Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Martesa vendim

Status
Temë e mbyllur.
Po dema behen kur rriten vicat o aurora
Po sja dogjen xhevairet se pastaj behet Ka
Eh,e shef,do me thene nese tredhet,vici behet dem.
Nese jo behet ka.
Une e dija ,qe vici behet ka.
Kete tjetren se dija.

• Like
Reactions: D0n
Sa me fat jane ca e ca!!! Ah sa mire do ishte te donte ky i imi te ikte ne Zvicer e te rrija rehat vetem ca kohe. 😔

P.S. Ngushellime per babane por shko me burrin dhe mos shkaterro familjen. Austrine aty e ke se nuk po ikni ne kontinent tjeter, plus flet me kamere nga telefoni sa here te duash. Ju te dy keni nevoje per mbeshtetjen e njeri-tjetrit plus femija juaj ka nevoje per te dy ju…bashke!

Përshëndetje @Jana.beta ! Ngushëllime për humbjen e babait!

Unë besoj që kjo është një mëdyshje që për ju nuk do të jetë mirë si të qëndroni në Austri, e si të jeni të zhvendosur në Zvicër. Sepse ju duhet të mësoni të dialogoni me njëri-tjetrin. Të merrni vendime me mirëkuptim dhe të keni të qartë se çfarë do bëni edhe nëse gjërat nuk shkojnë siç i kishit planifikuar.
Pra të ndihesh si pjesë e vendimeve që merrni dhe që ke mundësi të shprehësh kërkesat e tua, nevojat e tua.
Uroj që nuk jeni në një martesë të llojit që nuk pyetesh fare dhe që burri vendos me kokë të vet për gjërat më të rëndësishme që të përfshijnë edhe ty me jetën tënde.
Besoj që ky është rast i mirë për të mësuar të komunikoni dhe të bini në një mendje. Të mendoni edhe plan rezervë nëse gjërat nuk shkojnë siç duhet në vendbanimin e ri në Zvicër. Por jo gjërat të bëhen të prera dhe absolute ku ti nuk ndihesh pjesë e vendimarrjes.
Uroj që burri të respektojë edhe nevojat e tua, e vështirësitë që ti ndien dhe këtë shqetësim të shkëputjes nga familjarët e tu, ta respektojë.
Uroj që nuk është nga zona ku burri e trajton gruan si shërbëtore dhe jo si partnere.
Komunikimi është një vlerë dhe domosdoshmëri. Gjithë ky stres dhe mërzitje është një dështim i këtij komunikimi që mungon, ku zëri yt nuk dëgjohet, që për mua është një dështim i burrit, kur ti nuk je pjesë e vendimarrjes.
Gjithë të mirat për të ardhmen tuaj!

Last edited:
Vendosni i pro dhe kontro levizjes, shikoni cfar te mirash sjell ne familjen tuaj ky ndryshim dhe sa i vlefshem mund te jete.

Pershendetje, pata deshir ta ndaj keta me ju

Burri jam ka marrë vendim me dalë në Zvicër .Unë jam 20 vjet në Austri, burri i ka rreth tri vite këtu në Austri dhe ka marrë vendim për me dalë në Zvicër. Mu ka ndrru jetë baba qëtë tetë muaj, e kam një çikë vogël, burri ka marrë vendim me shku në Zvicër për nje jet met mir per me na ndihmuar, vjen edhe vjehra ime aty, me na ndihmuar gjdo tre muaj, por presim ka dek baba, jam shumë e ftohur, kam nevojë për familjen time këtu, i kam vllavin motrat, nënën, nuk di çka me ba kam Shum Pression nga ana e burrit. Ju felnderoj
Rri aty ku je, nuk je gati te levizesh, duket qarte. Le te shkoje burri meqe ashtu do e paska vendosur.

Akoma vazhdonka kjo ?
A vendose gje Akoma moj grua? Apo ke hyre per llafe . lol

Pershendetje, pata deshir ta ndaj keta me ju

Burri jam ka marrë vendim me dalë në Zvicër .Unë jam 20 vjet në Austri, burri i ka rreth tri vite këtu në Austri dhe ka marrë vendim për me dalë në Zvicër. Mu ka ndrru jetë baba qëtë tetë muaj, e kam një çikë vogël, burri ka marrë vendim me shku në Zvicër për nje jet met mir per me na ndihmuar, vjen edhe vjehra ime aty, me na ndihmuar gjdo tre muaj, por presim ka dek baba, jam shumë e ftohur, kam nevojë për familjen time këtu, i kam vllavin motrat, nënën, nuk di çka me ba kam Shum Pression nga ana e burrit. Ju felnderoj
Shkruan me ë ,sa mire. Une i kam qef ë,kur mi zë gishti i shkruaj 🙄

Status
Temë e mbyllur.
Back