- Anëtar
- Feb 18, 2011
- Postime
- 13,325
- Pikët
- 113
Ka ik kha e Davor Shuker e Manzuskic,
Duhet ti japin pasaporten noj afrikani erdhe kta
Suker ka qene lojtar i vecante.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ka ik kha e Davor Shuker e Manzuskic,
Duhet ti japin pasaporten noj afrikani erdhe kta
Suker ka qene lojtar i vecante.
Te Bayerni, o pjek tresisht si lojtar
Kur e mendon qe ka lujt me Leyton Orient, Milwall, Norwich, me pune ka arrit shume larg, dhe ajo qe m'pelqe ke ky lojtar eshte gjithmone i perulur.
Më dogjën shkërdhatat kapa argjentinën 1 3+ austrinë 1 3+ norvegjinë 2 3+ anglinë 1 3+ më la portugalia e kurvës 1 3+Më zhgënjeu Portugalia. Gjithësesi ndeshja e parë qe. Nuk besoj se është ide e mirë me fillu me Ronaldon që nga minuta e parë. Ronadlo do ishte më I dobishëm nga stoli duke hyrë në pjesë të dytë.
Na çmenën kto neshjet e para. Kam kap vetëm Amerikën 150 dollarë dhe dje Francën 420Më dogjën shkërdhatat kapa argjentinën 1 3+ austrinë 1 3+ norvegjinë 2 3+ anglinë 1 3+ më la portugalia e kurvës 1 3+
Veç me i lujt tek e tek se skapen. Mbase na nderojnë ndeshjet e dyta.Na çmenën kto neshjet e para. Kam kap vetëm Amerikën 150 dollarë dhe dje Francën 420