drague
V.I.P
- Anëtar
- Sep 20, 2010
- Postime
- 51,511
- Pikët
- 113
Janë disa zona të mbrojtura në Rusi që Putini i jep pension që mos të largohen ndërsa ky kurva surrelit e shet si tokën e vetA iku nevojtorja ??
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Janë disa zona të mbrojtura në Rusi që Putini i jep pension që mos të largohen ndërsa ky kurva surrelit e shet si tokën e vetA iku nevojtorja ??
Për informacionin tënd, dhe të tjerëveJanë disa zona të mbrojtura në Rusi që Putini i jep pension që mos të largohen ndërsa ky kurva surrelit e shet si tokën e vet
Për informacionin tënd, dhe të tjerëve
Sonte në protestë kanë mbajtur fjalim thuthuçët e Veliajt.
Ata që zh'bënë protestën e studentëve & të fëmijës së shkollës Fan Noli
Emrat i kam cituar që në fillim të tematikës
Une e kam quajtur ndryshe A(l)bsurdistan!Se mos vetem Cifutet...
Ketu te tere po blejne.
Vetem Shqiptaret nuk po blejne. Ata po shesin dhe po ikin.
Do vij nje dite dhe nuk do merret vesh i kujt eshte ky vend.
Do ta quajn Qafiristan.
Paska.....CUNA akoma Shqiperia.Qartë ekselenca, hajvan Bido
Copë mishi me dy sy, që me urdhër të eprorit i lëshon këtij komuniteti hi n'sy

I'a, sa të merret Gërda Duma me detajet & faktet!Paska.....CUNA akoma Shqiperia.
Apropo...ai KATUNARI Balla(Taulanti NO sokoli=QORR,se NUK merret vesh a jan i fis)kishte hedhur do foto me....kerra serbe ne protesta.
A eshte e vertetuar nga organet kompetente=ZGJYRA![]()
Par ku je stë kam parë në protestë?I'a, sa të merret Gërda Duma me detajet & faktet!
Gjoja patriotizëm.Kenga Mora Fjale ca lidhje ka me protesten?
Po gjysmën e atyre aty I ke nga Kosova....Kenga Mora Fjale ca lidhje ka me protesten?
Xi Jinping do të vizitojë Korenë e Veriut të hënën dhe të martën me ftesë të homologut të tij Kim Jong Un.Par ku je stë kam parë në protestë?
Kanë ardh me protestu të vetëvendosjes. Po këta për çfarë protestojnë vallë?Po gjysmën e atyre aty I ke nga Kosova....
Rama n'burg, Berisha n'burg.Kenga Mora Fjale ca lidhje ka me protesten?
A e kemi thene qe ne fillim qe ka futur turinjte ASFALIA greke dhe UDB-ja serbe?Kanë ardh me protestu të vetëvendosjes. Po këta për çfarë protestojnë vallë?
Po shume mire qe jane nga kosova te protestojne nese e shofin shqiperine si vendin e tyre por ajo lloj kenga ska lidhe me protestatPo gjysmën e atyre aty I ke nga Kosova....
Protestes po i bashkohet dhe kosova…Kenga Mora Fjale ca lidhje ka me protesten?
Vetëvendosja ka marrë pjesë edhe në zgjedhje në Shqipëri me i fut shkopinj nën rrota Ramës. Shfrytëzon Albini çdo rastA e kemi thene qe ne fillim qe ka futur turinjte ASFALIA greke dhe UDB-ja serbe?
Pse habitesh?
Po k’to c’fare kerkojne ?Protestes po i bashkohet dhe kosova…