Po dema behen kur rriten vicat o auroraSerio eh,se dija.
Thanks.
Epo ne demat te vegjel qenkemi vica.![]()
Po sja dogjen xhevairet se pastaj behet Ka
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po dema behen kur rriten vicat o auroraSerio eh,se dija.
Thanks.
Epo ne demat te vegjel qenkemi vica.![]()
Mirë e ka aurora viçat kur rriten bëhen lopë.Po dema behen kur rriten vicat o aurora
Eh,e shef,do me thene nese tredhet,vici behet dem.Po dema behen kur rriten vicat o aurora
Po fol praMirë e ka aurora viçat kur rriten bëhen lopë.
Eh jo dhe kaq,se jam bo 13 vjece ne fshat.Mirë e ka aurora viçat kur rriten bëhen lopë.
Ja ku te shkon menja direktKerkonte ndonje shok ajo ku te vinte supin nderkohe qe ai viziton zvicren?![]()
Mu sma mban , a po shkon ti tpakten e na perfaqso denjesishtJa ku te shkon menja direktv![]()
Jam njeri i ndershem uneMu sma mban , a po shkon ti tpakten e na perfaqso denjesisht![]()
Jojo se ve ne dyshim at punJam njeri i ndershem une![]()
Pse nuk behet lope viqi?Mirë e ka aurora viçat kur rriten bëhen lopë.
Rri aty ku je, nuk je gati te levizesh, duket qarte. Le te shkoje burri meqe ashtu do e paska vendosur.Pershendetje, pata deshir ta ndaj keta me ju
Burri jam ka marrë vendim me dalë në Zvicër .Unë jam 20 vjet në Austri, burri i ka rreth tri vite këtu në Austri dhe ka marrë vendim për me dalë në Zvicër. Mu ka ndrru jetë baba qëtë tetë muaj, e kam një çikë vogël, burri ka marrë vendim me shku në Zvicër për nje jet met mir per me na ndihmuar, vjen edhe vjehra ime aty, me na ndihmuar gjdo tre muaj, por presim ka dek baba, jam shumë e ftohur, kam nevojë për familjen time këtu, i kam vllavin motrat, nënën, nuk di çka me ba kam Shum Pression nga ana e burrit. Ju felnderoj
Për çfar bëhet llafi
Une skam hyr kot per llafe, por Skam mujt me mar vendim kaq shpejt nuk asht Veq avash avash me mar vendim nuk asht kallaj.Akoma vazhdonka kjo ?
A vendose gje Akoma moj grua? Apo ke hyre per llafe . lol
Shkruan me ë ,sa mire. Une i kam qef ë,kur mi zë gishti i shkruajPershendetje, pata deshir ta ndaj keta me ju
Burri jam ka marrë vendim me dalë në Zvicër .Unë jam 20 vjet në Austri, burri i ka rreth tri vite këtu në Austri dhe ka marrë vendim për me dalë në Zvicër. Mu ka ndrru jetë baba qëtë tetë muaj, e kam një çikë vogël, burri ka marrë vendim me shku në Zvicër për nje jet met mir per me na ndihmuar, vjen edhe vjehra ime aty, me na ndihmuar gjdo tre muaj, por presim ka dek baba, jam shumë e ftohur, kam nevojë për familjen time këtu, i kam vllavin motrat, nënën, nuk di çka me ba kam Shum Pression nga ana e burrit. Ju felnderoj
Gjona te amla gjona te mira.Për çfar bëhet llafi![]()