E njejta vlen dhe per meshkujt.
Nje mashkull si fyell nga trut,i bukur ama.![]()
Ca e do!?
Apo me te acaru neuronet,duke llakosur floket.
Meshkujt e bukur, pergjithsisht jane "motra",..
Korrigjo terrmin, Rora,
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !E njejta vlen dhe per meshkujt.
Nje mashkull si fyell nga trut,i bukur ama.![]()
Ca e do!?
Apo me te acaru neuronet,duke llakosur floket.
Sec ka me femrat ky , se di!
mirë
Por pervecse te tjerave
Mos u bo Karen praying
Pi birraNje femer do sillet ashtu si silleni me te..
Sjella e saj eshte vec pasqyra e sjelljes tuaj
Uu sa kam pa pire..Pi birra
(Everyone say's I got ferromagnetic in titits
O Lila imeUu sa kam pa pire..
Neser do pije
Se.kam.1 ditelindje
Dl.pij qe qe te ndihem mire e do kercej...per qefin tim
Jo domozdoshmerisht.Meshkujt e bukur, pergjithsisht jane "motra",..
Korrigjo terrmin, Rora,
Ne sjellim lek.Po ju cfare sillni?
Merre te bukur se te pakten dhe kur te can tr@pin , te pakten e ngushellon veten. Heret a vone , si e bukra si e shemtuara do ta nxijne jeten. Imagjino te zgjedhesh te shemtuaren e te te caj dhe tr@pin , ca tmerri do perjetosh.Për një burrë, sa më shumë që kalojnë vitet, aq më shumë përparësi i jep qetësisë para pamjes së jashtme.
Ai e kupton se një vajzë shumë tërheqëse
do të mbetet e bukur vetëm për një kohë të shkurtër.
Por një grua që sjell paqe do të mbetet e bukur përgjithmonë.
Merre te bukur se te pakten dhe kur te can tr@pin , te pakten e ngushellon veten. Heret a vone , si e bukra si e shemtuara do ta nxijne jeten. Imagjino te zgjedhesh te shemtuaren e te te caj dhe tr@pin , ca tmerri do perjetosh.
Për një burrë, sa më shumë që kalojnë vitet, aq më shumë përparësi i jep qetësisë para pamjes së jashtme.
E di ai qe bukuria iken dhe ben gati tjetren.Për një burrë, sa më shumë që kalojnë vitet, aq më shumë përparësi i jep qetësisë para pamjes së jashtme.
Lajm i keq. Ligji i dytë i termodinamikës shkatërron çdo bukuri. Bukuria eshtë e përkohëshme.Merre te bukur se te pakten dhe kur te can tr@pin , te pakten e ngushellon veten. Heret a vone , si e bukra si e shemtuara do ta nxijne jeten. Imagjino te zgjedhesh te shemtuaren e te te caj dhe tr@pin , ca tmerri do perjetosh.
Pak si selektive kjo pyetje … se gjithmonë bëhet fjalë për epshet mashkullore. Asnjëherë nuk merr në konsideratë palën tjetër si ndihet …Për një burrë, sa më shumë që kalojnë vitet, aq më shumë përparësi i jep qetësisë para pamjes së jashtme.