• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Atencione Atencione!!!! Ta dini o shqiptare qe cifuet zionist gjithmone kur nuk kan argument do tju sulmojne me cmendurin e tyre.
nje here greku, njehere irani ,tani thone qe protestene bejne Arabet. Te tille jane cifutet, dhe keta te forumit, kaq kan mundesi kaq bejne, neser kur tju mbushet plani, ju vrasin, madje do bejne selfie, me trupat e vrare shqiptare, sepse i till brum jane, madje e quajne bekim vrasjen ne emer te izraelit. Keta jane shume here me te keqinj se serbet

Haha cfar krizash o lumadh, Petriti nuk eshte musliman, po do te flasesh per Islamin, fol me mua ne forumet fetare jo ketu. Ketu eshte tema per zvernecin, kurse ti ngele duke folur per Islamin. Pse je i cmendur, un nuk do te merem ty. Por me gjithe ate, un tu pergjigja me mase duke respektuar temen, dhe antaret pjesmares.
Ka forume perkatese, hap tema atje, dhe te pergjigjem, jo ketu. Ketu eshte vend i atyre qe mbrojne vendin e tyre me jetet e tyre.
Ti e di shume mire, qe ti shqiptarin per cifutin e vret me kenaqsi,pa u menduar nje second, dhe pret dekorat nga feja jote. Ty krishterizmi nuk te intereson por vetem cifutet.
Vazhdoni se shqiptare po ju njofin, kush jane kriminelet.
Po ta thashë që vjen me urrejtje fetare se ti nuk di të dalësh jashtë fesë. Feja është gjithçka për ty dhe të ka shndërruar në një individ me mentalitet të huaj dhe thjesht që flet shqip se mënyrën e të logjikuarit e ke arabe.

Arabët veç për fe flasin e për kuran, çfarë thotë ai hadith e çfarë thotë kjo sure. Ndaj të fola për fe se ti po pe një hebre që është pjesë e një investimi, verbohesh nga urrejtja fetare.

E pse duhet të vras unë njerëz? Unë të thashë që kam farefisin gjithë musliman, madje edhe me shami e me mjekra, i pres në shtëpi, më respektojnë e i respektoj. As më ka shkuar në mend gjë e keqe e jo më këto shpifje që flet ti.
Ke fantazi të sëmurë.

Po ta thashë që vjen me urrejtje fetare se ti nuk di të dalësh jashtë fesë. Feja është gjithçka për ty dhe të ka shndërruar në një individ me mentalitet të huaj dhe thjesht që flet shqip se mënyrën e të logjikuarit e ke arabe.

Arabët veç për fe flasin e për kuran, çfarë thotë ai hadith e çfarë thotë kjo sure. Ndaj të fola për fe se ti po pe një hebre që është pjesë e një investimi, verbohesh nga urrejtja fetare.

E pse duhet të vras unë njerëz? Unë të thashë që kam farefisin gjithë musliman, madje edhe me shami e me mjekra, i pres në shtëpi, më respektojnë e i respektoj. As më ka shkuar në mend gjë e keqe e jo më këto shpifje që flet ti.
Ke fantazi të sëmurë.
Un nuk po flas per fe fare o i cmendur, ti ngele duke akuzuar, dhe paragjykuar te gjithe ata qe nuk mendojne si ti. Jan shqiptaret ata qe kan folur per reziqet e shqiperis nga cifutet, un jame i fundit qe po flas. Te tjeret kane vite qe flasin, dhe ju faleminderit, se na zgjuan nga gjumi. Un ne fillim fola vetem per tokat e zvernecit, nga qe jam ne brendesi te situates, dhe fare per fe. Un u dola ne mbrojtje atyre qe nuk jan musliman.
Falenderojme Allahun e Madheruar qe i ka udhezuar farefsin tend, dhe i ka mbrojtur nga nje shejtan si ti...
Ti e vret shqiptarin per cifutin, dhe kete ti e di me mire se kushdo.

Last edited:
Punoj me orë shtesë për Mosadin!
Ti je vullnetar ne sherbim te cifutve, e ke nga feja qe ti beson. Besimi yt eshte, qe po nuk ndihmove izraelin, nuk je i krishter. Ti je nga ata ungjilloret qe thon jezusi eshte zot, e njof mire cfar besoni ju.
Tani besimi jote eshte, qe po nuk ndihmove izraelin, qe eshte shtet pushtues, dhe shtet terorist, qe kryen gjenocid ne gaza, nuk je i krishter. Kryemistiri i izraelit, eshte ne kerkim nga gjykata nderkometare, dhe kjo provon krimet dhe gjenocidin e ketij shteti.
E kupton qe je kriminel apo jo. Ti e ke me fe, sikur cifutet te luftojne shqipatret neser, te cfar do feje,ti je i detyruar te dalesh ne krahe te cifutve, sepse, keshtu ta thote besimi jot. Prandaj un e di qe ti i vret shqiptaret neser per cifutet, dhe un nuk te akuzoj kot.

Ti je vullnetar ne sherbim te cifutve, e ke nga feja qe ti beson. Besimi yt eshte, qe po nuk ndihmove izraelin, nuk je i krishter. Ti je nga ata ungjilloret qe thon jezusi eshte zot, e njof mire cfar besoni ju.
Tani besimi jote eshte, qe po nuk ndihmove izraelin, qe eshte shtet pushtues, dhe shtet terorist, qe kryen gjenocid ne gaza, nuk je i krishter. Kryemistiri i izraelit, eshte ne kerkim nga gjykata nderkometare, dhe kjo provon krimet dhe gjenocidin e ketij shteti.
E kupton qe je kriminel apo jo. Ti e ke me fe, sikur cifutet te luftojne shqipatret neser, te cfar do feje,ti je i detyruar te dalesh ne krahe te cifutve, sepse, keshtu ta thote besimi jot. Prandaj un e di qe ti i vret shqiptaret neser per cifutet, dhe un nuk te akuzoj kot.
Shumë mirë që e pohove se besimi ungjillor është sionist. Unë e kam thënë gjithmonë këtë dhe kujtojnë se po flas kot, apo që e kam shpikur unë. Kam hapur edhe temë madje për t'ua shpjeguar njerëzve këtë që thua ti. https://www.forum-al.com/threads/zoti-është-sionist.69994/

Sa për atë që unë vras këtë e vras atë, lufta është e lejuar për vetëmbrojtje, dhe ne si shtet shqiptar kemi luftuar kundër terroristëve islamikë që janë infiltruar në Shqipëri. Ca i kemi dënuar, ca janë vrarë në Siri. Pra përveç se me këta, nuk kemi luftë me njeri.

Back