Akrepi
Anëtar
- Anëtar
- Jan 3, 2012
- Postime
- 112,126
- Pikët
- 113
Ca te tregojme pra, emrin e komentatorit?ja këtë. do ma.tregoni se do vdes. do hyp tek karrigia e shefit të forumit e do hidhem.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ca te tregojme pra, emrin e komentatorit?ja këtë. do ma.tregoni se do vdes. do hyp tek karrigia e shefit të forumit e do hidhem.
I klanit komentatori?unë bëj tifo për komentatorin,
si quhet e dini? penallti plse.
Ca te tregojme pra, emrin e komentatorit?
po. Amani o shok se e meritoj një ndihmë.I klanit komentatori?![]()
Ne mos gabohem eshte Alban Xhihanipo. Amani o shok se e meritoj një ndihmë.
jo ndihet ene dikush tjetêr me një zë tipik.I klanit komentatori?![]()
/meLov. Ma trego kush o ose do të shkoj dita ters.Po e VRENI KONGON?
LLAPAQENER.
Super ekip ka dhe Portugalia ke vit. Si mungon asgje per te synu kupen.
Se di, tmerr eshte. Mire qe nuk merr vesh nga futbolli po eshte dhe kokrra palles. LolOre si do ja bejme ne me ket Florian Rizen ne komentim lol?
se kam menjen tek floriani.Ore si do ja bejme ne me ket Florian Rizen ne komentim lol?
Se di, tmerr eshte. Mire qe nuk merr vesh nga futbolli po eshte dhe kokrra palles. Lol
lol,Min e 5 ndeshjes, u bo nje faull dhe tha "gje e mire qe te shplodhen pak lojtaret e Congos"![]()
Çne që e ka lon free SandriMin e 5 ndeshjes, u bo nje faull dhe tha "gje e mire qe te shplodhen pak lojtaret e Congos"![]()
lol,
Si duket në portë?
joooo,Kush Floriani?
Pyet Rovenen se ajo i ka bo ca gola![]()