• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Përtej polemikave, çfarë mund të fitojë Shqipëria nga koncerti i Kanye West?

Une spo them ka a ska, as ti jo
Po te pyes a te duket gje nevoje stadiumi?

Shiko icik, qenkemi bashku me Perandorine Osmane prap,..;)

Rama i jep 4.2 mln € nga taksat e shqiptarëve, por Kanye West nuk e di ku bie Shqipëria!
13:57 : 11/07/2026 në AKTUALITET, POLITIKE

Koncerti i reperit amerikan, Kanye West, i cili pritet të mbahet pasditen e kësaj të shtune në Tiranë, ka qënë kryefjala e mediave ditët e fundit. Kjo për faktin se Edi Rama ka hequr 4.2 milionë euro nga fondi i emergjencës për financimin e këtij koncerti.

Ndërkohë, një foto që po qarkullon së fundmi në rrjete sociale, ka ndezur edhe më shumë debatet.

Gazetarja Flora Xhemani Baba, ka ndarë në fb një foto ku shihet se në faqen zyrtare të reperit amerikan, njoftohet koncerti që pritet të mbahet sot, por vendodhja e kryeqytetit tonë është vendosur në Turqi.

Ky detaj ka nxitur reagime të ashpra në rrjet, pasi Rama jep 4.2 milionë euro nga taksapaguesit shqiptarë, për një person që as nuk e di ku bie Shqipëria.

“Edi Rama po i jep 4.2 milion euro nga taksat tona por Kanye West nuk e di se ku bie Shqipëria! Në faqen e tij zyrtare nuk shënohet Albania por Tirana, Turqi! E morët vesh o njerëz? Ky boti as nuk e di se kush po ia jep lekët! Le t’ia tregojmë ne sot në shesh, se aty i kemi mediat e huaja!”,- shkruan gazetarja krahas fotos.

Nuk e di pra, ai eshte stadium qe do zmontohet pas koncertit.
Nuk di te them cfar humbem apo cfare fituam, nuk i bej dot ato llogari se s'kam asnje njohuri.
Mendoj se fitimi do jete me i madh nga ana financiare dhe nga te tjerat qe jane po aq te nevojshme
Po si nuk e ditke.....une them qe duhet ta dish....

Rama i jep 4.2 mln € nga taksat e shqiptarëve, por Kanye West nuk e di ku bie Shqipëria!

Koncerti i reperit amerikan, Kanye West, i cili pritet të mbahet pasditen e kësaj të shtune në Tiranë, ka qënë kryefjala e mediave ditët e fundit. Kjo për faktin se Edi Rama ka hequr 4.2 milionë euro nga fondi i emergjencës për financimin e këtij koncerti.

Ndërkohë, një foto që po qarkullon së fundmi në rrjete sociale, ka ndezur edhe më shumë debatet.

Gazetarja Flora Xhemani Baba, ka ndarë në fb një foto ku shihet se në faqen zyrtare të reperit amerikan, njoftohet koncerti që pritet të mbahet sot, por vendodhja e kryeqytetit tonë është vendosur në Turqi.

Ky detaj ka nxitur reagime të ashpra në rrjet, pasi Rama jep 4.2 milionë euro nga taksapaguesit shqiptarë, për një person që as nuk e di ku bie Shqipëria.

“Edi Rama po i jep 4.2 milion euro nga taksat tona por Kanye West nuk e di se ku bie Shqipëria! Në faqen e tij zyrtare nuk shënohet Albania por Tirana, Turqi! E morët vesh o njerëz? Ky boti as nuk e di se kush po ia jep lekët! Le t’ia tregojmë ne sot në shesh, se aty i kemi mediat e huaja!”,- shkruan gazetarja krahas fotos.
Po 35 mije bileta i kish blere prap qeveria vete mo

Po si nuk e ditke.....une them qe duhet ta dish....
Po ja ta kthejme nga ana tjeter ti cfare di nga kjo gje?
Flas cfare di ti me shifra, sa jane harxhuar sa synohet fitimi etj, etj.
Po qe se do me pergjigjesh me parrullat populiste dhe komuniste qe i shoh perdite lere fare me mire.

Po 35 mije bileta i kish blere prap qeveria vete mo

Si duket, do ja rimbursoj Eerdogani, meqe e kaloj Tiranen ne Turqije.

P.s

Do jet pune e NocRrokKoles te forumit si duket, si otoman qe esht,..:p

Last edited:
Leket e biletave te gjitha zezaku i merr?
Po i mori ai është problem, se nuk janë lekë që hyjnë në arkën e shtetit, janë lekë që hyjnë brenda xhepit të tij. Po nuk ma do mendja. Atij mbase i është ofruar para, dhe është ftuar këtu. Po të marri lekët e biletave ai del shqipëria me -400 milion lekë.

E urrej këtë Kanye Westin për atë që i bëri Taylor Swift, i mori mikrofonin nga dora dhe e ofendoj (në atë kohë Taylor Swift ishte vetëm 17 vjeçe), i tha që Beyonce kishte videon më të mira të të gjitha kohërave. E lëndoj të shkretën, mjafton ta shikoni videon.

Tani e vura re qe e paska ngatru me Turqin.
Kshu eshte kur i ngjitesh tjetrit si kerrpush dhe i lutesh te vi te kendoj ne Shqiperi.
Te njejten gje beri dhe me Kushner, ku si kopil i shkoj ne jaht per te shitur sazanin.

Attachments

• IMG_1717.jpeg
    IMG_1717.jpeg
    41.8 KB · Views: 8
Ka noi vend ne bote ku shteti, pasi jep leke per nje koncert privat, ministrat e deputet prej nje jave nuk bejne asgje tjeter por postojne e promovojne te gjithe koncertin? Cmemduri!

Back