thirsty
V.I.P
- Anëtar
- Mar 15, 2011
- Postime
- 71,230
- Pikët
- 113
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Greqia nuk e la te hynte Gazetarin tone Marin Mema.Do kishte te drejt serbia te vriste gazetar vendas e te huaj?
Po greqia?
Po normalGreqia nuk e la te hynte Gazetarin tone Marin Mema.
I thane je i padeshiruar ne Helenika..![]()
Shqiptaret i kane shkerdhy Greket qe diten e pare qe u krijua bota.Po normal
se kane perdhunuar shqiperine
Femij, gra. Burra e sot akoma
Ca bejne shqiptaret apo shqiperia? U kthen bythen
Ka qenë si Manush Myftiu pak më i gjatëper Leninin kam pas respekt.
ka qene burre i mire , me taban dhe i beses.
po duketShqiptaret i kane shkerdhy Greket qe diten e pare qe u krijua bota.
e thena me te beren jane mijra kilometra larg biri im..po duket
qartazi
prandaj e kemi kufirin e tanishem ne arte ne
kurse ata kerkojne ta cojne aty nga fieri
Jane me keqe thena me te beren jane mijra kilometra larg biri im..
ka nja 25 vjet qe degjoj se Greku do marri kaq milje det ketu , kaq milje det atje..
NOC RROKUN do morin...
nuk jane me shqiptaret e 90 or lum miku...
iku ajo kohe...
ju ka infektu @Petrit Kola te gjitheve , dhe dilni kundra vllazneve tuej , kundra gjakut Arbrit dhe Flamurit Shqiptar.Jane me keq
Burgu eshte per burrat e burrneshatju ka infektu @Petrit Kola te gjitheve , dhe dilni kundra vllazneve tuej , kundra gjakut Arbrit dhe Flamurit Shqiptar.
sot i madh dhe i vogel ndodhet ne Prishtine per te mbeshtetur skuadren qe do hyje ne historine boterore te futbollit .
bashkohu dhe ti..![]()

cti bej qe nuk di anglisht ?Burgu eshte per burrat e burrneshat
View attachment 346612
Tipik....patronazhist(boj shaka).ju ka infektu @Petrit Kola te gjitheve , dhe dilni kundra vllazneve tuej , kundra gjakut Arbrit dhe Flamurit Shqiptar.
sot i madh dhe i vogel ndodhet ne Prishtine per te mbeshtetur skuadren qe do hyje ne historine boterore te futbollit .
bashkohu dhe ti..![]()