L0verman
V.I.P
- Anëtar
- Nov 29, 2019
- Postime
- 17,243
- Pikët
- 113
Paguan familja ime dhe gjithe farefisi im.Çfarë paguan ti p.sh ?
Paguaj dhe une per dy shtepite e mia.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Paguan familja ime dhe gjithe farefisi im.Çfarë paguan ti p.sh ?
Ske te drejte me fol ti meqe jeton jashtePaguan familja ime dhe gjithe farefisi im.
Po pra, po çfarë paguan farefisi ? Paguan taksa që të marri shërbimin falas në spitale, të marri dokumente pa paguar. Po të kenë biznes do paguajnë tatime që janë të detyrueshme për buxhetin e shtetit.Paguan familja ime dhe gjithe farefisi im.
Ore nastradin inceneratori ku eshte?Po pra, po çfarë paguan farefisi ? Paguan taksa që të marri shërbimin falas në spitale, të marri dokumente pa paguar. Po të kenë biznes do paguajnë tatime që janë të detyrueshme për buxhetin e shtetit.
Une jetoj jashte por kam prona atjeSke te drejte me fol ti meqe jeton jashte
Këtë e heton SPAK, jo unë.Ore nastradin inceneratori ku eshte?
Pse paguhet akoma 80k ne dite per dicka qe nuk ekziston? Mos mu perdridh por pergjigju .
Une jetoj jashte por kam prona atje
Nuk e di ca paguan @L0verman por unë paguaj taksën e bashkisë që nga Amerika, pa bërë plehra fare në Tiranë.Çfarë paguan ti p.sh ?
Problemi nuk eshte qe ti nuk e di. Problemi eshte se ti e di shume mire, por kur e verteta nuk i sherben anes tende, behet me e lehte te fshihesh pas fjalise “le ta hetoje SPAK”Këtë e heton SPAK, jo unë.
Unë s'jam hetues dhe prokuror që të hetoj krimet e punonjësve të jakës së bardhë. Çdo krim që kryet e heton policia dhe prokuroria jo unë.Problemi nuk eshte qe ti nuk e di. Problemi eshte se ti e di shume mire, por kur e verteta nuk i sherben anes tende, behet me e lehte te fshihesh pas fjalise “le ta hetoje SPAK”
Te gjithe keshtu thoneProblemi nuk eshte qe ti nuk e di. Problemi eshte se ti e di shume mire, por kur e verteta nuk i sherben anes tende, behet me e lehte te fshihesh pas fjalise “le ta hetoje SPAK”
Ateher mos e krruaj bythen ktu duke ber si budall kur dalin faktetUnë s'jam hetues dhe prokuror që të hetoj krimet e punonjësve të jakës së bardhë. Çdo krim që kryet e heton policia dhe prokuroria jo unë.
Me Zeqinene ishe ke Kanye?
Si ta mbyll kontratën? Te rri pa ujë dhe drita kur të shkoj në Tiranë?Mbyll kontraten dhe nuk paguan asnje lek
Pash nje video qe Zegjinea po i jepte nje femre nje bilete, Marla paska qen?Me Zeqinene ishe ke Kanye?![]()
Ajo drogagjia do ketë qënPash nje video qe Zegjinea po i jepte nje femre nje bilete, Marla paska qen?![]()
Po pse ankohesh pastaj?Si ta mbyll kontratën? Te rri pa ujë dhe drita kur të shkoj në Tiranë?
Dmth atë ujin e qelbur të depozitës!
Çfarë faktesh kanë dal ? Çfarë di ti ?Ateher mos e krruaj bythen ktu duke ber si budall kur dalin faktet
Te pagujm inceneraror kot thua ti! Mir e ke.Po pse ankohesh pastaj?
Zgjidhjen e ke per te mos paguar
Unë veç atletet Yeezy i njof ktijJam e vetmja qe as kam degjuar nje kenge te ketij? As e kam idene cfare kengesh kendon. I Vetem nese e kam degjuar rastesisht diku. Per mua eshte thjesht burri i Kardashians. Per kaq e njoh.
I hodha nje sy ca nga kengeve te ketij. Asnje s’njihja dhe asnje s’me ngjiti.