ishin hapur dhe ca kundra-tema te tjera, do fillonit te shaheshit pastaj, do fillojnin fshirjet e temave, pastaj perjashtimet... kupton..? Ngaqe ju fetaret e keni treguar veten se kush jeni per sa i perket tolerances prandaj dhe une marr masat paraprake...

Ktu, feja e shqiptarit eshte "Shqiptaria"...

Ps: Kjo qe i kerkon Mandit nuk ka per te ndodhur sepse nuk je me i mire nga antaret e tjere ti. U be nje nderhyrje dhe kaq... Nuk do merremi me kokfortesirat e tua, dhe kaq shume u zgjatem.

Problemi i vetum qe kam vrejtur gjate postimit te Fotografive,fotot nuk dalin me madhesi direkt te medha?

Problemi i vetum qe kam vrejtur gjate postimit te Fotografive,fotot nuk dalin me madhesi direkt te medha?

Fegi pershendetje ! forumi eshte i avancuar dhe opsionet jan paksa me ndryshe me forumet e tjera, per te pare fotot e bashkangjitura mjafton te klikosh siper mbi to dhe foto do te dali ne madhesin qe ka.

Kalofsh mire

Përgjigje e: Jepni mendimet tuaja per problemet qe vereni ne Forum!

sonte e kam nje problem , isha duke e kompletue temen qe e fillova Martin Scorsese , deri sa e kompletova materialin edhe dashta ta postoj , me doli se duhet te lajmrohem login .. kur e bera at , me humbi postimi .. dy here sonte me ndodhi ...

Aha Busavata, ke harruar te besh click "me mbaj te lidhur" kur hyn ne forum. Me ka ndodhur edhe mua kjo gje.

Mandi me duket mungon dicka kur hapet nje teme e re,ose mbase nuk e kam pare.Kur hap nje teme pse nuk na jepet mundesia te shikojme temat e ngjashme per te mos hapur te njejten teme?

Mandi me duket mungon dicka kur hapet nje teme e re,ose mbase nuk e kam pare.Kur hap nje teme pse nuk na jepet mundesia te shikojme temat e ngjashme per te mos hapur te njejten teme?

si te punon truri moj korbe:d

do te votosh per mua nqs bej lutje per mod?

Nuk e kemi ate versoni, mjafton te klikosh butonin kerko duke ven titullin e temes ..dhe aty do shikosh nqs eshte hapur ajo teme apo jo.

Kalofsh mire

Ka ndonje menyre qe te kesh notifications kur dikush citon ndonje postimin tend? Si ne FB?

Status
Temë e mbyllur.
Back