Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Tani e zbute pak ate punen e derrave.Mire bejne...sepse ne femrat nuk dime as vete cfare duam
Se duan me shpirt moj!...he mo..Na ndriconi pak
Unë nuk e kisha fjalën për vrasjet.Me sill nje rast ku femra (shqiptare )ka vrare se nuk pranon ndarjen. I pranoj dhe ato. Njesoj i gjykoj.
P.S Sa per dijeni nuk rrashe dakort me termin derr.
Këto ndodhin kudo. Ja dhe këtu, lexova dje se një 19-vjeçar (jo i huaj) kishte goditur me thikë të dashurën dhe qenin e saj, e pastaj vetë ishte mbytur në liqen. E dashura dhe qeni kishin shpëtuar, por ai vetë vdiq.Trint jemi shoqeri patriarkale! Po flasim per nje 35 vjecar , brezi im dhe i joti me siguri! Pa me thuaj mua si jemi rritur dhe me cfare mentaliteti kane qene prinderit tane!! Shqiperia ka ndryshuar , ndarja nuk eshte me tabu ama rritja e femijeve ka qene teresisht e gabuar! Dhe ja ku jane pasojat. Trishtim
Ne spo flasim per random crime pasioni qe ndodhin jashte! Statistikisht , sa eshte krimi i pasionit ne Skandinavi dhe ne Shqiperi? Dyshoj se eshte njejte! Kriminaliteti eshte teper i ulet nga ne larteKëto ndodhin kudo. Ja dhe këtu, lexova dje se një 19-vjeçar (jo i huaj) kishte goditur me thikë të dashurën dhe qenin e saj, e pastaj vetë ishte mbytur në liqen. E dashura dhe qeni kishin shpëtuar, por ai vetë vdiq.
Në krimet e pasionit ata ashtu ndihen, nuk është çështje edukimi.
“Ti pa mua nuk bën”, studentja që la Tiranën pas ndarjes dhe hakmarrja tragjike e 35-vjeçarit
E lexove qe ajo kishte lene shkollen e ishte kthyer ne fshatin e saj? Aq keq ka pare nga ai. Ju mendjen te leket e keni normal. Se ha dru perdite ju duket normale.Ka ca lloj femrash ,e kuptojnë kur mbarojnë leket![]()
Nuk lexova. Kam nje bindje qe i eshte afruar per shkak te lekeve. Ai njeri me 500 bela,ska pasur ca ti doje ajo,perveç lekut. Ndoshta eshte gabim bindja ime,por goca qe ngjiten pas lekut,dhe nuk morin parasysh ca derri eshte ai,ka plot. Ne raport nje cun i mire me nje cun me lek,ate me lek zgjedhin.E lexove qe ajo kishte lene shkollen e ishte kthyer ne fshatin e saj? Aq keq ka pare nga ai. Ju mendjen te leket e keni normal. Se ha dru perdite ju duket normale.
Ato materialistet si gjen gje me thene te drejten. Jane te urtat qe abuzohen e vriten, sa per dijeni. Dine ku vene keta monstra.Nuk lexova. Kam nje bindje qe i eshte afruar per shkak te lekeve. Ai njeri me 500 bela,ska pasur ca ti doje ajo,perveç lekut. Ndoshta eshte gabim bindja ime,por goca qe ngjiten pas lekut,dhe nuk morin parasysh ca derri eshte ai,ka plot. Ne raport nje cun i mire me nje cun me lek,ate me lek zgjedhin.
Mund dhe ta kenë vrarë, këtë se dijmë. Shqipëria, nuk ka institucione transparente. Por nëse ka vrarë veten e ka bërë se ka llogaritur rrezikun dhe pasojat. Ka pasur vlerë për të ti jap fund jetës sesa të shkoj në burg.Paska vrare veten ai dhe vershuan sharjet e mallkimet ndaj femres. Jemi njerez qe te kryqezojme pa marr vesh te verteten.