• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Por një grua që sjell paqe do të mbetet e bukur përgjithmonë

Nje femer do sillet ashtu si silleni me te..
Sjella e saj eshte vec pasqyra e sjelljes tuaj

Për një burrë, sa më shumë që kalojnë vitet, aq më shumë përparësi i jep qetësisë para pamjes së jashtme.
Ai e kupton se një vajzë shumë tërheqëse
do të mbetet e bukur vetëm për një kohë të shkurtër.
Por një grua që sjell paqe do të mbetet e bukur përgjithmonë.
Merre te bukur se te pakten dhe kur te can tr@pin , te pakten e ngushellon veten. Heret a vone , si e bukra si e shemtuara do ta nxijne jeten. Imagjino te zgjedhesh te shemtuaren e te te caj dhe tr@pin , ca tmerri do perjetosh.

Merre te bukur se te pakten dhe kur te can tr@pin , te pakten e ngushellon veten. Heret a vone , si e bukra si e shemtuara do ta nxijne jeten. Imagjino te zgjedhesh te shemtuaren e te te caj dhe tr@pin , ca tmerri do perjetosh.

Tamam,

Te bukur,,trape e budallaqe, mundeshisht bjonde.

Mrekulli thua ti?

Për një burrë, sa më shumë që kalojnë vitet, aq më shumë përparësi i jep qetësisë para pamjes së jashtme.

She gave him peace in a lifetime war!

E di ai qe bukuria iken dhe ben gati tjetren.🤣

Lajm i keq. Ligji i dytë i termodinamikës shkatërron çdo bukuri. Bukuria eshtë e përkohëshme.

Pak si selektive kjo pyetje … se gjithmonë bëhet fjalë për epshet mashkullore. Asnjëherë nuk merr në konsideratë palën tjetër si ndihet …

Shikoj ça femra...them me gojen qe kane cfare fati qe kane me burra qe kane...
Une me e urta e dheut me qellojne vec grindavecet😛
Nuk e marr vesh hic kete muhabet

Back