• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Populli i Izraelit është një Mrekulli e ditëve tona

Degjon 45 minuta historine e Alon Mizrahit dhe bindesh qe problemi nuk jane judejte qe ndjekin traditat dhe besimet e tyre. Problemi, qe ne fillim, paska qene shteti frankenshtajn i Izraelit.

Eshte fatkeqesi qe tani ne shtete frankenshtajne duan t'i kthejne edhe Ameriken me Angline, por edhe Shqiperine tone te vogel. Sidoqofte, duhet theksuar qe ne keto shtete frankenshtajne ka njerez te pafajshem, te cilet nuk u pyeten kurre nese do kishin deshire qe shtetet dhe elitat te kryejne eksperimente mbi trurin, trupin, pronen, jeten dhe familjen e tyre.

Fjalët e fundit të një njeriu guximtar.

Oficeri Ibrahim Kharuba, një izraelit mysliman nga komuniteti beduin i Izraelit, u vra më 7 tetor ndërsa mbronte vajzat e ushtrisë izraelite në bazën Nachal Oz të Izraelit.
Tani që ato që mbijetuan janë kthyer nga robëria në Gaza, ne e dimë se cilat ishin fjalët e tij të fundit para se të vdiste. Ibrahim u tha atyre: "Mbrojtja ndaj jush ka qenë nderi më i madh i jetës sime."
Një hero i vërtetë dhe një njeri me vlera.
662338109_954576700284005_8921311883748824102_n.jpg

Vazhdojne mbrekullite ne kete teme e populli po ik nga ai vend.

Kjo video dhjete-minuteshe t'i tregon te gjitha cfare duhet te dish per Izraelin. Rrijini larg atij vendi:

Motherfuckers, kerma hebraike. I njihte mirë Dolfi kta shkerdhata.

Janë kulturë parazitike që iu qif.. ajo Kina robtë.

Mund të jesh kërmë atje në Oqeanin Paqësor dhe ne nuk mundohemi as të të ndryshojmë dhe as të të biem në qafë. Të lëmë në monstruozitetin tënd dhe mizerjen e atyre që patën fatin e keq të vijnë tek ishulli yt. Mirëpo, për fat të keq, me qifutërinë nuk funksionon puna kështu.

Me atë lloj mentaliteti dhe kulture që kanë ata asnjëherë nuk mund të mbajnë një shtet në këmbë më shumë se për dy shekuj. Ajo që shikojnë të bëjnë është si të gjejnë mbreteri dhe perandori të tjera që t'u pijnë gjakun. Në botën hinduiste dhe budiste qifutëve nuk u ka ecur zari kurrë. Mirëpo kësaj kulture parazitike i ka ecur zari deri diku në botën myslimane dhe i ka shkuar akoma më mirë zari në botën kristiane dhe post-kristiane.

Nëse kombet e Evropës e harrojnë Krishterimin dhe, me shumë fat, nuk islamizohen, atëherë judejtë kanë për të përfunduar keq e mos më keq në Evropë dhe SHBA, sepse një botë pa Krishterim dhe Islam, është në fakt një botë jashtëzakonisht raciste.... siç janë sot indianët, japonezët, koreanët, kinezët, etj. Dhe siç ishin dikur jashtëzakonisht racistë romakët, spartanët, ilirët, etj.

Që ta mbyll, Dolfi i kishte kuptuar shumë mirë këta lloj njerëzish. Problemi është se herët a vonë çifutët do të bëhen sërish sivëllezër me botën myslimane, se në një Evropë apo Amerikë ateiste ata janë të marrë fund, të shkatërruar komplet, siç i shkatërroi njëherë e një kohë romaku, me soj dhe sorollopë. Bota ateiste nuk e njeh mëshirën për parazitët dhe nuk i duron shumë mashtrimet dhe trapllëqet qifute.

Njerëzit po thonë që qifutërinë kanë për ta shpëtuar Kina ose India. Unë nuk e besoj fare këtë. Në fund, myslimanët do ta shpëtojnë qifutërinë. Thjesht ata për nja dy a tre shekuj do të bëjnë pak si viktima dhe pula, derisa ta gërryejnë dhe ta zhvatin botën myslimane (nëse munden sigurisht), njëlloj siç bënë me SHBA dhe Evropën.

Last edited:
Janë kulturë parazitike që iu qif.. ajo Kina robtë.

Mund të jesh kërmë atje në Oqeanin Paqësor dhe ne nuk mundohemi as të të ndryshojmë dhe as të të biem në qafë. Të lëmë në monstruozitetin tënd dhe mizerjen e atyre që patën fatin e keq të vijnë tek ishulli yt. Mirëpo, për fat të keq, me qifutërinë nuk funksionon puna kështu.

Me atë lloj mentaliteti dhe kulture që kanë ata asnjëherë nuk mund të mbajnë një shtet në këmbë më shumë se dy shekuj dhe ajo që shikojnë të bëjnë është si të gjejnë mbreteri dhe perandori të tjera që t'u pijnë gjakun. Në botën hinduiste dhe budiste qifutëve nuk u ka ecur zari kurrë. Mirëpo kësaj kulture parazitike i ka ecur zari deri diku në botën myslimane dhe i ka shkuar akoma më mirë zari në botën kristiane dhe post-kristiane.

Nëse kombet e Evropës e harrojnë Krishterimin dhe, me shumë fat, nuk islamizohen, atëherë judejtë kanë për të përfunduar keq e mos më keq në Evropë dhe SHBA, sepse një botë pa Krishterim dhe Islam, është në fakt një botë jashtëzakonisht raciste.... siç janë sot indianët, japonezët, koreanët, kinezët, etj. Dhe siç ishin dikur jashtëzakonisht racistë romakët, spartanët, ilirët, etj.

Që ta mbyll, Dolfi i kishte kuptuar shumë mirë këta lloj njerëzish. Problemi është se herët a vonë çifutët do të bëhen sërish sivëllezër me botën myslimane, se në një Evropë apo Amerikë ateiste ata janë të marrë fund, të shkatërruar komplet, siç i shkatërroi njëherë e një kohë romaku, me soj dhe sorollopë. Se bota ateiste nuk e njeh mëshirën për parazitët dhe nuk i duron shumë mashtrimet dhe trapllëqet qifute.

Njerëzit po thonë që qifutërinë kanë për ta shpëtuar Kina ose India. Unë nuk e besoj fare këtë. Në fund, myslimanët do ta shpëtojnë qifutërinë. Thjesht ata për nja dy a tre shekuj do të bëjnë pak si viktima dhe pula, derisa ta gërryejnë dhe ta zhvatin botën myslimane (nëse munden sigurisht), njëlloj siç bënë me SHBA dhe Evropën.
Po i bie fare shkurt unë dhe duke mos i lëvizur asnjë presje çfarë ke shkruar. Vetëm shtojcë.
Arsyeja pse u ecën në krishterim dhe Islam është, se feja judaike e këtyre motherfuckers polli dhe islamin dhe krishterimin. Dinë mirë si të kontrollojnë gjysmën e botës me anën e këtyre nën religjioneve medio orientale.

Une nje fjale thashe dhe me kryqezuan. Ju keni shpalos liber shpie dhe nuk ankohet njeri per ju

Protestoj paqesisht

Back