• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Jepni mendimet tuaja për problemet që vëreni në Forum!

Status
Temë e mbyllur.
Përgjigje e: Jepni mendimet tuaja për problemet që vëreni në Forum!

Ka ndonje menyre qe te kesh notifications kur dikush citon ndonje postimin tend? Si ne FB?

Po, ekziston dicka e perafert, abonohu ne temen perkatese dhe per cdo postim te ri qe behet ta tregon kur futesh tek profili.

si te punon truri moj korbe:d

do te votosh per mua nqs bej lutje per mod?

Po truri tim punon gjithmone :) ti e di mire kete gje .
Per ty dihet mjaft mire qe une do jem pro luftes tende-party-

Mandi faleminderit!

Mandi ka mundesi te kemi opsionin qe nenshkrimin posht nickname ta ndryshojme vete??

Mandi ka mundesi te kemi opsionin qe nenshkrimin posht nickname ta ndryshojme vete??

Të gjithë antarët e kanë atë opsion, kliko te paneli antarit dhe më pas te Ndrysho detajet.

Strange ! Sapo e provova dhe nuk ndryshoi asgje. Thnx

Pershendetje,

Teksa po kuriozoja neper Profil do doja te vija nje imazh si sfond . Po tentoje opsionet por s'po nxjerre gje ne drite.

Mund te me sugjeroni dicka se si mund ta modifikoje ?

Me respekt
DeA

Pershendetje,

Teksa po kuriozoja neper Profil do doja te vija nje imazh si sfond . Po tentoje opsionet por s'po nxjerre gje ne drite.

Mund te me sugjeroni dicka se si mund ta modifikoje ?

Me respekt
DeA

Shko ne profil tendin dhe kliko Customize Profile...aty mundet te vendosesh nje imazh qe te jete ne link...ose ndonje ngjyre qe preferon.

Faleminderit Mandi.

Tek kjo shkova por me thote Invalid !!

DeA

..Do shkosh aty ku tha Mandi , Paneli i anetarit pastaj opsioni Customize Profile , mirpo para se te vendosish foto ...Duhete te krijosh nje Album, dhe prej atje e mer cilen foto do vendosish. Eshte link, per te marr foto shkruan Picture URL dhe e vendos linkun e foto-s ku shkruan Background Image aty ke opsioni Customize Profile ...Shpresoj se me kuptove :) Po ke probleme sqaro dhe njehere e do te ndihmoj :)

PuffetiNa shume faleminderit per spjegimin :) tani arrita ta gjeje dhe se si te modifikoje .

kiss kiss kiss

DeA

Me nder qofsh DeA :)

Per cdo gje un ketu jam :))

Mbreme me dukej vetja sikur isha ne provimin e informatikes dhe s'dija te beja gje ahahaha prandaj duhet t'ia dilja te beja keto modifikime .

Si mirenjohese te kam pershendetur me Tarzanin e kemi dashuri te perbashket tek nje kenge per ty kiss kiss

Mbase s'di une ta hap forumin si duhet, por tek faqja kryesore me del nje foto shume e shpifur. Fotot verini ne temat perkatese, qe jo gjithkush te jete i detyruar t'i shohe.
Faleminderit shume!

shpejtesija e hapjes se nje faqeje ne forum eshte shume e ngadalte. it takes time for the page to load

Pershendetje YOKO ! :)

Fromin mire e hap, por nga qe ne faqen kryesore eshte e vendosur tema : Kuriozitete dhe ajo foto qe permbane ne teme apo video del aty , eshte e pare per te gjithe njelloj :) me kalimin e kohes hiqet :)

p.s Thuaj shyqyr qe nuk eshte teme per politik e te del Sala me Edin :p

Pershendetje david ! :)

Mbase e shlfeton forumin shpejt dhe me siguri ke has ne kete mesazh te forumit :

This forum requires that you wait 60 seconds between searches. Please try again in 59 seconds.

;)

shpejtesija e hapjes se nje faqeje ne forum eshte shume e ngadalte. it takes time for the page to load

Pershendetje david... Per hapjen e shpejt te faqeve te forumit keshillohet te perdoresh "google chrome"... une perdor google chrome dhe me hapet per mrekulli cdo faqe e forumit....

pershendetje PuffetiNa;))

pershendetje Morrison, google chrome perdor, tani me duket se eshte permiresuar pak, hapet me shpejt flm

Unë kam edhe Google Chrome edhe Firefox dhe i kam provuar të dy, po nuk ka ndryshim.

Faqet e forumit vonohen të më hapen.

Unë kam edhe Google Chrome edhe Firefox dhe i kam provuar të dy, po nuk ka ndryshim.

Faqet e forumit vonohen të më hapen.

Mbase ka te beje dhe shpejtesia Bato. Une e kam shpejtesine 10 Mbps dhe ping 8ms. Kur e kam pasur shpejtesine 2Mbps dhe pingun 80 ms me thene te drejten vonohesh nja 2 sec qe te hapesh kurse tani nuk e mbush secondin...

Faktikisht ka disa ditë që forumi sulmohet herë pas here dhe kjo gjë mundëson dhe ngadalsimin e serverit në loading, gjithsesi janë gjëra që rregullohen dhe do stabilizohen së shpejti.

Kalofshi mirë

Status
Temë e mbyllur.
Back