Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Populli i Izraelit është një Mrekulli e ditëve tona

Izraeli nënshkroi paqe me Egjiptin në vitin 1979.
Asnjë bombë izraelite në Egjipt që atëherë.

Izraeli nënshkroi paqe me Jordaninë në vitin 1994.
Asnjë bombë izraelite në Jordani që atëherë.
Izraeli nënshkroi paqe me Emiratet e Bashkuara Arabe në vitin 2020.
Asnjë bombë izraelite në Emiratet e Bashkuara Arabe që atëherë (as nuk është hedhur më parë).
Izraeli nënshkroi paqe me Bahreinin në vitin 2020.
Asnjë bombë izraelite në Bahrein që atëherë (as nuk është hedhur më parë).
Izraeli nënshkroi paqe me Marokun në vitin 2020.
Asnjë bombë izraelite në Marok që atëherë (as nuk është hedhur më parë).
Izraeli nënshkroi paqe me Sudanin në vitin 2020.
Asnjë bombë izraelite në Sudan që atëherë (as nuk është hedhur më parë).
Problemi nuk është Izraeli - është ekstremizmi, radikalizmi dhe islamizmi.

668641061_122125726347106580_8874067379474427769_n.jpg

Une nje fjale thashe dhe me kryqezuan. Ju keni shpalos liber shpie dhe nuk ankohet njeri per ju

Protestoj paqesisht
Nuk i lexoj asnjë nga ata që shajnë. Nuk është personale me asnjeri. Nuk mund të vijmë në forume as të shahemi as të lexojmë sharje. I vlerësoj njerëzit që flasin me elokuencë, fakte, arsyetim, le të jenë edhe kundër meje. Por këtu jepen mesazhe shumë të shëmtuara urrejtjeje që nuk ia vlejnë të lexohen.

E fundit o kjo,

U dënua ky ushtar dhe kryqi u zëvendësua nga Izraeli duke kërkuar falje!
Sa shumë u vika keq juve ateistëve për kryqin? Çudi e madhe!
Hipokrizi me brirë!

E vërteta është se kurrë nuk e keni dashur kryqin apo të krishterët por postoni propagandë veç prej urrejtjes ndaj Izraelit.

Last edited:
U dënua ky ushtar dhe kryqi u zëvendësua nga Izraeli duke kërkuar falje!
Sa shumë u vika keq juve ateistëve për kryqin? Çudi e madhe!
Hipokrizi me brirë!

E vërteta është se kurrë nuk e keni dashur kryqin apo të krishterët por postoni propagandë veç prej urrejtjes ndaj Izraelit.

E denuan mee tre muj nee bahamas mee Baden,

P.s

Ti si kryqali, si stee boni pershtypje qe ti pren koken Jozes?

E denuan mee tre muj nee bahamas mee Baden,

P.s

Ti si kryqali, si stee boni pershtypje qe ti pren koken Jozes?
Kishat protestante nuk kanë kryq me Jezus në formë njeriu të kryqëzuar sepse ne besojmë që Krishti u ringjall dhe e adhurojmë Zotin në qiell.

Nuk ngeli Izraelit pa kërkuar falje për atë pamje të shëmtuar. Përfshirë edhe Netaniahun. Se të paska mbet merak ty lëndimi i të krishterëve. Ke më për të vjellë vrer kundër Izraelit?

Izraeli i do të krishterët e vet dhe i mbron nga krimet e arabëve të rajonit përreth. Shumica e të krishterëve në Izrael janë të shpëtuar prej genocidit që kryejnë islamikët në vende arabe.

Per **** na ka ardh gjithve me gjithe Popujt Semitik.

Duhet gjithe Izraelit e Arab njeher e mir tjau bojmi me dije gjithe bota me i shtrengu mire se keta 2 jane duke kriju gati gjitha fatkeqsite ne bote.

Per **** na ka ardh gjithve me gjithe Popujt Semitik.

Duhet gjithe Izraelit e Arab njeher e mir tjau bojmi me dije gjithe bota me i shtrengu mire se keta 2 jane duke kriju gati gjitha fatkeqsite ne bote.
Flit për vete se nuk përfaqëson askënd tjetër, e që na fliske në emër të të gjithëve.

Unë jam i bindur përkundrazi që Izraeli po lufton terrorizmin islamik që godet kudo. Jo vetëm në Izrael por edhe në Evropë e Amerikë.

Atë terrorizëm që goditi dje edhe në zemër të Evropës. Në Modena të Italisë ku një terrorist marokien shtypi me makinë italianë, doli nga makina e qëlloi me thikë, i la pa këmbë dy gra e në prag të vdekjes, autori Salim el Koudri.

Gjej një sulmues izraelit që sulmon turmën dhe pastaj flit.

Ky është terrorizmi që duhet të të shqetësojë e jo përralla me mbret të konspiracioneve.

Back