• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Muri i akullit” që rrethon tokën

@Mandi sjell fakte këtu dhe jo gënjeshtra.

Po i kuptove, mirë. Në se jo, prapë mirë se tani të fillon stimulimi për të gjetur të vërtetën.
Ti nuk i rri Fluturës tek koka, që ta vërtetosh që ishte Krimb dhe u kthye në Flutur. Pra ti e pranon si të vërtetë këtë fenomen, jo se e vërtetove vetë dhe e pe me sytë e tu.

Kështu është dhe ky fenomen. Muri është bllokadë për gjithëkënd … prandaj nuk e provon dot të vërtetën.

Po qe se ti do kishnje një Satelit, atëhere do shikoje me sytë e tu çfarë bëhet aty.

Ata që kanë Leka për Satelit, kanë edhe leka që të rrethojnë atë të vërtetë me mur të akullt
kujdes hello kity, se po me ben merak e dashur, mos rri shume ne diell,

Nuk thash se @Mandi sjell gënjeshtra (mos mi fut në gojë fjalët që nuk i them), por që unë besoj ndryshe nga disa të tjerë.

Me kaq e përfundoj 😉
Dua, citimi ishte për Pjer Thomas, jo për ty ☺️

Ehu sa herë do përplasemi ne të dyja … vetëm një Zot e di 🥳

• Haha
Reactions: DUA
Kete punen e Murit te Akullt e ka thene Pjeri qe para 10 vjeteve.
Po ti me ça emri ke qënë këtu para 10 vjetëve? Se unë as Pjerin nuku e mbaj mënd që të jetë këtu për 10 vjet 🧐

Po na hapin syte se vet se gjejme dot edhe ta kemi perballe.🤣
Keto duken si legjenda , por ki parasysh si mumd ti duket njerit ne lashtesi e sotmja jone. Ne edhe xhaxhi qe kishte plot deshmitare gjalle na shojti ne genjeshtra per partizanet qe benin namin dhe ballistet qe hanin pula. 😊

Keto duken si legjenda , por ki parasysh si mumd ti duket njerit ne lashtesi e sotmja jone. Ne edhe xhaxhi qe kishte plot deshmitare gjalle na shojti ne genjeshtra per partizanet qe benin namin dhe ballistet qe hanin pula. 😊
Kam arrit ne perfundim qe jo se njerezit nuk i shohin faktet, por e kane te nevojshme te genjehen. 😁

Back