Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Una jam per njofje ne faktfjala eshte per titullin e kenges qe te jemi brenda temes se askush seshte per njohje ktu jo . dhe ti me bej hallall qe tu drejtova ty
meqe ra llafi tashi ti Kristi ky bukuroshi qe them una eshte na Dibra, ti nga je me origjin? Korcar? apo e kishe thjesht titull konge? Nuk me ka ik zeri jo po me qe raq llafi je pak ne kohe vonese per lidhje , jena lidh jena lidh skena nevoj hahahhaaa korcar jamUna jam per njofje ne faktti si te dush vet
Po sdo jesh i bukur ti prenej te iku zonimeqe ra llafi tashi ti Kristi ky bukuroshi qe them una eshte na Dibra, ti nga je me origjin? Korcar? apo e kishe thjesht titull konge?
![]()
Çere flet re? me doli huq dmth ë? a jet e poshterNuk me ka ik zeri jo po me qe raq llafi je pak ne kohe vonese per lidhje , jena lidh jena lidh skena nevoj hahahhaaa korcar jam

Çfarë kohësh...Faleminderit miku im Deorum
Çfarë kohësh...![]()
Meqe jemi pa gjume sonte
Perandor, ke ndonje kenge te na pershendetesh, apo si?Kohe kur ri-postohet e verteta qe nuk pelqehet Gjeneral edhe pse me kenaqesi ke postuar kenge te tilla.
Une jam ARNAUT, ARGONAUT sikur kam deklaruar.
![]()
2K views · 32 reactions | RRNOFT DARDANIA E RRNOFT PLISI Me tregoni o miq, a ju ka marrë naj içik malli per muzike te lashte Dardane, si thoni ju a do ta shpallim dhe plisin Dardan ne listen e mbrojtur ne Unesko? sepse po rrezikohet te vidhet nga S
RRNOFT DARDANIA E RRNOFT PLISI Me tregoni o miq, a ju ka marrë naj içik malli per muzike te lashte Dardane, si thoni ju a do ta shpallim dhe plisin Dardan ne listen e mbrojtur ne Unesko? sepse po...www.facebook.com
Gjeneral,Perandor, ke ndonje kenge te na pershendetesh, apo si?
Perandor, te pershendesGjeneral,
Nuk te pelqeu kenga DARDANE qe solla !!!!!!!!!!!!!!!
Edhe nje here.
Kenge dhe plis. Te tilla ke postuar ti me kenaqesi.
Ata qe me njohin mire e din pas cdo fillimi une nuk kam filluar.
E lexove ate qe shkrova per ARTIN E LUFTES ?
Nuk duhet te genjejm. Vetem kaq kerkohet.
![]()
2K views · 32 reactions | RRNOFT DARDANIA E RRNOFT PLISI Me tregoni o miq, a ju ka marrë naj içik malli per muzike te lashte Dardane, si thoni ju a do ta shpallim dhe plisin Dardan ne listen e mbrojtur ne Unesko? sepse po rrezikohet te vidhet nga S
RRNOFT DARDANIA E RRNOFT PLISI Me tregoni o miq, a ju ka marrë naj içik malli per muzike te lashte Dardane, si thoni ju a do ta shpallim dhe plisin Dardan ne listen e mbrojtur ne Unesko? sepse po...www.facebook.com
Po bisedoj me nje mik nga Maqedonia ne FB. Eshte me emer dhe mbiemer. Interesant mbiemri, Arvaniti.Perandor, te pershendes
Perandor, kjo eshte tema e muzikes, jo e Akejve.Po bisedoj me nje mik nga Maqedonia ne FB. Eshte me emer dhe mbiemer. Interesant mbiemri, Arvaniti.
Me shkruan;
"E keqja eshte bere më shumic , sedi a do mundet te fitohet kjo betejë"
E pe videon dhe kengen qe ta postova dy here? Mund te komentosh, kengen, videon, veshjen?Perandor, kjo eshte tema e muzikes, jo e Akejve.
Perandor, eshte tema e muzikes kjo!!E pe videon dhe kengen qe ta postova dy here? Mund te komentosh, kengen, videon, veshjen?
Po sikur ta bejm si ne mulli. Ta fillojm me radhe.