Nuk gjej ndonje pershkrim tjeter ky te erdhi ne mendjeThe truth … dicka qe nuk do ta benja kurre . lol
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Nuk gjej ndonje pershkrim tjeter ky te erdhi ne mendjeThe truth … dicka qe nuk do ta benja kurre . lol
Punen e tubit… lol
Well I tried not to make it a big deal … por ti e paske gojen e madheNuk gjej ndonje pershkrim tjeter ky te erdhi ne mendje![]()
Flm per ofendiminWell I tried not to make it a big deal … por ti e paske gojen e madhe: p
This one
![]()
Po un që kam qene kapitalist lolMikroborgjez e kapitalist!
Une vdes te bej kamarieren...t'ju jap kenaqesi njerezve....ti buzeqesh..Kamariere
Une do jua fusja me tabaka kokes e sigurtUne vdes te bej kamarieren...thu jap kenaqesi njerezve
Po un që kam qene kapitalist lol![]()
Na fike!
Me mire do te pastronja wc te se k’te .Ohh, I see.
S’me duket dicka e pamundur.
Mjafton te kesh skills prej gjimnaste/akrobate.
Me mire do te pastronja wc te se k’te .![]()
Sinqerisht mua s’me duket big deal kjo gje. Per aq kohe sa eshte e ligjshme, eshte ok.
Cfare te keqe ka sipas teje?