Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Varet sa rri se edhe ajo pune behetKot nuk shkoni në koncert... shkoni dhe e zini atë zhakun ne hu ... derisa të këndojë .. Rama në burg ... Sala në biruc
Thote ne 10 vjecarin e ardhshem do hapim ferma dhe koperativa industriale ne Mars
Akoma me shume , popull veshderrTa bojn sa i sufllaqe thu ti?...![]()
Une spo them ka a ska, as ti jo
Po te pyes a te duket gje nevoje stadiumi?
boldnews.al
Po si nuk e ditke.....une them qe duhet ta dish....Nuk e di pra, ai eshte stadium qe do zmontohet pas koncertit.
Nuk di te them cfar humbem apo cfare fituam, nuk i bej dot ato llogari se s'kam asnje njohuri.
Mendoj se fitimi do jete me i madh nga ana financiare dhe nga te tjerat qe jane po aq te nevojshme
Po 35 mije bileta i kish blere prap qeveria vete moShiko icik, qenkemi bashku me Perandorine Osmane prap,..
![]()
Rama i jep 4.2 mln € nga taksat e shqiptarëve, por Kanye West nuk e di ku bie Shqipëria!
Koncerti i reperit amerikan, Kanye West, i cili pritet të mbahet pasditen e kësaj të shtune në Tiranë, ka qënëboldnews.al
Rama i jep 4.2 mln € nga taksat e shqiptarëve, por Kanye West nuk e di ku bie Shqipëria!
13:57 : 11/07/2026 në AKTUALITET, POLITIKE
Koncerti i reperit amerikan, Kanye West, i cili pritet të mbahet pasditen e kësaj të shtune në Tiranë, ka qënë kryefjala e mediave ditët e fundit. Kjo për faktin se Edi Rama ka hequr 4.2 milionë euro nga fondi i emergjencës për financimin e këtij koncerti.
Ndërkohë, një foto që po qarkullon së fundmi në rrjete sociale, ka ndezur edhe më shumë debatet.
Gazetarja Flora Xhemani Baba, ka ndarë në fb një foto ku shihet se në faqen zyrtare të reperit amerikan, njoftohet koncerti që pritet të mbahet sot, por vendodhja e kryeqytetit tonë është vendosur në Turqi.
Ky detaj ka nxitur reagime të ashpra në rrjet, pasi Rama jep 4.2 milionë euro nga taksapaguesit shqiptarë, për një person që as nuk e di ku bie Shqipëria.
“Edi Rama po i jep 4.2 milion euro nga taksat tona por Kanye West nuk e di se ku bie Shqipëria! Në faqen e tij zyrtare nuk shënohet Albania por Tirana, Turqi! E morët vesh o njerëz? Ky boti as nuk e di se kush po ia jep lekët! Le t’ia tregojmë ne sot në shesh, se aty i kemi mediat e huaja!”,- shkruan gazetarja krahas fotos.
Po ja ta kthejme nga ana tjeter ti cfare di nga kjo gje?Po si nuk e ditke.....une them qe duhet ta dish....
Po 35 mije bileta i kish blere prap qeveria vete mo
Po i mori ai është problem, se nuk janë lekë që hyjnë në arkën e shtetit, janë lekë që hyjnë brenda xhepit të tij. Po nuk ma do mendja. Atij mbase i është ofruar para, dhe është ftuar këtu. Po të marri lekët e biletave ai del shqipëria me -400 milion lekë.Leket e biletave te gjitha zezaku i merr?
Tani e vura re qe e paska ngatru me Turqin.Shiko icik, qenkemi bashku me Perandorine Osmane prap,..
![]()
Koncerti i reperit amerikan, Kanye West, i cili pritet të mbahet pasditen e kësaj të shtune në Tiranë, ka qënëboldnews.al
13:57 : 11/07/2026 në AKTUALITET, POLITIKE
Koncerti i reperit amerikan, Kanye West, i cili pritet të mbahet pasditen e kësaj të shtune në Tiranë, ka qënë kryefjala e mediave ditët e fundit. Kjo për faktin se Edi Rama ka hequr 4.2 milionë euro nga fondi i emergjencës për financimin e këtij koncerti.
Ndërkohë, një foto që po qarkullon së fundmi në rrjete sociale, ka ndezur edhe më shumë debatet.
Gazetarja Flora Xhemani Baba, ka ndarë në fb një foto ku shihet se në faqen zyrtare të reperit amerikan, njoftohet koncerti që pritet të mbahet sot, por vendodhja e kryeqytetit tonë është vendosur në Turqi.
Ky detaj ka nxitur reagime të ashpra në rrjet, pasi Rama jep 4.2 milionë euro nga taksapaguesit shqiptarë, për një person që as nuk e di ku bie Shqipëria.
“Edi Rama po i jep 4.2 milion euro nga taksat tona por Kanye West nuk e di se ku bie Shqipëria! Në faqen e tij zyrtare nuk shënohet Albania por Tirana, Turqi! E morët vesh o njerëz? Ky boti as nuk e di se kush po ia jep lekët! Le t’ia tregojmë ne sot në shesh, se aty i kemi mediat e huaja!”,- shkruan gazetarja krahas fotos.