Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ti duhet te jesh e shenjes se gaforres.Ti i meshon suksesit, ndersa mua me duket budallek te prishesh rehatin per suksesin. Por kjo jam une, e kuptoj qe jam kunder rrymes dhe me vjen mire per veten time. Suksesi dhe perkujdesja ndaj femijes apo familjes per mua nuk mund te vihen kurre ne te njejten peshore, per shume arsye.
Ajo qe me beri te replikoja me teper eshte minimizimi i aspektit te punes me problematikat qe mund te sjelle nje ndryshim i tille, duke e kaluar kete ne plan te dyte (hajt se adaptohemi duke u sakrifikuar) vetem per qellim qe te jetosh ne vendin tend, nese puna ne vendin e huaj ka qene me e favorshme kuptohet. Edhe njehere, theksoj se ceshtja e punes eshte goxha me rendesi sepse reflektohet ne shume aspekte te tjera te jetes, nuk eshte vetem ceshtje suksesi.
Per me teper, po flasim per shqiperine, atje ku ne shtet duhet te votosh partine per ta mbajtur vendin e ne privat duhet te paguash "gjobat".
Pra, si ka qene per ty qasja ndaj ketyre kompromiseve?
Jo eshte dashiTi duhet te jesh e shenjes se gaforres.![]()
Ti a ke mbaruar shkollen per mjekesi dhe ke arritur ta ushtrosh dhe ne Itali? Vazhdon punon dhe pse nene e dy femijeve te vegjel. Epo keto nuk jane pak. Suksese jane. Vite shkollimi, lodhje, sakrifice. Rehatine e shikojne ato qe s’shkollohen, qe s’punojne. Gjejne nje burre me leke dhe rrine ne shtepi.Ti i meshon suksesit, ndersa mua me duket budallek te prishesh rehatin per suksesin. Por kjo jam une, e kuptoj qe jam kunder rrymes dhe me vjen mire per veten time. Suksesi dhe perkujdesja ndaj femijes apo familjes per mua nuk mund te vihen kurre ne te njejten peshore, per shume arsye.
Ajo qe me beri te replikoja me teper eshte minimizimi i aspektit te punes me problematikat qe mund te sjelle nje ndryshim i tille, duke e kaluar kete ne plan te dyte (hajt se adaptohemi duke u sakrifikuar) vetem per qellim qe te jetosh ne vendin tend, nese puna ne vendin e huaj ka qene me e favorshme kuptohet. Edhe njehere, theksoj se ceshtja e punes eshte goxha me rendesi sepse reflektohet ne shume aspekte te tjera te jetes, nuk eshte vetem ceshtje suksesi.
Per me teper, po flasim per shqiperine, atje ku ne shtet duhet te votosh partine per ta mbajtur vendin e ne privat duhet te paguash "gjobat".
Pra, si ka qene per ty qasja ndaj ketyre kompromiseve?
Sic tha Rexhi jam dashi, por ashendent peshore ama.Ti duhet te jesh e shenjes se gaforres.![]()
Une kam ardhur ne itali qe 11 vjec.Ti a ke mbaruar shkollen per mjekesi dhe ke arritur ta ushtrosh dhe ne Itali? Vazhdon punon dhe pse nene e dy femijeve te vegjel. Epo keto nuk jane pak. Suksese jane. Vite shkollimi, lodhje, sakrifice. Rehatine e shikojne ato qe s’shkollohen, qe s’punojne. Gjejne nje burre me leke dhe rrine ne shtepi.
Gjithe temen bec duke bere dengla per te dashuray e tuaTirona është dashuri se aty humbëm virgjërinë
Une vallai me ket ritem qe po ngrihem ne grada do behem me e pasura e forumitQë osht i pasur e di una, por më shumë se Anemone nuk besoj.

Une vallai me ket ritem qe po ngrihem ne grada do behem me e pasura e forumit![]()
Po i besojmë fjalëve të tua, po sa të vërteta janë nuk e dijmë.
Duhet të flasësh me shifra, me vepra.
Epo ky eshte problemi jot jo i imi![]()
qe te dyja rastet qendrojne dhe ajo qe thot hapesi temes dhe kjo e jotja, ka lloje lloje hallesh, un psh qe kur ika nga Shqiperia, sidomos pas vitit te pare se vitin e 1 isha akoma pak i fresket... jam mbuluar me thinjaTi ke vajtur si turist besoj jashte per t’ju larguar realitetit tend te perditshem. Per relax. Normal qe do ndihesh ashtu. Te gjithe ndjejne deshperim kur kthehen nga pushimet. Dhe te huajt qe ti i ke zili. Ne themi” Back to reality”. Une, ndryshe nga ti, ndjej trishtim kur iki nga Shqiperia. Pra per mua Shqiperia eshte ai vendi, qe edhe pse eshte kaotik, gjej qetesine shpirterore qe s’ma jep vendi ku jetoj.
Asnje vend nuk eshte perfekt Luci. Dicka do te te mungoje, kudo qe te jesh.
Ka pardhia plot për NE!Lum ju, ne dhe virtualisht skemi brekë nb@th
Jashte ke baziket dhe mund te jetosh normal, por uro mos te ndodhi ndonjegje me shendetin apo dicka tjeter, se fundosesh me keq se ne Shqiperi pastaj. Asgjekundi jeta nuk eshte e sigurt fatkeqesisht.qe te dyja rastet qendrojne dhe ajo qe thot hapesi temes dhe kjo e jotja, ka lloje lloje hallesh, un psh qe kur ika nga Shqiperia, sidomos pas vitit te pare se vitin e 1 isha akoma pak i fresket... jam mbuluar me thinja
mendoj se jasht ska stress (jo gjithmone), o je mire o kalon direkt ne depresion, step e stresit e kapercen. po te ecen cik gjerat stablizohesh je OK (pervec mallit e vetmise nese ske njeri) por ste mungojne baziket, ndersa ne shqiperi ngrysesh nga baziket, uji, spitali, ajri, trafiku etj
un para 1 jave bera 1 surgery, jo dicka te madhe dhe pagova 0Eu, ketu ku jam deri tani nga mjekesia skemi caluar, i mbulon siguracioniJashte ke baziket dhe mund te jetosh normal, por uro mos te ndodhi ndonjegje me shendetin apo dicka tjeter, se fundosesh me keq se ne Shqiperi pastaj. Asgjekundi jeta nuk eshte e sigurt fatkeqesisht.