Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Janë disa zona të mbrojtura në Rusi që Putini i jep pension që mos të largohen ndërsa ky kurva surrelit e shet si tokën e vet
Për informacionin tënd, dhe të tjerëve
Sonte në protestë kanë mbajtur fjalim thuthuçët e Veliajt.
Ata që zh'bënë protestën e studentëve & të fëmijës së shkollës Fan Noli
Emrat i kam cituar që në fillim të tematikës

• Haha
Reactions: par
Lane nam .. lol

Kush po jua pjerdh k’tyre Aman ? Wow lol

A ka dalur njeri akoma qe te merret me to ?… apo kap e protesto pa lidhje .

Paska.....CUNA akoma Shqiperia.
Apropo...ai KATUNARI Balla(Taulanti NO sokoli=QORR,se NUK merret vesh a jan i fis)kishte hedhur do foto me....kerra serbe ne protesta.

A eshte e vertetuar nga organet kompetente=ZGJYRA-mendon-
I'a, sa të merret Gërda Duma me detajet & faktet!

Par ku je stë kam parë në protestë?
Xi Jinping do të vizitojë Korenë e Veriut të hënën dhe të martën me ftesë të homologut të tij Kim Jong Un.

Me ftesë të Kim Jong Un, Xi Jinping, Sekretari i Përgjithshëm i Komitetit Qendror të Partisë Komuniste të Kinës dhe President i Republikës Popullore të Kinës, do të zhvillojë një vizitë shtetërore në Republikën Popullore Demokratike të Koresë më 8 dhe 9 qershor.

Agjencia shtetërore e lajmeve të Koresë së Veriut KCNA konfirmoi vizitën, pa dhënë detaje të mëtejshme.

Atehere ti bi shkurt se do DAL(me menie te keqe).

Perse biondi me patllake,NUK grricet me gjemin?????????????????????????????

LG.

Back