Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Keni diçka për t'i thënë dikujt?

Më duket jeta e zbrazët. Edhe sikur të kem para, sërish më duket e zbrazët, pa asnjë lloj kuptimi. Dikush para 1 jave më erdhi dhe më krahasoj me njerëzit e tjerë në të njëjtin ambjent dhe më tha; je ndryshe nga këta të tjerët. Po unë s'fola, sepse nuk kisha çfarë ti thoja. Ajo ashtu më mendonte. Ndoshta s'më kuptonte dot dhe ndaj dha atë mendim. Gjithësesi, jeta është e zbrazët për këdo në sytë e mi.

Më duket jeta e zbrazët. Edhe sikur të kem para, sërish më duket e zbrazët, pa asnjë lloj kuptimi. Dikush para 1 jave më erdhi dhe më krahasoj me njerëzit e tjerë në të njëjtin ambjent dhe më tha; je ndryshe nga këta të tjerët. Po unë s'fola, sepse nuk kisha çfarë ti thoja. Ajo ashtu më mendonte.
Dil në protestë se do të mbushet jeta.

Dil në protestë se do të mbushet jeta.
Protesta nuk është qëllim apo mbushje, është ankesë. Unë nuk ankohem për vendimet e qeverisë s'ka ç'të më interesoj. Një vajzë 14 vjeçare tha kështu kur po shikonte njerëzit të protestonin; se thonë këta Rama ik, Rama do iki. Edhe pse ishte e vogël në moshë, ajo e kuptonte politikën si lojë pushteti. E kuptonte që dikush nuk mund ta lër lehtë karrigen, pushtetin apo vendimet që merr.

Më duket jeta e zbrazët. Edhe sikur të kem para, sërish më duket e zbrazët, pa asnjë lloj kuptimi. Dikush para 1 jave më erdhi dhe më krahasoj me njerëzit e tjerë në të njëjtin ambjent dhe më tha; je ndryshe nga këta të tjerët. Po unë s'fola, sepse nuk kisha çfarë ti thoja. Ajo ashtu më mendonte. Ndoshta s'më kuptonte dot dhe ndaj dha atë mendim. Gjithësesi, jeta është e zbrazët për këdo në sytë e mi.
Jo cdo kend ne bote. Pellumb Pilinci do shpetoj Shqiperin.

Protesta nuk është qëllim apo mbushje, është ankesë. Unë nuk ankohem për vendimet e qeverisë s'ka ç'të më interesoj. Një vajzë 14 vjeçare tha kështu kur po shikonte njerëzit të protestonin; se thonë këta Rama ik, Rama do iki. Edhe pse ishte e vogël në moshë, ajo e kuptonte politikën si lojë pushteti. E kuptonte që dikush nuk mund ta lër lehtë karrigen, pushtetin apo vendimet që merr.
Kjo eshte e vertet, por nuk te len edhe ata qe te kan instaluar.

Back