- Anëtar
- Dec 11, 2012
- Postime
- 58,777
- Pikët
- 113
Ku eshte vota jote??Se di, tmerr eshte. Mire qe nuk merr vesh nga futbolli po eshte dhe kokrra palles. Lol
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ku eshte vota jote??Se di, tmerr eshte. Mire qe nuk merr vesh nga futbolli po eshte dhe kokrra palles. Lol
Se kam dhene akoma por do ja jap Portugalise ose Frances.Ku eshte vota jote??![]()
Si nuk merr vesh nga futbolli nje ish futbollist profesionistSe di, tmerr eshte. Mire qe nuk merr vesh nga futbolli po eshte dhe kokrra palles. Lol
Përfundimisht je i modhE ka lon per te perça protesten![]()
E SHIKUAT si LUHET per=KOMBIN./meLov. Ma trego kush o ose do të shkoj dita ters.
Mentaliteti i =KORRUPTUAR.Ndeshjet e para,te gjitha te shitura. Nuk vlen me te shihet,as botërori.
Përfundimisht je i modh![]()
Faulli i Portugalisë në fund ishte 100% e kuqeMentaliteti i =KORRUPTUAR.
Ne sheshi.
Noten Liro.Faulli i Portugalisë në fund ishte 100% e kuqe
Netherland.Ku eshte vota jote??![]()
mos të zëntë gjumiE SHIKUAT si LUHET per=KOMBIN.
Mer KUFOMA.
Notn e MIR.
Carini i Uruguajit?
po, si partner.Carini i Uruguajit?
Si lojtar e ke fjalen ti apo si kallep?![]()
Carini i Uruguajit?
Si lojtar e ke fjalen ti apo si kallep?![]()
Kroatet shume dobet ne sulm...