Shumë mirë që e pohove se besimi ungjillor është sionist. Unë e kam thënë gjithmonë këtë dhe kujtojnë se po flas kot, apo që e kam shpikur unë. Kam hapur edhe temë madje për t'ua shpjeguar njerëzve këtë që thua ti.
https://www.forum-al.com/threads/zoti-është-sionist.69994/
Ta thosh te verteten deri ne fund jo gjysma gjysma. Prano qe po ti vijn cifutet ne shqiperi, ti je i detyruar tu bindesh atyre pa kushte, qofte edhe sikur ata te japin pushken dhe te luftosh shqiptaret, ti i vret pa u menduar nje second...
E moret vesh o forumista! ja ku cifuti i pare e pranoj me gojen e tij qe eshte zionist. Arsyeja qe ky cifut e perkrah projektin e turizmit eshte, jo se ju hap barku per shqiperin, por se e ka te detyruar nga feja, te perkrahe cifutet pa kushte, edhe sikur cifutet ti kerkojne ketij cdo gje.
Sa për atë që unë vras këtë e vras atë, lufta është e lejuar për vetëmbrojtje, dhe ne si shtet shqiptar kemi luftuar kundër terroristëve islamikë që janë infiltruar në Shqipëri. Ca i kemi dënuar, ca janë vrarë në Siri. Pra përveç se me këta, nuk kemi luftë me njeri.
E shikon o hipokrit qe e pranon vet me gojen tende qe ti vret, per fene tende. Ke 20 vjet forumeve duke mashtruar njerzit paqa, keshtu dhe paqa, ashtu, sikur fjala vrasje nuk egziston ne fjalorin tend. Un te thash ty, ti ne realitet ne zemer dhe ne mendje, je vrases kriminel, por ti nuk e kupton.
Ta dij i madhe dhe i vogel, qe feja e danielit, eshte ti bindesh cifutve pa kushte. izraeli te vrasi sa te doje, ky eshte i detyruar ti perkrahi.
Ky paqsore me thike 2 metro ne brez, sa here qe vret, kur nuk eshte faji i tij. Kur izraeli vret femij, ky e mbron, dhe thot, i vrau sepse ishte nje terrorist i hamasit, (qe po mbron token e tij qe na pushtuan 80 vjet me pare), mbas atyre femive
Ky daniel dhe shume si ky, jane ushtaret e cifutve, per planin qe kan per te bere shqiperin prone te tyre ,ose cifutet me danielat, do tju vrasin dhe do ta quajne ne po ju vrasim per vetmbrojtje...
Terrorristet shtetet muslimane, i denojne me shume se ne cdo vend tjeter. Vendi me denim me te ashper per terroristet eshte Arabia Saudite. Sepse e dihet qe keta individ jan te mashtruar nga armiqt e Islamit
.
Kur flet per muslimanet, duhet tju referohesh shteteve muslimane, dhe jo grupeve militant te krijuara nga cia dhe mosadi per te prishur imazhin e Islamit ne bote.
Para nja 3 javesh 2 te krishter shkuan dhe ben terorizem (ne kalifornia) brenda ne xhami, a me degjove mua te vij dhe te akuzoj te krishteret per terrorist!!! po sikur te ishin musliman te kishin vrar ne kish, sa tema kunder muslimanve do kishje hapur???
O cifut, o hamall, un te njof, te kam then vite me pare, je nje cakall me lekur dele. Mos fol per shtetin shqiptar, se ti nje shtet ke, dhe ai eshte izraeli i perkohshem..