Marya
V.I.P
- Anëtar
- Mar 31, 2011
- Postime
- 37,336
- Pikët
- 113
E njejta...gje eshte .e shprehur ne menyre figurativeGozhda me gozhdë del,e kisha dëgjuar. Dhimbja me dhimbje,jo![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !E njejta...gje eshte .e shprehur ne menyre figurativeGozhda me gozhdë del,e kisha dëgjuar. Dhimbja me dhimbje,jo![]()
Gozhda me gozhdë del,e kisha dëgjuar. Dhimbja me dhimbje,jo![]()
Ca kuptimi kane mademouiselle?
Do lesh gruan ne rruge per marksizem-leninizminPër idealin e marksizem-leninizmit!
Do lesh gruan ne rruge per marksizem-leninizmin![]()
me vjen keq , por e kam te veshtire ta besoj..@Xha Tani, une e kisha seriozisht, por te pashe ty dyke qeshur e po qesh edhe une tani.![]()
Tani e drodhe muhabetin shoku VaniNa moj shoqe se nuk e lashe me vertet.![]()
ti asnjehere nuk ke lene ??Cudi mu shqiptaret gjithmon me kane lene ..
Po! E drodhi sy per sy.Tani e drodhe muhabetin shoku Vani
Tani e drodhe muhabetin shoku Vani
Po sikur te shikoj shtrember se nuk e shikon vijen e drejte dotePo nuk e drodha shoqe. Thjesht i jap kohe te kthehet ne vijen e drejte marksiste leniniste!