Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Kupa e Botës 2026

Kush e fiton Boterorin 2026?

• Numri i votuesve
    31
Per mua ndeshja Angli - Kroaci 4: 2 ishte ndeshja me e bukur deri me tani ne KB.

Te dyja ekipet potente dhe me kualitet ,rrjedhshmëri, pozicionim I lojtareve ,pranimi I topit ,pasimet,mbulimi I hapesires ,teknikisht futbollist te nivelit te larte nga te dyja palet.

Shihet qe futbollistet dijne cka luajne dhe I kane te automatizuara skemat,sidomos Anglia.

Humbja e Kroacise ishte e pritur,Kroatet jane ne rindërtim te ekipit dhe pritet te arrijne kulmin mbas 3 apo 4 viteve...ndersa Anglia eshte ne kulmin e saje.

Modric definitivisht nuk eshte futbollist per 90 min.,nuk munde ta mbante ritmin dhe vetem e ngulfatke lojen e Kroacise.
Disa nuk e dijne kur eshte mjafte....

Last edited:
Nuk kapen ndeshjet e Boterorit ne futboll,jane ndeshje te vecanta.
Eshte sistem nokaut ku nje gabim te eliminon nga KB...dhe te gjithe kalkulojne.

Sidomos ndeshjet e para jane problematike,ku prioritet absolut per cdo ekip eshte qe te mos humbas...Jo me cdo kusht shkohet ne fitore.

Mandej,nese luhen ne dite nga 4 ndeshje,te sigurte e keni qe minimum njera ndeshje del befasi qe askush se pret.

Gjasat rriten te kapesh ndeshjet,nese luan me gola edhe ate : 0-2 gola ne ndeshje,3+ ose 2 - 3 gola bien ne ndeshje.
Kjo varianta 2 deri ne 3 gola bien ne ndeshje edhe statistikisht eshte rezultati me I shpeshte ne futboll.
I perfshin 2:0,0:2,3:0,0:3,2:1,1:2 dhe 1:1.

Deri me sot ne KB jane luajtur 23 ndeshje,dhe 12 prej tyre kane përfunduar mbrenda 2 deri ne 3 gola ( pak me shume se 50 %, konform statistikës).

Cdo koeficent qe do te mbledhesh tek bastet e kunderta nuk ka per te qene kurre =>1. Qe do te thote, nese i referohemi probabilitetit (sic ke dashur ti te besh me larte), kurr nuk ke per te marre as 100% e lekeve qe ke luajtur mbrapsht, leje me te fitosh. Keshtuqe mos promovo kot teori te deshtuara sesi mund te fitosh ne bixhoz, sepse koeficentet nuk jane ndertuar qe te fitoni ju. Thjeshte mos luaj dicka qe nuk e kupton dhe qe e ke te garantuar humbjen. Kaq.

Per ta vertetuar me shifra kete budallikun qe the, po mar shembull 5 ndeshje te kaluara qe me dolen para nga boterori…1.75 paska qene koeficenti per 2-3 gola per keto te pesta. Qe do te thote, keto ndeshje kane pasur 57% probabilitet qe do te shenohen 2-3 gola ne secilen. Nderkohe, nga rezultatet qe ke derguar me larte, ky probabilitet ka rezultuar i sakte ne 52% te rasteve. Pra, nese ti pershembull do luaje €10k per secilen ndeshje, ne total do te kishe luajtur €230k, dhe do kishe marr mbrapsht €210k. Pra, do kishe humbur rreth €20k.

Larg kesaj semundje te shpifur o njerez 🤮

Cdo koeficent qe do te mbledhesh tek bastet e kunderta nuk ka per te qene kurre =>1. Qe do te thote, nese i referohemi probabilitetit (sic ke dashur ti te besh me larte), kurr nuk ke per te marre as 100% e lekeve qe ke luajtur mbrapsht, leje me te fitosh. Keshtuqe mos promovo kot teori te deshtuara sesi mund te fitosh ne bixhoz, sepse koeficentet nuk jane ndertuar qe te fitoni ju. Thjeshte mos luaj dicka qe nuk e kupton dhe qe e ke te garantuar humbjen. Kaq.

Per ta vertetuar me shifra kete budallikun qe the, po mar shembull 5 ndeshje te kaluara qe me dolen para nga boterori…1.75 paska qene koeficenti per 2-3 gola per keto te pesta. Qe do te thote, keto ndeshje kane pasur 57% probabilitet qe do te shenohen 2-3 gola ne secilen. Nderkohe, nga rezultatet qe ke derguar me larte, ky probabilitet ka rezultuar i sakte ne 52% te rasteve. Pra, nese ti pershembull do luaje €10k per secilen ndeshje, ne total do te kishe luajtur €230k, dhe do kishe marr mbrapsht €210k. Pra, do kishe humbur rreth €20k.

Larg kesaj semundje te shpifur o njerez 🤮
Me ngadal.

Nuk jam duke promovuar asgje,vet nuk luaj asnjehere ne bastore.
Prej prapanice e nxjerr qe Une sugjerova qe te luani cdo ndeshje 2 - 3 gola.

Ata me larte ankoheshin qe nuk munde te kapin ndeshjet e KB,dhe une shkrova vetem disa gjera qe I mbështet edhe statistika.

Kete qe te luash cdo ndeshje 2 - 3 gola,qe koeficienti eshte cdo here nen 2 dhe ne fund del humbje,kete e kupton edhe nxenesi I fillores nen mesatare.

Ku shkrova une qe luani singel cdo ndeshje 2-3 gola,por meqenëse luani bast atehere nese nje ndeshje eshte e barabarte dhe nuk din si ta luash,zgjidh kete variante I cili nuk lidhet me fituesin e ndeshjes por me diatribuimin,shperndarjen e rezultateve dhe keni me shume gjasa ta kapni tiketen.

Basti sportiv nuk eshte sëmundje nese e mban nen kontroll,luan me pak para per argëtim...natyrisht,ka edhe budallenj qe e marrin seriozisht dhe futen deri ne fyt ne tum.

Ate qe ne periudhe afatgjate del humbje nga basti,ate ta verteton edhe matematika...por nuk qe esenca aty.

Veç me i lujt tek e tek se skapen. Mbase na nderojnë ndeshjet e dyta.

Ndeshjet e dyta disa ekipe e kane detyrim fitoren...

Brazil vs Haiti - 1
Spanje vs Arabi Saudite - 1
Portugali - Uzbekistan - 1

Koficenti te 3jave duhet t'i shkoje 1.5, me 10k fito 5k. Boterori nuk eshte per skedina te vogla 20 euroshe, kam i shok ai cdo 4 vite ndan 10 mln lek vetem per ti lujt ne boteror 😁

Ps..Si ka mundesi askush nuk beson te Anglia ne sondazh, mbreme mu duken shume lart me loje.

Brazil vs Haiti - 1

Koficenti te 3jave duhet t'i shkoje 1.5, me 10k fito 5k. Boterori nuk eshte per skedina te vogla 20 euroshe, kam i shok ai cdo 4 vite ndan 10 mln lek vetem per ti lujt ne boteror 😁

Ps..Si ka mundesi askush nuk beson te Anglia ne sondazh, mbreme mu duken shume lart me loje.

Kam pas nji kushuri rahmet paste, nga bastaxhinjt ee hersheem te Pallati Kultures, mee Ladd Qorrin,

Vetem nga tifozlliku i Anglise, la pasurine, pas 90-tes mee botrore.

Kam pas nji kushuri rahmet paste, nga bastaxhinjt ee hersheem te Pallati Kultures, mee Ladd Qorrin,

Vetem nga tifozlliku i Anglise, la pasurine, pas 90-tes mee botrore.

Gjynah, Anglia gjithmone ka pas ekip konkurues ne leter, por asnjehere nuk e ka shfrytezuar potencialin qe ka.

Brazil vs Haiti - 1

E kisha mo anglinë 1 3+

Portugali, Spanjë, Brazil nuk dhanë asgjë ndeshjen e parë.
Por kjo nuk do të thotë, se nuk do i'a dalin deri në fund njëra prej tyre
Portugalia ndoshta duket më e pa afta për të arritur, sepse po luajnë me të njëjtën skemë
Të gjithë për Ronaldon, e do ikin shpejt prej kësaj kupe
Nuk është Ronaldo i para 12 viteve.
Me moshën që ka po jep 150%, por kjo nuk mjafton me lojën e tanishme ofensive që aplikohet kudo

Last edited:
Portugali, Spanjë, Brazil nuk dhanë asgjë ndeshjen e parë.
Por kjo nuk do të thotë, se nuk do i'a dalin deri në fund njëra prej tyre
Portugalia ndoshta duket më e pa afta për të arritur, sepse po luajnë me të njëjtën skemë
Të gjithë për Ronaldon, e do ikin shpejt prej kësaj kupe
Nuk është Ronaldo i para 12 viteve.
Me moshën që ka po jep 150%, por kjo nuk mjafton me lojën e tanishme ofensive që aplikohet kudo

Ky Martinez dogji brezin me t'mire ne historine e Belgjikes pa trofe, dhe mund te djegë dhe brezin e Portugalise nese nuk ka guxim te leje Ronaldon ne stol. Kam pershtypjen se Ronaldo zevendesues nga min 60-65 eshte shume her me i rrezikshem se t'a nisesh titullar ku kundershtari e ka shume me t'lehte per ta lexu lojen taktikisht. Dje kuptohej me sy mbyll qe gjithe topat nga krahu do tentohej te pasohej te Ronaldo, dhe mbrojtesit e Congos e kishin shume te lehte per ta neutralizuar.

Beno....do e boj Mandela i gol?
Shpresoj.

Qeket?

MISERABEL ekip,NEVE i kemi PALLU.

Back