Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Një këngë për ty.

fjala eshte per titullin e kenges qe te jemi brenda temes se askush seshte per njohje ktu jo . dhe ti me bej hallall qe tu drejtova ty
Una jam per njofje ne fakt 😅 ti si te dush vet 🤣
Po sdo jesh i bukur ti prenej te iku zoni -qesh- meqe ra llafi tashi ti Kristi ky bukuroshi qe them una eshte na Dibra, ti nga je me origjin? Korcar? apo e kishe thjesht titull konge? 😜

Una jam per njofje ne fakt 😅 ti si te dush vet 🤣
Po sdo jesh i bukur ti prenej te iku zoni -qesh- meqe ra llafi tashi ti Kristi ky bukuroshi qe them una eshte na Dibra, ti nga je me origjin? Korcar? apo e kishe thjesht titull konge? 😜
Nuk me ka ik zeri jo po me qe raq llafi je pak ne kohe vonese per lidhje , jena lidh jena lidh skena nevoj hahahhaaa korcar jam

Nuk me ka ik zeri jo po me qe raq llafi je pak ne kohe vonese per lidhje , jena lidh jena lidh skena nevoj hahahhaaa korcar jam
Çere flet re? me doli huq dmth ë? a jet e poshter 😅😂🤦🏼‍♀️
Rrofsh qe me sqarove Kristi se desh lash mforumt kotnasikoti Kristin e vertet -qesh-

Çfarë kohësh... 🤗
Meqe jemi pa gjume sonte :)

Kohe kur ri-postohet e verteta qe nuk pelqehet Gjeneral edhe pse me kenaqesi ke postuar kenge te tilla.
Une jam ARNAUT, ARGONAUT sikur kam deklaruar.

Kohe kur ri-postohet e verteta qe nuk pelqehet Gjeneral edhe pse me kenaqesi ke postuar kenge te tilla.
Une jam ARNAUT, ARGONAUT sikur kam deklaruar.

Perandor, ke ndonje kenge te na pershendetesh, apo si?

Perandor, ke ndonje kenge te na pershendetesh, apo si?
Gjeneral,
Nuk te pelqeu kenga DARDANE qe solla !!!!!!!!!!!!!!!
Edhe nje here.
Kenge dhe plis. Te tilla ke postuar ti me kenaqesi.
Ata qe me njohin mire e din pas cdo fillimi une nuk kam filluar.
E lexove ate qe shkrova per ARTIN E LUFTES ?
Nuk duhet te genjejm. Vetem kaq kerkohet.

Gjeneral,
Nuk te pelqeu kenga DARDANE qe solla !!!!!!!!!!!!!!!
Edhe nje here.
Kenge dhe plis. Te tilla ke postuar ti me kenaqesi.
Ata qe me njohin mire e din pas cdo fillimi une nuk kam filluar.
E lexove ate qe shkrova per ARTIN E LUFTES ?
Nuk duhet te genjejm. Vetem kaq kerkohet.

Perandor, te pershendes

Po bisedoj me nje mik nga Maqedonia ne FB. Eshte me emer dhe mbiemer. Interesant mbiemri, Arvaniti.
Me shkruan;
"E keqja eshte bere më shumic , sedi a do mundet te fitohet kjo betejë"

Perandor, kjo eshte tema e muzikes, jo e Akejve.

Back