Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Përtej polemikave, çfarë mund të fitojë Shqipëria nga koncerti i Kanye West?

Paguan familja ime dhe gjithe farefisi im.
Paguaj dhe une per dy shtepite e mia.
Po pra, po çfarë paguan farefisi ? Paguan taksa që të marri shërbimin falas në spitale, të marri dokumente pa paguar. Po të kenë biznes do paguajnë tatime që janë të detyrueshme për buxhetin e shtetit.

Po pra, po çfarë paguan farefisi ? Paguan taksa që të marri shërbimin falas në spitale, të marri dokumente pa paguar. Po të kenë biznes do paguajnë tatime që janë të detyrueshme për buxhetin e shtetit.
Ore nastradin inceneratori ku eshte?
Pse paguhet akoma 80k ne dite per dicka qe nuk ekziston? Mos mu perdridh por pergjigju .

Ske te drejte me fol ti meqe jeton jashte
Une jetoj jashte por kam prona atje

Problemi nuk eshte qe ti nuk e di. Problemi eshte se ti e di shume mire, por kur e verteta nuk i sherben anes tende, behet me e lehte te fshihesh pas fjalise “le ta hetoje SPAK”
Unë s'jam hetues dhe prokuror që të hetoj krimet e punonjësve të jakës së bardhë. Çdo krim që kryet e heton policia dhe prokuroria jo unë.

Problemi nuk eshte qe ti nuk e di. Problemi eshte se ti e di shume mire, por kur e verteta nuk i sherben anes tende, behet me e lehte te fshihesh pas fjalise “le ta hetoje SPAK”
Te gjithe keshtu thone
E imja ishte ironi, sepse me llogjiken e ketyre ti qe je jashte ske pse pyet, se spaguan gje

Jam e vetmja qe as kam degjuar nje kenge te ketij? As e kam idene cfare kengesh kendon. I Vetem nese e kam degjuar rastesisht diku. Per mua eshte thjesht burri i Kardashians. Per kaq e njoh.🤣
I hodha nje sy ca nga kengeve te ketij. Asnje s’njihja dhe asnje s’me ngjiti.
Unë veç atletet Yeezy i njof ktij 🤣

Back